Şimdi Ara

Anakart ve İşlemcime uygun en iyi EKRAN KARTI???

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
16
Cevap
0
Favori
546
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Merhaba arkadaşlar pc mi 4 yıl önce aldım artık vasat kalmaya başladı istediğim oyunları oynamakta zorlanıyorum.RAM i yeniledim sıra ekran kartında bir bilene danışmadan iş yapmak istemedim.

Aşağıdaki sisteme uygun alabileceğim en iyi ekran kartı hangisidir??

ANAKART: Foxconn G31MX 800 FSB/DDR 2 (1x PCIe x16)
    İŞLEMCİ:Intel® Core™2 Quad Processor Q6600(8M Cache, 2.40 GHz, 1066 MHz FSB)
    RAM:Kingston HyperX 4 GB (2*2) 800 MHz DDR2

MEVCUT EKRAN KARTI:512 MB PCX HD3450 SAPPHIRE

Yardımınızı bekliyorum şimdiden teşekkür ederim.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi omcamlidag -- 11 Nisan 2012; 3:27:36 >

• Merhaba,

Bütçeniz nedir?

Hd 5770 olabilir mesela. Hd 6850 olabilir.
  • quote:

Orijinalden alıntı: omcamlidag

Merhaba arkadaşlar pc mi 4 yıl önce aldım artık vasat kalmaya başladı istediğim oyunları oynamakta zorlanıyorum.RAM i yeniledim sıra ekran kartında bir bilene danışmadan iş yapmak istemedim.

Aşağıdaki sisteme uygun alabileceğim en iyi ekran kartı hangisidir??

ANAKART: Foxconn G31MX 800 FSB/DDR 2 (1x PCIe x16)
    İŞLEMCİ:Intel® Core™2 Quad Processor Q6600(8M Cache, 2.40 GHz, 1066 MHz FSB)
    RAM:Kingston HyperX 4 GB (2*2) 800 MHz DDR2

MEVCUT EKRAN KARTI:512 MB PCX HD3450 SAPPHIRE

Yardımınızı bekliyorum şimdiden teşekkür ederim.

sappire hd 6850
  • Şöyle 400 500 tl veririm dersen 6850 çok acayip oyun oynarsın

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: mezeli

Şöyle 400 500 tl veririm dersen 6850 çok acayip oyun oynarsın

Merhaba,

Fiyatı biraz abartmışsın arkadaşım.

Buradan! Hd 6850 fiyatına bakabilirsiniz.
  • bişi daha sorucam benm ana kartım ddr2 söyledğiniz ekran kartı ddr5 bu uyum sorunu olmaz diyosunuz ozman .
  • quote:

Orijinalden alıntı: omcamlidag

bişi daha sorucam benm ana kartım ddr2 söyledğiniz ekran kartı ddr5 bu uyum sorunu olmaz diyosunuz ozman .

tabikide olmaz uyumsuzluk
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    ekran kartı hangisi daha iyi
    11 yıl önce açıldı
    Daha Fazla Göster
  • Uyumsuzluk söz konusu değil..

Ekran kartlarında DDR sadece RAM mimarisini göstermektedir ve önerilen Ekran kartları PCI girişe sahiptir.

Sadece burada önemli mevzu, Power Supply dir. Alacağınız kartın güç tüketimine bakarak, Power Supply kontrolü yapmanız gerekmektedir.
  • quote:

Orijinalden alıntı: ProbLem!

Uyumsuzluk söz konusu değil..

Ekran kartlarında DDR sadece RAM mimarisini göstermektedir ve önerilen Ekran kartları PCI girişe sahiptir.

Sadece burada önemli mevzu, Power Supply dir. Alacağınız kartın güç tüketimine bakarak, Power Supply kontrolü yapmanız gerekmektedir.

Gerçekten çok teşekkür ederim çok yardımcı oldunuz ben sizi bunaltmadan son bir soru daha sorup konuyu kapıyorum.

hd 5770 yada hd 6850 almaya karar verdim bu karta uygun power supply kaç w olması gerekiyor.
    bide iki karttada önerdiğiniz markalar (his,sapphire,asus vs
  • Ekran kartı olarak tabii Hd 6850 öneririm.

Power Supply ise kaliteli 500-550 Wat olan modellerden kullanmanız gerekmekte..

Ekran kartı için Buradaki! modeli alabilirsin.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi ProbLem! -- 11 Nisan 2012; 13:15:19 >
  • bende hd 6850 öneriyorum, fiyatına göre çok güzel tam bir fps kartı. en az 500-550 güç kaynağı ister tabi..
  • quote:

Orijinalden alıntı: ProbLem!

quote:

Orijinalden alıntı: mezeli

Şöyle 400 500 tl veririm dersen 6850 çok acayip oyun oynarsın

Merhaba,

Fiyatı biraz abartmışsın arkadaşım.

Buradan! Hd 6850 fiyatına bakabilirsiniz.

Abarttim tabikide :-) bu kartı yeni vatan bilgisayardan 380tl ye aldım ve bilgisayarı komple değiştirmiş gibi oldu ben bu kadar farkedecegini tahmin etmemiştim eski ekran kartim nvidia gforce 9550 gt idi tabi powersuppy ta degisecek ben gigabyte 420w gerçek aldım canavar

• Anladım.

Hayırlı olsun o zaman, sıkıntısız kullanmanız dileğiyle.
  • bence psu yu en az 600 watt alın.ilerde yeni sistem toplamak isterseniz bi daha psu almanıza gerek kalmaz
  • Ati Hd 5870 ve 600 watt power supply al.Psu gigabayte,xielence vb bir marka olsun.
  • POWERCOLOR HD4850 GDDR5 1GB 256BIT anakartımla uyumlumudur acaba acil sipariş vericem ?
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.