Anakartımın destekliyebileceği en iyi işlemciyi arıyorum abilerim fakat kafama takılan bi kaç soru işareti var bunlardan birincisi. Ben anakartımın modelini google'a yazdıgımda kullandıgım anakarttan fiziksel olarak farklı bir anakart çıkıyor ve çıkan bu anakartın donanımsal özellikleri ile benim anakartımın donanımsal özellikleri aynımı yoksa farklımı onu merak ediyorum. Yazdıgımda çıkan anakart ;http://forum.donanimhaber.com/m_70748481/f_//tm.htm#86916120 Benim anakartımda ise 4 adet ram giriş slotu var sarı-mavi-sarı-mavi olarak 4 sata kablosu skartı var ve yukardaki görülen resimdeki işlemcinin hemen solundaki Foxconn yazan parça bende sarı renkte. Özür diliyorum bu parçaların isimlerini bilmiyorum ve aynı özellikleri taşıyıp taşımadıgından emin olmak istiyorum.
Eğer özellikler aynıysa arkadas anakartın özelliklerini verdiğim linkte yazmıs - 1333(oc*)/1066/800/533 MHz (FSB) Bu anakart 1333fsb bi işlemciyi taktıgımda calıstırırmı sorunsuz bi şekilde onu da merak ediyorum abilerim oc yazıyor parantez içinde arastırdım overclock oluyomus ama hiç anlamıyorum lütfen bana yardımcı olun abilerim
+
hayır yanlış bakmışsınız. o anakart 45gm-x
n15235 faklı bişey sanırsam
Cpu-z ile baktım abi böyle yazıyor doğrumudur
quote:
Orijinalden alıntı: KgnGksnn
Cpu-z ile baktım abi böyle yazıyor doğrumudur
+++
Allah askına yardım edicek bilgisi olan kimse yokmu lütfen ya :(