Şimdi Ara

Anakart Tavsiye Lütfen

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
4
Cevap
0
Favori
397
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • arkadaşlar bir süredir uzak kaldım pc bileşenlerinden :D bu nedenler anakart değişikliğini tavsiye almadan yapamıyorum ve yine buradayım :)

p5ql asus anakartımı çok sorun çıkarttığı için değiştiriyorum.

sistemim;
    intel c2duo e8500 işlemci
    ati hd 4870 ekran kartı
    4gb ram
    asus kasa

bana sistemimle uyumlu mümkünse entegre ekran kartı da barındıran fiyat aralığı 300 tl ye kadar olan ( ille de 300ü bulması da şart değil) sorun yaratmayan bir anakart istiyorum varsa tavsiyeler şimdiden teşekkür ederim

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi BaronMorte -- 3 Ocak 2011; 20:59:13 >

• lga 775e yatırım yapmayınız.. işlemciniz 775 olduğu için mecbur 775 soket almalısınız ve o soketin üstünden 2 soket değişti..

3.üde geldi :)

işlemciniz çok iyi ama yeni anakart almaya değmez..

bu arada o anakartlardan pek kalmadı hep düşük modeller kalitesiz versiyonlar mevbut stoklarda..
  • Sisteminiz gayet iyi G41 çipset f/p anakartlarından alıp takmanız yeterli olur

Tutupta 300 TL'lik anakart alınmayacak sonuçta, işlemci, ram ve ekran kartınız da halen iyi durumda

http://inventus.com.tr/mi_products/Product.aspx?PID=2120
    http://www.vatanbilgisayar.com/gigabyte-ga-g41m-es2l-g41m-es2l-intel-g41-ddr2-800mhz-1333fsb-vga-anakart/productdetails.aspx?I_ID=37763

Ramleriniz 2*2 ise sorun yok 1+1 * 1+1 ise 4 slotlu anakart almanız lazım, 2.el bakmanızı tavsiye ederim bu durumda.

• öncelikle cevap için teşekkürler ama sanırım benim anakart ihtiyacım zorunlu gibi. sebebini bilmediğim bazı teknik sorunlarım var ve ekran kartımı garantiye yolladım ama sanırım sorun anakartta da var. değiştirmem mecburi gibi. o nedenle sisteme uygun birşeyler arıyorum teşekkürler

ramlerim 2*2 evet bana da uygun gibi geldi verdiğiniz tavsiye

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi BaronMorte -- 3 Ocak 2011; 21:10:03 >
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    overclock için anakart tavsiyesi
    17 yıl önce açıldı
    Sistem Tavsiye
    5 ay önce açıldı
    Daha Fazla Göster

Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.