Şimdi Ara

ANAKART MDELİNE GÖRE O.C. AYALRINI BASAMAK BASAMAK ANLATILAN BİR YER....?

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
6
Cevap
0
Favori
263
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • VARMI BU ARADA BENİM ANAKARTIM GIGABYTE GA-8I915ME-GL DİR HALA OC YAPAMIYORUM

• dostum okadar topic açıyorsun soru soruyorsun. açtığın topicleri takip etmiyorsun. sorulan soruları cevaplamıyorsun veya eksik cevaplar veriyorsun. bende sana bir öneride bulunmuştum. biosa gir karşına çıkan ekranı bir diji. makina ile falan çek diye ama...
  • TAMAM ANAKARTIMIN MODLİNİ BİLİYORSUN BEN ANAKART DRİVER INDAKİ EASYTUNE5 DİYE BAHSETTİĞİ PROĞRAMA AİT BAZI TUŞLARINI HALA AKTİF YAPAMADIM Kİ ONUN İÇİN O.C. AYALARINI YAPAMIYORUM ARTI Q-FLASH YAPMAK İSTEDİĞİMDE DE TAM YÜKLEMENİN SNUNDA HATA VERİ YOR BU ANAKARTTAKİ VAR OLAN BİOSUN UPDATE YAPMAK İÇİN AUTO @BİOS DİYE BİR PROĞRAM VAR O BİRŞEYLER YAPIYOR AMA YİNE DEĞİŞEN BİRŞEYLER YOK SANIRIM NE ANLATTIMSA BOŞ BEN EN İYİSİ SİZİN İÇİN WEB CAM İLE BU DURUMLARI EN KISA ZAMANDA SİZLER GÖNDEREYİM OKEY...
  • o programları boşver sen en iyi oc biostan olur. bios update çok tehlikeli birşeydir anakartını dönüşü olmamak üzere bozabilirsin...
  • tamam o.c. ayalarını biostan yapalım sorun değil esasında doğru söylüyorsun bir işletim sistemi üzerinde oc ayarları tehlikeli olabilir. benim biosum award bios biosuma delete tuşu ile girdikten sonra bird ctrl+f1 tuşuna basarsam gizli bir menü görünür hale geli yor ve burda sadece cas ayarlarınıyapabiliyorum 2-2,5-3-3,5gibi bir ayar segmenti varve bikaç tanadaha satırda var demek istediğim ben buradanda cpu ve ram ayarlarına girmiş değilim ama bi ara bu ayarları çok yükseltmeden değiştirdim (cas)ve bilgisayarım açılışta oc fail yazısını gördüm ve benden setup ayarlarına girip birşeyleri değiştirmemi istiyordu. en yakın zamamnada biosun menülerinin durumlarını sizlere kamera ile çekip sizlere göndereyim kameramıda yeni aldım okey teşekkür ederim
  • bakın yeni bir topic açmadım ama bana hiç yardım eden yok ...? ne yapmalıyım..
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster

Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.