Şimdi Ara

Anakart ram en fazla ne kadar sınır bılmıyorum

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
10
Cevap
0
Favori
480
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Selamlar hayırlı gunler kardeşler benım pc 1 gb ram var az gelıyor ram ben bunu 3 gb yapıcam ayrı 2 gb ram alıcam bazı anakartlar 2 gb kadar desteklıyormus ben everesten foto yolladım bır bakın sıze zahmet olucak ne kadar ram desteklıyor

BU ARADA ANAKART: Foxconn P4M900-8237A(socket 775)

[simage]
    [/simage]

NOT:arkadaşlar lutfen acıklıyıcısı cevap verınız

• Standard Memory 1GB (Removable)
    Maximum Memory 4GB
    Memory Expansion 2 Sockets (2 banks of 1)
    Memory Comments PC2-6400/PC2-5300 DDR2 SDRAM 240-pin DIMM
    CPU Type Chipset: VIA P4M900
  • quote:

Orijinalden alıntı: cro@oan

Standard Memory 1GB (Removable)
    Maximum Memory 4GB
    Memory Expansion 2 Sockets (2 banks of 1)
    Memory Comments PC2-6400/PC2-5300 DDR2 SDRAM 240-pin DIMM
    CPU Type Chipset: VIA P4M900

bende bundan korkuyordum ne yazdıgını anlamadım
  • max 4 gb ye kadar destekliyor . 2 adet ram soketin varmış... 2 x 2 şeklinde 667 mhz lik DDR 2 ram takabilirsin ...
  • quote:

Orijinalden alıntı: cro@oan

max 4 gb ye kadar destekliyor . 2 adet ram soketin varmış... 2 x 2 şeklinde 667 mhz lik DDR 2 ram takabilirsin ...

cok sevdındım bır dandık anakart ıcın ramı 3gb yapmaya gıdıyorum tesekkurler

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi alichan -- 1 Şubat 2013; 10:41:36 >
  • Maximum Memory 4GB
  • arkadaşlar bugun ram mı aldım calısmadı 2gb 667 mhz sıfır hatta zor bulmuştum bıde :(
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • aldiginiz ram in bir resmini foruma ekleyin. Birde anakartta su anda kullandiginiz ram in bir resmini ekleyin. bakalim ne farklari var.
  • quote:

Orijinalden alıntı: alichan

arkadaşlar bugun ram mı aldım calısmadı 2gb 667 mhz sıfır hatta zor bulmuştum bıde :(

anakarttaki ikinci ram slotu bozuk olabilir eski rami cikarip yenisini takin ve pc yi calistirin eger calisiyosa ikinci slot bozuktur calismiyosa -ki uzak bi ihtimal- ram arizalidir veya anakartiniz desteklemiyodur

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: alichan

Selamlar hayırlı gunler kardeşler benım pc 1 gb ram var az gelıyor ram ben bunu 3 gb yapıcam ayrı 2 gb ram alıcam bazı anakartlar 2 gb kadar desteklıyormus ben everesten foto yolladım bır bakın sıze zahmet olucak ne kadar ram desteklıyor

BU ARADA ANAKART: Foxconn P4M900-8237A(socket 775)

[simage]
    [/simage]

NOT:arkadaşlar lutfen acıklıyıcısı cevap verınız

arkadaşlar ram mı gerı verdım belkı ramda sorun bozuktur dıye her 2 slotlada denedım benım ramı calısdı bırde bu anakart 4 gbye kadar kesın olur degılmı?????? başka yerdede buldum....

• 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.