Şimdi Ara

Anakart tavsiyesi

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
9
Cevap
0
Favori
161
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
Öne Çıkar
0 oy
Sayfa: 1
Giriş
    • merhabalar elimde arc 750 bir ekran kartı var ancak i5 9400f işlemcim ve msi h310 anakartım eski kalıyor bütçem çok olmadığı için i3 12100f ve msi h610m-e bir anakart almak istiyorum ancak msi'ın kendi sayfasında çalıştırdığı ram hızları şu şekilde gösterilmiş; Supports 1R 2133/ 2666/ 3200 MHz (by JEDEC & POR) 3000 mhz ramlerimi bu sistemde 2666 olarak mı kullanabilirim? şimdiden cevaplarınız için teşekkürler

:::Supporth1R 2133/ 2666/ 3200 MHz

< Bu ileti Android uygulamasından atıldı >

hocam 2.el alacağım anakart ile işlemciyi ikisini toplam 3500-4000 gibi bir fiyata bulabiliyorum ryzen 5 lerde 3600ler için olmasada 5600lerde fiyat yukarıya çıkıyor ancak performans artışı çok olur diyorsanız r5 5600 ve amd uyumlu bir anakart yapayım biraz daha bekleyip nedir fikriniz

• Arc a750 ile ryzen 3600/5600 gibi işlemcilere geçmeyin, 12 nci nesil güzel seçim; IPC ne kadar yüksekse o kartlar o kadar iyi çalışıyor. Anakartta problem yok, 6 faz 12400f'de besler. ARGB girişi yok sanıyorum önemliyse, ramler 3000 çalışır.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Impheatus -- 10 Aralık 2025; 8:27:9 >

anladım görüşünüz için teşekkür ederim dediğiniz gibi yapıyorum o zaman

< Bu ileti Android uygulamasından atıldı >

Hem daha uyguna alır hem de 12100f/12400f güzel besliyor A 750'yi, tek çekirdek puanları yüksek işlemciler. Ram fiyatları bu halde olmasaydı, piyasa makul olsaydı en güzeli am5/7500f olurdu arkadaş için ama malum...

işlemci tavsiyesi
    2 yıl önce açıldı
    İşlemci Tavsiyesi
    4 ay önce açıldı
    Daha Fazla Göster
  • _____________________________
    asdas
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.