Şimdi Ara

Anakart güç kaynağı girişi sorunsalı

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
3
Cevap
0
Favori
199
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Arkadaşlar bir şeyi merak ediyorum, bildiğiniz gibi anakartlar işlemcinin kullandığı güç ihtiyacına göre değişik pin girişleri istiyor ama bazen elimizdeki güç kaynaklarında bu çıkışlar yer almıyor. Bu durumda benim sorum geliyor;

Örneğin; Crosshair V Formula anakartı üzerinde 24-pin, 8-pin ve ayrıca 4-pin güç ihtiyacı duyuyor. Bu 24-pinlik güç ihtiyacı bütün güç kaynaklarında var o yüzden onu eliyorum. Ancak bazı güç kaynaklarında anakarta ve işlemciye güç versin diye sadece 8-pinlik güç kaynağı çıkışı bulunabiliyor. Bu durumda sözünü ettiğim anakartta 4-pinlik güç girişi kaynağını kullanmasak sorun teşkil eder mi?

• quote:

Arkadaşlar bir şeyi merak ediyorum, bildiğiniz gibi anakartlar işlemcinin kullandığı güç ihtiyacına göre değişik pin girişleri istiyor ama bazen elimizdeki güç kaynaklarında bu çıkışlar yer almıyor. Bu durumda benim sorum geliyor;

Örneğin; Crosshair V Formula anakartı üzerinde 24-pin, 8-pin ve ayrıca 4-pin güç ihtiyacı duyuyor. Bu 24-pinlik güç ihtiyacı bütün güç kaynaklarında var o yüzden onu eliyorum. Ancak bazı güç kaynaklarında anakarta ve işlemciye güç versin diye sadece 8-pinlik güç kaynağı çıkışı bulunabiliyor. Bu durumda sözünü ettiğim anakartta 4-pinlik güç girişi kaynağını kullanmasak sorun teşkil eder mi?

Eder. bilgisayar açılmaz ve de bazı sorunlar oluşturabilir.
  • Teşekklürler.
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    PC Güç Kaynağı Tavsiyesi
    3 yıl önce açıldı
    Gtx760 için Güç Kaynağı
    9 yıl önce açıldı
    Güç Kaynağı Sıkıntısı
    geçen yıl açıldı
    Daha Fazla Göster

Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.