Şimdi Ara

Anakart Sorunu (MSI)-6559 Yardım

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
4
Cevap
0
Favori
230
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Bu anakartı sorununu kısaca anlatmak gerekirse. Anakart biso kısmını normal bir şekilde açıyor yani işlemciyi ram ve IDE ye bağlı donanımları görülebiliyor normal bir şekilde. Ama sistemi açma kısmına gelince açmıyor yani dos ortamında kalıyor siyah bir ekranda sadece imleç yanıp sönüyor. Sistem yüklü bir HDD taktım yine aynı şekilde kalıyor. XP kurmaya çalıştım dosya kopyalama kısmında kaldı Win98 kurmaya çalıştım Dosyalar kopyalanıyor kısmında %3 kalıyor. Anlıyacağınız format atabiliyorum ama sistem kurmaya veya kurulu olan bir sistemi açmaya kalktığında kitlenip kalıyor. Tavsiyeleer üzerine bios update ettim yine olmadı RAM değiştirdim yine olmadı anakart üzerinde bazı kondansatörler vardı şişmiş bir vaziyette onlarda sorun olabilir dendi onları da değiştirdim ama yine değişen bişey olmadı. Bu sorunla karşılaşan veya sorunun çözümünü bilen biri varsa veya tavsiyesi olan varsa bu konuda yardımcı olurlarsa sevinirim. Saygılarımla...

• bu soruna hemen hemen benzeyen bir sorunla karşılaşmıştım tüm donanımları değiştirmeme rağmen bir sonuç alamamıştım birde bunu dene mevcut kullandığın hardiski başka bir pc ye bağlayıp formatla (başka hardisk denemiş olabilirsin ama yinede böyle hatalar çıkabilir)
  • baska bır hdd ye kurmayı dene yuklu olmayan
  • Dediğniz şey benimde aklıma geldi ve elimde yedek bir HDD vardı onu başka bir makinada formatladım ve sistem yükledim ve problemli anakarta taktım yine açmadı. Problemli anakartla aynı HDD yi formatlayim dedim normal bir şekilde format attı ama sistem kurmaya gelince sistemi kurma yani dosya kopyalamada %3 kaldı. Daha önce ne böyle bir problem gördüm ne de duydum. Sisteme gelince Intel P4 1.7 Ghz 512Ram(133MHz) 128 Mb Asus 9550 Ekr. Kartı Anakart MSI 645 Pro 1.0 ama MSI üretim modeli 6559 diye geçiyo üzerinde SIS 691 chip var. Bu problemin nasıl üstesinden geleceğim bilmiyorum.
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster

Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.