Şimdi Ara

Anakart işlemci soketinde 2 pinim yamuk :(

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
7
Cevap
0
Favori
221
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Dostlar şimdi bir pcye temizleyeyim dedim tam islemciyi takarken farkettim anakartin islemci soketinde 2 pin tam yatmış,yamulmus,ama pc çalışıyor ha,ama şunu farkketim 3 aydır çok sıcak islemci yeri yanıyor o derece demekki 3 ay önce bi ara ellemistim oralara demekki o 2 pinden dolayi isiniyor,oyle bi ihtimal olabilirmi beyler,şimdi napayim,kürdan cöpü ile duzeltebilirmiyim buyutecde yok zor goruyorum ama, yardim edin beyler anakartim Asus h61 m pro islemcim i5 2400

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

• İnce İşcilik gerektir dikkat ister ve hasas davranılması lazım ve ne kadar kötü olduguda önemli ince işcilik yapan bir bilgisayarcıya verip yaptırın ama çok iyi bilmeleri lazım bu işi

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi IVANGUARDI -- 7 Nisan 2016; 21:17:04 >
  • Çalışıyorsa elleme hiç, bir şekilde temas ediyordur işlemciye... Müdahale edersen sistemi hiç çalışmaz hale getirebilirsin.
  • Valla mudahale ettim biri kalkti digerine ellemedim daha birinide tam goremiyorum ama bir tane pin yok galiba ya dostlar simdi sistemi calistirsam birsey olurmu patlama,islemci bozulma felan lutfen yardim edin of yaa anakartim asus, media marktan aldim,garantisi var degisirlermi acaba,media markta mi gitmem lazim gitsem kac gun surer helppp

• Beyler tedirginim ya simdi pc calistirsam bi sorun olurmu

• Bir şey olmaz çalıştır, ya hiç açılmaz ya da çalışır zaten. Patlama, çatlama falan olmaz.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi _Dominic_Toretto_ -- 7 Nisan 2016; 22:35:07 >
  • Yeahhhh yepss beyler bayanlar,değerli forumdaşlar uzun çabalarım sonucu kürdan çöpü ile az oynadım pinlerle hepsi düzeldi şimdi pc den yazıyorum gel keyfim geh hehehe hepinize teşekkür ederim my friends
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster

Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.