Şimdi Ara

ANAKART SORUNU GÖRÜNTÜ YOK

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
4
Cevap
0
Favori
282
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Arkadaşlar ilk kez bir pc toplamaya karar verdim az biraz anlıyorum ama çok değil bu işlerden. Herşeyi kurdum düzgünce eksik kalmadı en son anakartta boş bir pin yuvası fark ettim 4 girişli ATX 12V yazıyor üstünde güç kaynağı kablolarına baktım tek tek uyan yok boşverdim. Sıra geldi pc yi çalıştırmaya.. Bastım power düğmesine tüm fanlar ışıklar vs yanıyor ama monitörde görüntü yok.. Forumlarda araştırdım baya o 4 girişli porta kablo takılması gerekiyormuş güç kaynağına birkez daha baktım aynı portun 6 girişli kablosu var takmadan önce bir araştırma daha yaptım yabancı bir forumda birisi konu açmış aynı sorundan 8 pinli kablosu varmış amanın anakarttada 4 girişli port var benimkinden altına gelen yorumlarda 8 i tak bişey olmaz vs gidiyordu ona güvendim bende 6 lıyı taktım takmaz olaydım.. İlk taktıktan sonra güç düğmesine bastım çalışmadı statik elektriği felan boşalttım olmadı korkmaya başladım Sonrasında 6 lı kabloyu çıkarttım birkezdaha o şekilde denedim pc çalıştı.. Kısa zamanlı rahatladım birşeyi yakmamışım diye ama görüntü hala yok lütfen yardım edin..

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Sah1p -- 23 Nisan 2014; 20:30:16 >

• Sizin şu sır gibi sakladığınız bilgisayarınızın özelliklerini ve varsa yakışıklı bir resmini alabilirmiyiz..Yeni nesil tüm bilgisayarlarda mevcut olup sizin bilgisayarınızda mevcut olmayan meşhur 12 v kablosu neredeymiş meraklandım şimdi..
  • Vallahi bende şaşırdım herkezde olan kablo bende neden yok diye :(

PC özellikleri:
    INTEL I3 3.40 GHZ LGA 1155
    Anakart : ASUS H61M-D
    Ekran kartı ASUS GT520 SLIENT
    POWER SUPPLY: EVEREST-EPS-5500 500W
    Birde 4GB RAM takılı HP

Kasada sadece ekran kartı ve HDD eski parçalar daha önceki anakartını yaktığım pc den kalanlar..

Resmi aşağıya attım 6 lı soketli kablo var birde yanında 2 li soketli kablo var bu kablolardan 2 tane var 2 lik olanları porta taksam çalışırmı acaba?
    Bu anakrtıda mahfetmek istemiyorum

ANAKART SORUNU GÖRÜNTÜ YOK

• Up :(

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Çift Monitör Tam Ekran Sorunu
    4 yıl önce açıldı
    Daha Fazla Göster

Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.