Şimdi Ara

Anakart ve Ram Uyumu -Bakın Lütfen-

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
11
Cevap
0
Favori
120
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Arkadaşlar şöyle milattan kalma bir anakartım var resimde özelikleri yazıyor markası vs

Anakart ve Ram Uyumu -Bakın Lütfen-

https://store.donanimhaber.com/d4/77/e4/d477e4de32f7980d12f2b748befa30f4.jpg

şimdi ben bu anakarta şu linkteki ramdan alıp taksam sorun yaşar mıyım, çalışır mı, yarımcı olabilir misiniz

Ram bu TIKLAYIN

• MHz degerleri önemli. sizdeki 133MHz iken linkteki 400 MHz uyuşmuyacaktır tahminimce
  • quote:

Orijinalden alıntı: havayikoklayanadam

MHz degerleri önemli. sizdeki 133MHz iken linkteki 400 MHz uyuşmuyacaktır tahminimce

133 mhz değerinde çalışmaz mi, şart değil 400 de çalışması

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • 400 MHz kendine uygun volt eletrik çeker, anakart o elektriği desteklemezse yanabilir. Atıyorum sizin raminiz 1.3 voltla çalışıyorsa 400 Mhz lik ram 1.8 voltla çalışıyorsa. aradaki volt anakarta zarar verebilir.
  • senin anakart çok eski ona ram falan alıp ugrasma git kendine 500 liraya kasa al derim
  • quote:

Orijinalden alıntı: enes yağmur

senin anakart çok eski ona ram falan alıp ugrasma git kendine 500 liraya kasa al derim

hocam öyle dowload işleri için kullanıyorum başka birşey yapmıyorum, aldım taktım çalıştı şimdilik bir problem yok

• _ultima_ kullanıcısına yanıt
    sorun şimdilik olmaz 1 saat sonra kasmalar mavi ekranlar gelir rahat ol :D
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • quote:

Orijinalden alıntı: havayikoklayanadam

400 MHz kendine uygun volt eletrik çeker, anakart o elektriği desteklemezse yanabilir. Atıyorum sizin raminiz 1.3 voltla çalışıyorsa 400 Mhz lik ram 1.8 voltla çalışıyorsa. aradaki volt anakarta zarar verebilir.

aldım taktım çalışıyor ama ileride dediğiniz sebepten dolayı yanarsa alıp komple çöpe atarım 10 yıllık pc :)

• quote:

Orijinalden alıntı: enes yağmur

sorun şimdilik olmaz 1 saat sonra kasmalar mavi ekranlar gelir rahat ol :D

o kadar vahim yani durum :)

• ram sorunluysa mavi ekran gelir ama sağlamsa sadece kasmalar olur okadar oda mhz hızından dolayı
  • _ultima_ kullanıcısına yanıt
    ani Elektrik kesintilerine karşı daha dikkatli olmanızı öneririm. Eski masaüstü bilgisaarımda benimde başıma gelmişti. farklı MHz de ram almıştım. çalışıyordu ama çok verimli değildi ki siz sadece dowload işleri için kullanıyormuşsunuz bir sorun olucagını zannetmiyorum ama yinede dikkatli olun yoksa 10 yıllık emektarı çöpe atarsınız :D
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.