psu powerman 300w. hd 80 gb . pentium d smithfield 2.66 2.67 ghz işlemci.
agp ekran kartımı alsam yoksa onun yerine anakart alıp pcı ekran kartı ram vs mi alsam sizin düşünceleriniz neler fazla para harcamak istemiyorum 300 yeterli diye düşünüyorum.
Şimdi sen anakarttan başlasan değmez sistem yenileme yapman lazım ama yoq moruk ben agp takılacağım dersen sana tavsiyem 2.el forumlarında kendine bir hd 3850 bulman olacaktır
aynen şöyle pc
pentium D 2.66 2.67 ghz ram 2x512 anakart sitesi gigabyte.com da max 2 gb destekliyor yazıyor ama 1 gb ram takınca 512 görüyor onu tek 1 gb neden öyle oluyor max 2 gb desteklemesi lazım.
ekran kartı atix1050 agp peki bu hd3850 agp 8x zorlamazmı powerman 300 w psu yani sonuçta 300w vermez bile 3650 düşündümde 3850 desteklerse iyi
Keşke psu 400w olaydı bu sorunlar olmazdı bütçem 300tl demişsin zaten o parayla sistem toplanmaz sana iki önerim var kardeşim
1)2.el bir Hd 3850 ve 400-500w psu alırsın birazda rame takviye yaptın mı sorun olmaz
2)Paranı biriktir ve yeni bir sistem dizmeni(daha sağlıklı)
elimde 2 adet 1 er gb ram war 2 de 512 war 512 leri takıorum 1 gb tek takınca yarısın ıgörüyor pc 512 görüyor anakart max 2 gb destekliyor neden böyle yapıyor anlamış değilim.
high power 400 w psu 85 tl miş ondan alıyım birde hd 3850 180 tl miş onu alıyım işlemci ekrankartı performansını düşürürmü. olmazsa hd 3650 alırım.
arkadaşalr hd4670 alsam hight power 400w psu alsam ramida 1.5 - 2 gb yapsam nası olur gta 4 u açarmı ve ekran kartını desteklermi sistem işlemci filan anlamam pek
gta 4 ekran kartından çok işlemciyide yoruyor yani çoklu çekirdek desteği olan 1 oyun buda sizin harcadığınız paranın boşa gitmesi demek
elinizdeki bilgisayar etrafta yeni açılan dükkanlara internet bilgisayarı olarak pazarlayabilir
ordan gelen para ve elinizdi para ile daha güncel 1 sistem toplayabilirsiniz.
benim işlemci zaten çift çekirdek diyorlar yani hd 4670 1.5- 2 gb ram ile gta 4 low da dahi açmazmı diyosun yani böyle elimdeki pc yi git pazarla para topla sistem topla uğraşmak istemiyorum zaten 3-4 ay sonra iyi bi bilgisayar alıcam şimdilik idare etsin benim amacım gta 4 asasin creed dirt 2 shift filan.
agp sistemde zor gözüken olaylar bunlar madem yeni bilgisayar alıcaksın niye bununla uğraşıyorsun yinede paşa gönlün bilir nasıl istiyorsan öyle yap
2-3 ay idare etsin diye uğraşmak değil amacım alıyım takıyım bu kadar sora koyarım kasayı bi kenara yenisini bağlarım
birde bi sorum olucak bende 1 gb ramler war takınca 512 olarak görüyor hepsini görmüyor sebebi ne olabilir.
anakartın son çıkan biosu ile güncelleme yaptınız mı ?
yok yapmadım gigabytenın sıtesınde herhalde o ama forumlarda çok aradım gerek mhz gerekse bios güncellemesini yapan bi çok kişinin başında var bu sorun şimdi bendeki ram 667 mhz ama pc 533 destekliyor birde bios güncellemem yapılmamış bi çok tanıdığımda bios güncellemeleri yapılmış ve mhzler uyuşmakta yine aynı sorunu vermekte tam çözmeden gidip birde 45-50 tl ye ram almayım tam çözülürse sorun alırım onun için sordum .
anakartın tam adını verirseniz gerekli bios datası hakkında bilgi arayabilirim.
tabi buyrun
Gigabyte
Ga-8VM800PMD-775 Rh olanı değil düz 775.
kaç ram desteklermiş en iyi agp kart hangisi gider onları bi sölersen çok iyi olur kardeşim
kardeşim daha önce hiç yapmadım bunu ben bi sorun çıkarmı bunu yaptıkdan sonra ? ve demişsin biosdan tekrar bak kaç mhz diye benimki 533 mhz destekli açılırken 533 yazıyor anakart özelliklerindede ddr2 533/400 max 2gb yazıyor bunu yapınca mhz desteğidemi artıcak ?
artmıycak ama 2gb görmeme olayı kalkabilir bios güncelledikten sonra 800fps 533mhz ram desteği var anakartın bunlar değişmez 800mhz ddr2 ramlerinde takıldıgı anda 533 calısması lazım sorun yoksa eğer
niye görmüyor şu an taktıgınız ramlerı onu bulmak için bios güncelliyorsunuz
anladım hemen güncelliyorum tamam.
güncelledim ama sorun halen aynı ramler aynı başka çözümü varmıdır
ramlerde bi sorun olabilir anakartla uyuşmama gibi falan
diğer sorularına gelirsek eğer power in kaldırıyorsa en iyi agp kart piyasada şu an hd3850 galiba