Şimdi Ara

Anakart FSB Lütfen yardım

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
11
Cevap
0
Favori
319
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • İyi aksamlar abilerim arkadaslarım. Suan elimde uzun zamandır kullanmakta oldugum sistemimin anakart modelini ve işlemci özelliğini yazıcam.

# Anakartım Foxconn n15235
    # İşlemcim Intel Pentium4 3.00ghz

Anakartımın destekliyebileceği en iyi işlemciyi arıyorum abilerim fakat kafama takılan bi kaç soru işareti var bunlardan birincisi. Ben anakartımın modelini google'a yazdıgımda kullandıgım anakarttan fiziksel olarak farklı bir anakart çıkıyor ve çıkan bu anakartın donanımsal özellikleri ile benim anakartımın donanımsal özellikleri aynımı yoksa farklımı onu merak ediyorum.
    Yazdıgımda çıkan anakart ;http://forum.donanimhaber.com/m_70748481/f_//tm.htm#86916120
    Benim anakartımda ise 4 adet ram giriş slotu var sarı-mavi-sarı-mavi olarak 4 sata kablosu skartı var ve yukardaki görülen resimdeki işlemcinin hemen solundaki Foxconn yazan parça bende sarı renkte. Özür diliyorum bu parçaların isimlerini bilmiyorum ve aynı özellikleri taşıyıp taşımadıgından emin olmak istiyorum.

Eğer özellikler aynıysa arkadas anakartın özelliklerini verdiğim linkte yazmıs
    - 1333(oc*)/1066/800/533 MHz (FSB)
    Bu anakart 1333fsb bi işlemciyi taktıgımda calıstırırmı sorunsuz bi şekilde onu da merak ediyorum abilerim oc yazıyor parantez içinde arastırdım overclock oluyomus ama hiç anlamıyorum lütfen bana yardımcı olun abilerim

• +
  • hayır yanlış bakmışsınız.
    o anakart 45gm-x

n15235 faklı bişey sanırsam
  • Cpu-z ile baktım abi böyle yazıyor doğrumudur
  • quote:

Orijinalden alıntı: KgnGksnn

Cpu-z ile baktım abi böyle yazıyor doğrumudur

+++
  • Allah askına yardım edicek bilgisi olan kimse yokmu lütfen ya :(
  • Bütcen ne kadar peki orta ayar bi işlemci istiyosan intel core i3 alabilirsin.bütcen daha fazlaysa başka işlemcilerde önerebilirim.http://www.vatanbilgisayar.com/cpu---islemci/intel-bx80646i34130-core-i3-4130-soket-1150-34ghz-3mb-cache-22nm-islemci/productdetails.aspx?I_ID=68170
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster

• Anakartımın modelini buldum 945g7ma-8ks2h foxconn anakart
    Bu anakartın desteklediği işlemciler
    - Intel® Pentium® 4, Celeron D processors, Socket T (LGA775)
    - FSB 1066 / 800 MHz

Bu şekilde. benim işlemcim ise İntel pentium4 3.00ghz
    Ben bu anakarta bu işlemciden daha iyi bişrşey takabilrmiyim abiler ?
  • ++
  • ++
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.