Şimdi Ara

anakart için tavsiye

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
5
Cevap
0
Favori
161
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • merhaba arkadaşlar, şuan kullanmakta olduğum anakart "foxconn a6gmv" .Geçenlerde yeni bir ekran kartı aldım kartın üzerinde directcu soğutucu var sanırım biraz büyük geldi. Zaten takmak içinde sata girişlerinin yerini değiştirdim.Neyse konumuza gelelim arada bir bilgisayarın görüntüsü kayboluyor ama kasa normal olarak çalışıyor.Kasayı yan yatırıp açıyorum tekrar düzeliyor . Benim anladığım kadarıyla anakartın ekran kartı soketinde bir temassızlık var bana ya yeni bir anakart lazım (fazla pahalı olmamak kaydıyla) ya da kartı tamir ettiricem. Sizlere sorum şu. Bu kart tamir edilebilir mi veya da aynı model kart kaç paraya mâl olur ?

• tamir ettirmeniz zor gibi. zaten arıza değilde pci-e slotunda ağırlık oluştuğu için temas kaybı yaşıyondur 2.el öneririm
    130tl verirseniz
    http://forum.donanimhaber.com/m_74312938/tm.htm
    buradaki m4a79td deluxe var ancak pahalı duruyor. işlemcinizi söylerseniz belki başka kart önerilebilir.
  • amd phenom x4 3.2ghz işlemciye sahibim. bunlar uymuyor sanırsam
  • phenom II olmalı çünkü eski anakartınız da phenom II ve athlon II destekliyor phenom II 955 olmalı öncelikle ekran kartınızı sağlam bir şekilde vidalayıp oturtmayı deneyin derim masraf etmeden.
    sıfır olarak da
    http://www.kocpa.com/Urun/MSI-760GM-P21-FX-DDR3-1333MHz-SVGL16X-AM3-pmu2299.html

bu uygun fiyatlı güzel bir kart

• aynen phenom II x4 840 95w'lık modeli. yazmayı unutmuşum

bende sizin önerdiğiniz kartı düşünüyorum ama biraz karasızım. neyse cevap için teşekkürler
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Uygun sistem için tavsiye
    5 yıl önce açıldı
    İşlemci Ve Anakart Önerisi
    8 ay önce açıldı
    Daha Fazla Göster

Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.