Şimdi Ara

Anakart soru

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
10
Cevap
0
Favori
286
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Merhaba arkadaslar alacağım anakart hakkında size danısmak istedim aklımda iki model var:
    1.si--->http://www.vatanbilgisayar.com/anakart/msi-z77a-g45-z77a-g45-intel-z77-soket-1155-ddr3-2667mhz(oc)-hdmi&dvi-anakart/productdetails.aspx?I_ID=59265#allImages

2.si--->http://www.vatanbilgisayar.com/Anakart/msi-x79a-gd65-(8d)-x79a-gd65-(8d)-intel--x79-soket-2011-ddr3-2400mhz(oc)-sata-30-usb-30-anakart/productdetails.aspx?I_ID=57581

Bu iki model arasındaki farkları açıklayabilir misiniz soket teknolojileri ve ram slot sayısı dısında. Bir de marka msi belirttim ama asus alabilirim asusun daha çok imkanı var gibi.Markalar arasındaki farkı da açıklayabilirseniz çok yardımcı olursunuz. Bu arada alacağım anakarta takacağım işlemci: intel core i7 3770 3.4 ghz, ekran kartı asus gtx 770 ve 8 gb 1600 mhz ram.

Cevaplarınız için şimdiden teşekkür ederim

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi dodo1750 -- 1 Ağustos 2013; 13:06:46 >

• elmalarla armutları karsılastıramazsın
    zaten 77i7 7770 kullanıcaksan x79 anakart olmaz o sevıye anakart alıyosan ıslemcıyı K olan alınır klı almıyosan b75 anakartta ısını gorur
    ısın ozetı boyle farazı seylere gore yorum olmaz nıyetın sıstem toplamaksa sen butcenı amacını soyle sana sıstem toplasınlar nedenlerı nıcınlerı dersen bıryere varman zor burda
  • GD 65 olanı 3X SLI veya Crossfire düşünmüyorsan almanın mantığı yok. Ayrıca ASUS yetkili servis ve stabilite bakımından MSI dan üstündür. MSI almak risk almaktır.
  • quote:

Orijinalden alıntı: *666*

elmalarla armutları karsılastıramazsın
    zaten 77i7 7770 kullanıcaksan x79 anakart olmaz o sevıye anakart alıyosan ıslemcıyı K olan alınır klı almıyosan b75 anakartta ısını gorur
    ısın ozetı boyle farazı seylere gore yorum olmaz nıyetın sıstem toplamaksa sen butcenı amacını soyle sana sıstem toplasınlar nedenlerı nıcınlerı dersen bıryere varman zor burda

Bu tam doğru değil K olmayan işlemciler de 400mhz overclock edilebilir düşük bir Z serisi anakart almak her zaman akıllıcadır bu yüzden.
  • *666* kullanıcısına yanıt
    tamam ikincisini almayı pek düşünmüyordum zaten overclock yapmayacağım için sadece onun dışında bir artısı var mı performans açısından diye sordum. o zaman şöyle söyleyeyim ilk attığım linkteki anakart işimi görür değil mi rahatça ve sizce msi mı asus mu? yorumunuz için teşekkürler sadece meraktan sormuştum tecrübeniz vardır diye neyse yine de teşekkürler
  • quote:

Orijinalden alıntı: erdem277

GD 65 olanı 3X SLI veya Crossfire düşünmüyorsan almanın mantığı yok. Ayrıca ASUS yetkili servis ve stabilite bakımından MSI dan üstündür. MSI almak risk almaktır.

çok teşekkür ederim
  • oc yoksa z77 hatta h77 b75 en ucuz anakarta alınır kullanılabılır ıslemcıyı yıne tam verımle kullanırsın teknık servıs acısından asusu tercıh edersen basın agrımaz ılerde

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi *666* -- 1 Ağustos 2013; 13:22:20 >
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    z87-a Anakart için ram sorunu
    3 yıl önce açıldı
    Daha Fazla Göster
  • *666* kullanıcısına yanıt
    teşekkürler
  • anakarta 600 lira verecek olsam 1150 pin + i7 4770k alırdım. Anakart olayında aşırıya kaçma.
  • quote:

Orijinalden alıntı: dodo1750

Merhaba arkadaslar alacağım anakart hakkında size danısmak istedim aklımda iki model var:
    1.si--->http://www.vatanbilgisayar.com/anakart/msi-z77a-g45-z77a-g45-intel-z77-soket-1155-ddr3-2667mhz(oc)-hdmi&dvi-anakart/productdetails.aspx?I_ID=59265#allImages

2.si--->http://www.vatanbilgisayar.com/Anakart/msi-x79a-gd65-(8d)-x79a-gd65-(8d)-intel--x79-soket-2011-ddr3-2400mhz(oc)-sata-30-usb-30-anakart/productdetails.aspx?I_ID=57581

Bu iki model arasındaki farkları açıklayabilir misiniz soket teknolojileri ve ram slot sayısı dısında. Bir de marka msi belirttim ama asus alabilirim asusun daha çok imkanı var gibi.Markalar arasındaki farkı da açıklayabilirseniz çok yardımcı olursunuz. Bu arada alacağım anakarta takacağım işlemci: intel core i7 3770 3.4 ghz, ekran kartı asus gtx 770 ve 8 gb 1600 mhz ram.

Cevaplarınız için şimdiden teşekkür ederim

Intel soket olduğu için pek anlamam ama burada "MSI Z77A-G45'ın" önerildiğini çok okudum.

• 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.