Bildirim
Anakart servis tavsiyesi
Milka MMMAX Oreo Tablet Çikolata 300 gr : Amazon.com.tr: Gıda Ürünleri
https://www.amazon.com.tr/dp/B0D6WV648N?ref=ppx_yo2ov_dt_b_fed_asin_title
6 sa. önce paylaşıldı
Polhammobile Polham Katlanabilir Araç Lastik Kar, Çamur ve Kum Patinaj Kurtarma Aparatı, Patinaj Paleti : Amazon.com.tr: Elektronik
https://www.amazon.com.tr/dp/B0CL2J393N?ref=cm_sw_r_cso_cp_apin_dp_YAGZ9NH0NRTN2CZB0P4E&ref_=cm_sw_r_cso_cp_apin_dp_YAGZ9NH0NRTN2CZB0P4E&social_share=cm_sw_r_cso_cp_apin_dp_YAGZ9NH0NRTN2CZB0P4E&starsLeft=1&skipTwisterOG=1
12 sa. önce paylaşıldı
Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar:
Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
Giriş
-
Yok mu yardımcı olacak? -
Kanka Kadıköy'e getir Exa Bilgisayarın sokağında 6-10 tane falan var orada yaparlar. Gelmeden ara sana sıfır anakart getirsinler gelince hop değiştirip verirler kucağına. -
Öncelikle çok teşekkürler kardeşim. Antalya'da yaşıyorum, sağlam bir tanesinin adını verirsen arar kargolarım hemen.quote:
Orijinalden alıntı: atmosferikmotor
Kanka Kadıköy'e getir Exa Bilgisayarın sokağında 6-10 tane falan var orada yaparlar. Gelmeden ara sana sıfır anakart getirsinler gelince hop değiştirip verirler kucağına. -
Sıfır Hata mıydı Az Hata mıydı öyle birşey
Internet te ara bulursun -
Biliyorum o kadıköyde olan tipleri alayı üç kağıtçı bu senin dediğin yeride az çok tahmin ediyorum sağlam laptop bıraktım anakart sorunu vardı adamlar bildiğin 2 menteşeyi de kırıp tamir etmeye çalışmıyor plastikleri kırıktı aldığım da bir ton laf ettim kavga çıkardım almadım resmen. -
Ben servis aldım memnun kaldım.
Yazdığın hikaye de bence yalan, senin diğer mesajındaki cevabımı beğenmediğin için cevaplarımı sabote etmeye çalışma. -
Neden yalan olsun dostum ben o zaman bilgisayarcı da çalışıyordum o laptop'un sahibi öyle görünce dükkanın sahibinin başına attı resmen almadı cihazı öyle kaldı dükkanda bidaha da oraya cihaz götürmedik. Belli 15 yaşında bişeysin zaten.quote:
Ben servis aldım memnun kaldım.
Yazdığın hikaye de bence yalan, senin diğer mesajındaki cevabımı beğenmediğin için cevaplarımı sabote etmeye çalışma. -
Peki önereceğiniz bir yer mevcut mu?quote:
Orijinalden alıntı: The-Undertaker
Neden yalan olsun dostum ben o zaman bilgisayarcı da çalışıyordum o laptop'un sahibi öyle görünce dükkanın sahibinin başına attı resmen almadı cihazı öyle kaldı dükkanda bidaha da oraya cihaz götürmedik. Belli 15 yaşında bişeysin zaten.
Alıntıları Göster -
Kendi servisine verin bence sağda solda dükkan açan iş bilmez yerlere vermeyin yukarda yaşadığım durumu yaşarsınız sizde kadıköy denilen yerde bir sürü çakal dükkan var.quote:
Orijinalden alıntı: dionisus
Peki önereceğiniz bir yer mevcut mu?
Alıntıları Göster -
Merhaba tüm notebook onarımlarında sorunsuz hizmet almak için Antalya Konyaaltı Vizyon Bilgisayar Servisi ile iletişime geçebilirsiniz.. -
''sıfır hata'' isimli dükkan sadece laptop üzerine iş yapmakta yaptığı her iş içinde 1 sene garanti vermekte.quote:
Sıfır Hata mıydı Az Hata mıydı öyle birşey
Internet te ara bulursun
Sayfa:
1
Ip işlemleri
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X