Şimdi Ara

Amd 9900X İçin Anakart Tavsiyesi

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
3 Misafir (1 Mobil) - 2 Masaüstü1 Mobil
5 sn
3
Cevap
0
Favori
49
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
Mesaj
  • Merhaba siber güvenlikle ilgileniyorum stabil olarak bir kaçtane sanal bilgisayarı akıcı şekilde çalıştırcak bir sistem toplamak istiyorum. ramler 64 gb olcak bu işlemciyi düşündüm fakat bu işlemciyle kullanmak için anakart seçemiyorum bir türlü.

    msi kartlar çok hoşuma gidiyor fakat bir çok kişi yoğun sorunlar yaşadıgını söylemişer am5 platformunda asrocklar cpu ları yakıyormus redditte yazıyor.

    gigabyte da daha önce hiçbir deneyimim yok bir tek asus kalıyor asustada doğru düzgün birşey bulamıyorum.


    wifi 7 ve usb4 benim için önemsiz birşey. b850 serisinin üst düzeylerindenmi alayım rog strix gibi bir seri yoksa giriş seviyesi x870 mi alayım yani x870 tuf.


    Bana yardımcı olurmusunuz. bu aradada sanal bilgisayarları stabil çalıştırmak istiyorum yani böyle reset attı kapandı vs olmamasını istiyorum








  • Bahsettiğinize göre x serisi kartların ekstra özellikleriyle işiniz yok. Stabil olsun yeter diyorsunuz.


    F/p iş görecek kart > Asus Prime B650M-K


    Atx olsun derseniz > MSI Pro B650-S Wi-Fi 


    Fiyatta daha üste çıkabilirim derseniz tomahawk kartlara da bakabilirsiniz.

  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    overclock için anakart tavsiyesi
    17 yıl önce açıldı
    Daha Fazla Göster
    
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.