Bildirim
anakart problemi
Daha Fazla 
Bu Konudaki Kullanıcılar:
Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
Giriş
-
anakart pinleri yamulmuş olabilir.bazı bilgisayarcılar yapabiliyorlar. _____________________________ Lenovo Thinkpad E14 G5
Huawei GT5 PRO
İphone 16 Pro 512 GB Beyaz Titanium -
Merhaba,
Sistem power tuşuna bastığın zaman hiç bir tepki vermiyor mu?
İşlemci sökümü ve takımı sırasında, statik elektrik oluşma ihtimali oldukça yüksek. Bana kalırsa sistemini uzay kuruluma geçirerek, dikkatli bir şekilde donanımları anakart üzerine takıp denemen daha doğru olur.
Ek olarak, bu işlemleri yaparken statik elektrik oluşmaması için Ameliyat Eldiveni kullanman senin yararına olacaktır._____________________________ 
-
quote:
Orijinalden alıntı: ProbLem!
Merhaba,
Sistem power tuşuna bastığın zaman hiç bir tepki vermiyor mu?
İşlemci sökümü ve takımı sırasında, statik elektrik oluşma ihtimali oldukça yüksek. Bana kalırsa sistemini uzay kuruluma geçirerek, dikkatli bir şekilde donanımları anakart üzerine takıp denemen daha doğru olur.
Ek olarak, bu işlemleri yaparken statik elektrik oluşmaması için Ameliyat Eldiveni kullanman senin yararına olacaktır.
borda elektrik geliyor fanlar dönüyor ama görüntü gelmiyor
farklı ramler ekran kartları denedim sonuç olumsuz._____________________________
Nasııll?? -
Uzay kurulum da denediniz mi?
Yani sistemi tamamen söküp, masa üzerinde toplayıp denemeniz gerekiyordu._____________________________ 
-
quote:
Uzay kurulum da denediniz mi?
Yani sistemi tamamen söküp, masa üzerinde toplayıp denemeniz gerekiyordu.
evet denedim, farketmedi._____________________________
Nasııll?? -
Anakart üzerinde, Cmos Jumper vardır. Bu jumper'i söküp, yanındaki tırnağa takın ve sistemi çalıştırın. Normal olarak sistem açılmayacaktır, tekrar jumper'ı eski konumuna getirip sistemi çalıştırın bakalım. _____________________________ 
-
quote:
Anakart üzerinde, Cmos Jumper vardır. Bu jumper'i söküp, yanındaki tırnağa takın ve sistemi çalıştırın. Normal olarak sistem açılmayacaktır, tekrar jumper'ı eski konumuna getirip sistemi çalıştırın bakalım.
malesef bios sıfırlama da yemedi.
heralde maddi bir hasar var ama ne,son çare tamiricye baktırmak._____________________________
Nasııll?? -
ıslemcı pınlerının saglıklı oldugundan emın ol oncelıkle ve anakart power yanı goruntu besleme soketının dogru sekılde takıldıgından emın ol yada farklı power supply dene sorunun ya anakart yada power supply dene varsa elınde uyumlu farklı ıslemcıde deneyebılırsın _____________________________ ~~GÖZÜ GÖRMEYENE RESİM GÖSTEREMEM~~
Sayfa:
1
Ip işlemleri
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X

Yeni Kayıt

Konudaki Resimler