Bildirim
Anakart IDE Harddiski görmüyor !!!
Daha Fazla 
Bu Konudaki Kullanıcılar:
Daha Az 

1 Misafir - 1 Masaüstü

Giriş
-
windows xp professional da işletim sistemi kurulurken f6ya basılıp driver yüklenmesi gerekmekte.
xp home veya vista ultimate de bu durum söz konusu değil...
saygılar... -
Dostum sistemde xp pro var ama işletim sistemi kurulurken derken açılış esnasını mı kastediyorsun ? Driver'ı otomatik mi yükleyecek ? Biraz açarsan konuyu sevinirim. -
Arkadaşlar acil yardıma ihtiyacım var lütfen yardım edin :( Konuyu biraz daha açayım,
Elimde 2tane harddisk var.Birisi sata diğeri ide.Anakartın üzerinde 6tane sata 2tanede ide girişi var.Sata harddiskte anasistem kurulu.IDe olanda ise benim yedeklerim var.Tüm jumber seçeneklerini denedim,bios'ta hemen hemen herşeyi denedim ancak bir türlü sistem ide olan harddiski görmüyor.Bios'da görüyor ancak windows'un içinde görmüyor. -
Bilgisayarım(Sağ tık)-Yönet-Disk Yönetimi
Burada gözüküyor mu? -
quote:
Orjinalden alıntı: ß@HR
Bilgisayarım(Sağ tık)-Yönet-Disk Yönetimi
Burada gözüküyor mu?
Gözükmüyor maalesef. -
En son ihtimal olarak, IDE-Sata dönüştürücü kullanabilirsin. -
Başlat - çalıstır - diskmgmt.msc yazıp entera basın. Disk yönetimi gelecek. Bios'ta görünen HDD burada da görülmesi gerekir. Başlat - Çalıştır alanına devmgmt.msc yaz ve enter. Karşına aygıt yöneticisi gelecek. Aygıt yöneticisinde bir driver problem yoksa (sarı ünlem işareti ile işaretli vs..) ve HDD Disk Yönetiminde gözükmüyorsa problem donanımsaldır. Ama HDD'nin biosta gözükmesi genede çelişkili duruyor..
-
nihat3535 arkadasın dediklerini yapıp sonuc alamadıysan
birkac ide kablosunu dene
ide kablonda sorun var gibi duruyor. -
benim basıma geldi daha bugün bendede 80lik ide ile 160lık sata war bende denedim jumperları deiştim olmadı...biosta görüo ama acılınca görmuo.bende idenin jumperını tamamen cıkarttım ve aynı anda yawsata olsa calıstı.
Sayfa:
1
Ip işlemleri
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X