Şimdi Ara

Anakart sıcaklığı -294.7 derece? Normal mi

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
13
Cevap
0
Favori
629
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • amd overdrive yükledim sıcaklıklara bakmak için. Bi baktım -264 derece yazıyor. Sanırım anakarta ait bir sıcaklık. Nereye ait olursa olsun herhangi bir donanım bileşeninin bu sıcaklıkta olması normal mi?

• -273 ün altında sıcaklık mümkün degildir.
    Anakart değil, bu evrende o seviyenin altında sıcaklık olamaz.
    Bakınız mutlak sıfır.

Anakartın sensoru çalışmıyor veya tmpin4 adlı sensor desteklenmiyor olabilir.
  • Bi ısıtıcı almanı tavsiye ederim Ufo alabilirsin mesela f/p ürünü
  • quote:

Orijinalden alıntı: amewrika
    amd overdrive yükledim sıcaklıklara bakmak için. Bi baktım -264 derece yazıyor. Sanırım anakarta ait bir sıcaklık. Nereye ait olursa olsun herhangi bir donanım bileşeninin bu sıcaklıkta olması normal mi?

Evet cok normal Hey allahim ya..
  • Normal mi derken kasıt ettiğim şey bu değildi. Yani böyle bir sıcaklığın olmasının mümkünatı yok tabii ki. Ancak böyle göstermesinin nedeni nedir diye sormak istedim. Hemen saçma sapan yorumlaman gerekmezdi.
  • quote:

Orijinalden alıntı: amewrika

Normal mi derken kasıt ettiğim şey bu değildi. Yani böyle bir sıcaklığın olmasının mümkünatı yok tabii ki. Ancak böyle göstermesinin nedeni nedir diye sormak istedim. Hemen saçma sapan yorumlaman gerekmezdi.

sıvı helyum olabilir
    yazılımın yeni versiyonu varmı yada yeni ise eskisini yükleyip bakın
  • elbette normal değildir ama korkulacak bişey yok sadece sıcaklık değerini yanlış okuyor.
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • @solitude

arkadaşında dediği gibi büyük olasılıkla yanlış okuyor sıcaklık değerlerini böyle bir durumun olması imkansız hocam
  • yzılım hatası malum mutlak sıfır diye bir olay var maalesef bazen sensörler arızalı olabiliyor yahut destekle ilgili sorunlar ortaya çıkabiliyor. can sıkacak bir durum değil
  • anakartın ısı sensörlerinde sorun var sanırsam.bios update yap büyük ihtimalle düzelir.o sıcaklık normal değil anarmalden de öte öyle bir sıcaklıkta zaten kartın çalışma imkanı olacağını sanmıyorum.
  • Bios uptade le alakası olduğunu zannetmiyorum.. Sensörler bozuk olabilir dediğiniz gibi..

Bu arada ne yaptın anakarta sıvı azotmu döktün..
  • yazılımsal olabilir başkada aklıma birşey gelmiyor
  • bendede bi aux sorunu var speed fanda aux diye bişey var +130 larda gezerken nadiren birden -100 küsurlara iniyo aux ndir bilmiyorm ama ısı sensörnde problem oldgu kesin degerlerin dgru olması imkansz
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.