Şimdi Ara

Anakart power led sorunu

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
7
Cevap
0
Favori
1.543
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Merhaba arkadaşlar daha dün Graphite 760T kasa aldım, anakart ise MSİ Z97 Gaming 5 (Yeni sistem topluyorum İşlemci ve ekran kartı eksik sadece).Neyse denemek için bilgisayarı çalıştırayım dedim herşey sorunsuzdu ama bugün farkettim ki power led yanmıyor. Power ledi ''power sw'e taktığımda power ışığı hep yanık kalıyor ve haliyle power sw çalışmıyor.Doğru şekilde yaptımğımda ise power led yanmıyor.Ve hiç bir hata yapmıyorum sorun nedir arkadaşlar?
     Anakart power led sorunu Anakart power led sorunu Anakart power led sorunu Anakart power led sorunu Anakart power led sorunu

• eksi arti onemi yok sanırım led bölümünde. büyük ihtimal kablolar yanlış bağlanmış kasa paneline. aldığın mağazaya götür. ya kablolarin geldiği kasanin üst panelinin yenisini gonderirler (cikarabiliyorsa) ya da kasayi garantiye alırlar. corsairin yeri var mi trde bilmiyorum. vatandan aldiysan parca yollamazlar herhalde. youtuber carey holdzman abimize aynısı olmuştu bir corsair kasada ve parça yollamislardi. burasi Türkiye buradan beklemem :))

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi remiles01 -- 30 Temmuz 2014; 3:09:21 >
    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Sorun anakarttaymış en yakın zamanda değiştirecem. Bilmiyorum aldığım anakartta mı sorun vardı sadece ama çok dayanıksız bi Anakart olduğunu anladım.

• o anakart güzeldir aslında siz şanssızmışsınız. çok olan bir sorun değil bu, anakartta olmasına şaşırdım ben. en kısa zamanda değişir umarım.
  • SW yazanlara led takmayın.Anakarta hasar verebilir.
    Soruna gelirsek LED'lerin anot(+) ve katot(-) uçları vardır. Kullanma klavuuzunda sizin bağlatınız gördüğüm kadarıyla ters olmuş.
    PDF:http://dl.msi.com/download_files/mnu_exe/M7917v1.0_EURO.zip
    SAYFA:EN-20 JFP1 ön panel bağlantısı
     Anakart power led sorunu
     Anakart power led sorunu

PWR_SW-
    PWR_SW+
    FPPWR/SLP-
    FPPWR/SLP+

m-connectorun üzerinde power led için kutupları yazmıyor ama k.klavuzuna göre böyle olması gerekiyor

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Executor Arhentir -- 31 Temmuz 2014; 15:15:49 >

• Ben her yolu denedim başka anakartta düzgünce çalıştı.Ayrıca sadece power led değil ne Reset Sw nede HDD led çalışmıyormuş. Hasar vermiş olma ihtimalim yok çünkü ilk taktığımda da durum böyleydi.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi MehmetR. -- 1 Ağustos 2014; 22:53:28 >
  • quote:

Orijinalden alıntı: MehmetR.

Sorun anakarttaymış en yakın zamanda değiştirecem. Bilmiyorum aldığım anakartta mı sorun vardı sadece ama çok dayanıksız bi Anakart olduğunu anladım.

Gaming 5, kendi sınıfında en iyilerinden biridir hocam :) led soketlerini takarken + ve - yönlerine dikkat et. Yanlış takaarsan led yanmayabilir. Eğer başka bir anakartta çalışıyorsa anakartı teknik servise gönderirsin.
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Fan RGB sorunu
    3 ay önce açıldı
    Daha Fazla Göster

Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.