Şimdi Ara

Anakart İle Ekran Kart İlişkisi

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
5
Cevap
0
Favori
454
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Anakartım dx10 destekliyorsa ekran kartıda dx11 ise anakart ekran kartını dx 10 çalıştırır yani performansını düşürür dimi

• Anakartın üzerindeki gpu'dur o.Anakartın bir etkisi olmaz.Anlatamadım ama sonuç olarak ekran kartınız ve işletim sisteminiz dx kaç destekliyorsa onu kullanırsınız.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: crashday

Anakartın üzerindeki gpu'dur o.Anakartın bir etkisi olmaz.Anlatamadım ama sonuç olarak ekran kartınız ve işletim sisteminiz dx kaç destekliyorsa onu kullanırsınız.

+1

bahsettiğiniz anakartın dx10 üzerindeki grafik biriminin desteğidir. win7 ve üzeri ile dx11 destekli harici ekran kartınız var ise dx11 kullanabilirsiniz.
  • quote:

Anakartın üzerindeki gpu'dur o.Anakartın bir etkisi olmaz.Anlatamadım ama sonuç olarak ekran kartınız ve işletim sisteminiz dx kaç destekliyorsa onu kullanırsınız.

Yani ekran kartı neyse odur anakart etki etmez tamam anladım saol bide bişey sorucam ram lerin hızı da sistemin hızını etkiler dimi bişey daha ekran kartı sistemden hızlıysa ekran kartının hızı düşer dimi

çok soru sordum ilgin için teşekkürler
  • quote:

Orijinalden alıntı: **Ghostrider**

quote:

Yani ekran kartı neyse odur anakart etki etmez tamam anladım saol bide bişey sorucam ram lerin hızı da sistemin hızını etkiler dimi bişey daha ekran kartı sistemden hızlıysa ekran kartının hızı düşer dimi

çok soru sordum ilgin için teşekkürler

Ram sistem performansını etkiler ama ev kullanıcısı için 2x4gb cl9 1600mhz ram yeterlidir.Benchmark hastalığınız yoksa ve ps ile uğraşmıyorsanız oyunda belirgin bir fps artışı olmaz.

Sistem performansı ekran kartı performansını etkiler.
    http://forum.donanimhaber.com/m_67540193/mpage_1/key_/tm.htm

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

• Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster

Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.