Şimdi Ara

ANAKART EKRAN KARTINI YAVAŞLATIRMI??

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
19
Cevap
0
Favori
399
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • arkadaşlar asus m2npv-mx anakartım var 6150 onboard vgalı nforce 430 çipsetli.. ekran kartım da xfx 8600gts xxx ed. oyunlarda fps üretmesine rağmen takılmalar oluşuyo özellikle antialising açtığımda takılmalar artıyo oyun 60 fps deyken bile yapıyo..benn anakarttan şüpeleniyorum sizce de olabilirmi böle bişi.
    amd x2 3800+
    2x 512 twinmos ram
    250 gb samsung sata hdd

• Anakart tan olağını sanmıyorum. Aynı işlemciden bende de var. Amd dual-core optimizer diye bir program var. Bunu kur. Bende böyle bir sorun vardı. Bunu kururak halletmiştim.
  • valla kurdum ama yine aynı hiç fark yok gibi
  • quote:

Orjinalden alıntı: Mindhunters

Anakart tan olağını sanmıyorum. Aynı işlemciden bende de var. Amd dual-core optimizer diye bir program var. Bunu kur. Bende böyle bir sorun vardı. Bunu kururak halletmiştim.

anakartın nedir acaba
  • quote:

Orjinalden alıntı: Mindhunters

Anakart tan olağını sanmıyorum. Aynı işlemciden bende de var. Amd dual-core optimizer diye bir program var. Bunu kur. Bende böyle bir sorun vardı. Bunu kururak halletmiştim.

o program eski eski oyunların hızı ayarlıyor diye biliyorum bende de soyle bi sorun vardı cs1.5 oynarken oyun kendiliginden hızlanıyordu speed hack acmıs gibi oynanmıyordu oyun ama Amd dual-core optimizer yukleyin sorun ortadan kalktı
  • hızlanmada yapuyodu ama takılma var şu anda o hızlanmayı yapmıyo artık her şeyi denedim. kartın biosunu bile yeniden yazdım ama yok...kartı başka sistemde deneme şansımda yok tanıdık biri falan kayseride olan biri varsa deneyelim şu kartı ya deliricem kaldırıp aşağı atacam sonunda
  • quote:

Orjinalden alıntı: uruh

hızlanmada yapuyodu ama takılma var şu anda o hızlanmayı yapmıyo artık her şeyi denedim. kartın biosunu bile yeniden yazdım ama yok...kartı başka sistemde deneme şansımda yok tanıdık biri falan kayseride olan biri varsa deneyelim şu kartı ya deliricem kaldırıp aşağı atacam sonunda

Kardeş duruma hakim deilim ama oc felan yapıodun kartı sen default ayarlarına dönüp denedinmi tekrar.Yada oc sırasında bişi olmasın karta zaten kendinden oclu onlar fazlada kastırmamak lazım
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Ekran kartında Dual Bios
    11 yıl önce açıldı
    Daha Fazla Göster
  • öncedende vardı zaten yaw belli oyunlarda yapıyo zaten o/c yapmamın büyük sebebi de o...most wanted test drive unlimited bu ikisinde çok fazla oluyo diğer kalite oyunlarda var biraz sanırım sm 3.0 oyunlarda yapıyo
  • quote:

öncedende vardı zaten yaw belli oyunlarda yapıyo zaten o/c yapmamın büyük sebebi de o...most wanted test drive unlimited bu ikisinde çok fazla oluyo diğer kalite oyunlarda var biraz sanırım sm 3.0 oyunlarda yapıyo

anlık takılmalar test drive in optimizasyonunun rezil olmasindan kaynaklaniyor.patch diye çıkarılan şeyde bir işe yaramıyor..yani test drive için bakarsak için rahat ol sistemle ilgisi yok.

ama most wanted için bişey diyemiyorum.

bu sm3 olayına bende katılıyorum.bendede 1650xt var ve call of juarez i sm3 modunda oynarken dediğin gibi yüksek fpslerde bile anlık takılmalar oluyordu.bende o zaman sm3 e bağlamıştım.
  • Arkadaşlar bende de Testdrive sorunu var anlık takılmalar bir yana donup kalıyor
    resetlemek zorunda kalıyorum ne yaptımsa düzeltemedim

Sistem : MSI 690G + AMD X2 4200 + Kingston 2x1GB + Palit 8600GT Sonic+ ve 500WA FSP Bluestorm 2
  • Sanırım yavaşlatıyor :( Bende de Gigabyte'nın dandik anakartı, 2 GB DDR2 667 Mhz Corsair Ram, 250 GB Sata-2 HDD, AMD X2 3600+(1.9@2.45 Ghz) CPU ve MSI X1950 Pro ekran kartı var. Oyunlar bende çalışması gereken performanslarıyla çalışmıyor. bende en sonunda sorunu anakarta bağladım. Çünkü 3D MArk 03-05 puanları bile 7600 GT seviyesinde çıkıyor Mesela herkes oyunu bu kartla 1280*1024'te oynuyorken ben aynı ayarları kullanarak 1024*768'te takılarak oynuyorum. FPS 15-22 atasında geziniyor Hele 2 Call of Duty 2'de durum daha vahim. 800*600 herşey minimumken bile 5-6 Fps alıyorum (Dx9 modunda) Bende Dx 7 modunda yüksek çözünürlükte oynuyorum (Tabi herkes 140-150 FPS alırken ben 40-50 Fps alıyorum )

• quote:

Orjinalden alıntı: ybektas55

Arkadaşlar bende de Testdrive sorunu var anlık takılmalar bir yana donup kalıyor

Sistem : MSI 690G + AMD X2 4200 + Kingston 2x1GB + Palit 8600GT Sonic+ ve 500WA FSP Bluestorm 2

Galiba oyundan kaynaklanıyor. Bendede anlık takılma ve donma oluyor.

İntel D946GZis, E6300, 1GB Kington Ram + 512 Oem Ram, XFX 7900GS (Asus X550 kullanırkende aynı hatayı yapıyordu)
  • arkadaslar test drive da ya most wanted da sm3.0 yok ki

yani olsa ben oynayamazdim bi kerebenim ekran kartim sm3.0 destekli degil
  • quote:

Orjinalden alıntı: weycell89

arkadaslar test drive da ya most wanted da sm3.0 yok ki

yani olsa ben oynayamazdim bi kerebenim ekran kartim sm3.0 destekli degil

doğrudur zaten sorun ekran kartında değilmiş onboard 6150de de aynı takılmayı yapıyo most wanted 640x480 de 35 fps falan verirken aynı şekil takılma oluyo ben bu anakartı üretenin... neyse satılık anakart var alan????

• quote:

Orjinalden alıntı: buraoca2

Sanırım yavaşlatıyor :( Bende de Gigabyte'nın dandik anakartı, 2 GB DDR2 667 Mhz Corsair Ram, 250 GB Sata-2 HDD, AMD X2 3600+(1.9@2.45 Ghz) CPU ve MSI X1950 Pro ekran kartı var. Oyunlar bende çalışması gereken performanslarıyla çalışmıyor. bende en sonunda sorunu anakarta bağladım. Çünkü 3D MArk 03-05 puanları bile 7600 GT seviyesinde çıkıyor Mesela herkes oyunu bu kartla 1280*1024'te oynuyorken ben aynı ayarları kullanarak 1024*768'te takılarak oynuyorum. FPS 15-22 atasında geziniyor Hele 2 Call of Duty 2'de durum daha vahim. 800*600 herşey minimumken bile 5-6 Fps alıyorum (Dx9 modunda) Bende Dx 7 modunda yüksek çözünürlükte oynuyorum (Tabi herkes 140-150 FPS alırken ben 40-50 Fps alıyorum )

bende 3dmarkta sorun olmuyo çünkü kart fps üretiyo ama takılmalar fps yi etkilemiyo garip bişi ben anlamadım bu anakartı satıyım adam akıllı bişi alıyım tavsiyelerinizi bekliyorummm

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi uruh -- 22 Eylül 2007; 17:28:34 >

• quote:

Orjinalden alıntı: *Lazrail*

quote:

Arkadaşlar bende de Testdrive sorunu var anlık takılmalar bir yana donup kalıyor

İntel D946GZis, E6300, 1GB Kington Ram + 512 Oem Ram, XFX 7900GS (Asus X550 kullanırkende aynı hatayı yapıyordu)

oyunun 1.66a patchi var onu yükleyin ufak bişe ama crack kullanıyosanız onunda versiyonu 1.66 olacak.. donup kalmalar olmuyo o zamann..ama işte anlık takılmalara devammm tabi benim sistemde

• Anakartla ilgili bi sorun olsuğunu sanmıyorum.m2npv mx i ı bir süre 8600gt ile kullandım dediğin gibi bir sorun çıkarmadı. Yalnız eğer yapmadıysan bu anakartın son bios güncellemeleriniyapmanı tavsiye ederim birçok sorun çözülüyor. (Özellikle hızaştırmayla ilgili). Bence senin bios sürümünden, windows kurulumundan yada chipset sürücülerinden kaynaklanan bir sorunun var.
  • quote:

Orjinalden alıntı: pacman

Anakartla ilgili bi sorun olsuğunu sanmıyorum.m2npv mx i ı bir süre 8600gt ile kullandım dediğin gibi bir sorun çıkarmadı. Yalnız eğer yapmadıysan bu anakartın son bios güncellemeleriniyapmanı tavsiye ederim birçok sorun çözülüyor. (Özellikle hızaştırmayla ilgili). Bence senin bios sürümünden, windows kurulumundan yada chipset sürücülerinden kaynaklanan bir sorunun var.

bütün bios sürümlerini denedim şuan 902 beta sürümü yüklü hala aynı..windows kurulumunda sorun yok 5-6 sefer format yedi ama aynı cd den kuruldu ama şöle bişide var vistada yapıyo ikiside kurulu şuan...ramlerden de değil ikisinide teker teker denedim ikiside bozuk değildir heralde geriye bi işlemci bi de anakart kalıyo işte ya kuzeyköprüsünde bişi var

• quote:

quote:

Orjinalden alıntı: *Lazrail*

quote:

oyunun 1.66a patchi var onu yükleyin ufak bişe ama crack kullanıyosanız onunda versiyonu 1.66 olacak.. donup kalmalar olmuyo o zamann..ama işte anlık takılmalara devammm tabi benim sistemde

Sağol hocam bir deneyelim bakalım

• 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.