Bu başlık altında yer alan tüm ilanlar; 1 Anakart-İşlemci-Cooler Master T4 Satın Al 2 Haziran 2015 16:36 1 1 Anakart-İşlemci-Cooler Master T4 Arkadaşlar Merhaba, Aşağıdaki parçalar mümkünse hepsi birlikte satılıktır. Fotoğraflar ürünlere ait kendi fotoğraflarıdır. Kutularında satışı beklemektedir. İşlemci : AMD Athlon X4 640 3.0GHZ :100 TL Anakart : ASUS M4A78LT-M LE : 80 TL Toplam Fiyat: : 180 TL dir. Kargo ücreti size aittir. Sizlerden ricam PTT Kargo ile iş yapmamı lütfen istemeyiniz. Önce ücreti alır, sonra kargonuzu yaparım. Lütfen bu konuda ısrar etmeyin. Elden satış tabii ki tercihimdir. Görerek almanız bilakis beni de vicdanen çok daha rahatlatacaktır. Tüm ürünler tüm kutu içeriği ile satılıktır. Tüm ürünler tertemiz. Al sat yapan biri değilim. Kendim kullandım. Sigara kullanmadığım için de ürünlerin hepsi tertemiz. Farklı fotoğraflar isterseniz onları da ekleyebilirim. Bulabilirsem faturasını eklerim. Dilerseniz seri numarasını da ekleyebilirim. Elimden gelen en kısa sürede mesajlara cevap vermeye çalışacağım. Herkese sevgiler. Sistem Notu : Bu ilan her türlü yoruma açıktır.Sistem Notu : Bu ilan her türlü yoruma açıktır. Fiyat : 180 TL Miktar : 2 Sıfır Ürün : Hayır Garantisi Var : Hayır Satıldığı Şehir : İstanbul Kargo Ücreti : Alıcı Öder Kargo Şirketi : Aras Kargo İlan Durum : Satışa Açık ______________________________ Bu kullanıcının dükkanına eklenen son 4 ürün ACER ACER VN7-791G-51PZ -- i5 4210H 3.5GHZ-8GB RAM-480GB SSD-17.3" Ekstralı, RX570 NITRO'lu KOMPLE SISTEM