merhaba arkadaşlar gigabyte ga-m720-us3 amd athlon II X2 250 3.0 ghz zotac geforce 9800 gt synergy edition hı-level 4gb 1066 mhz ddr2 500 gb hdd 350 watt psu yukarda yazdığım şekilde bir sistemim var ben hd7870 ve amd nin bulldozer serisindeki 8 çekirdekli işlemciyi sisteme takıp yeterli bir psu aldıktan sonra anakart veya ram darboğaz yapar mı?
yapar anakartı Asrock 990FX Extreme3 AMD 990FX AM3+ DDR3 USB3 SATA3 ATX Anakart alıp ramide 4yada8 gb (DDR3) alıcaksın
quote:Orijinalden alıntı: berkocan9971 saolun arkadaşlar o zaman kasayı tamamen değiştirmem gerekiyor bütçeni sölersen çok güzel ve hesaplı bir sistem yapabilirim
quote:Orijinalden alıntı: berkocan9971 sistemi şu anda almayacağım sadece anakartın darboğaz yapıup yapmayacağını öğrenmek istedim zaten o anakart ile bir yere gidilmez çünkü ramden anlaşıldığı üzere DDR2 bir anakart :D o yüzden değiştirmen lazım
quote:Orijinalden alıntı: dendman quote:Orijinalden alıntı: berkocan9971 sistemi şu anda almayacağım sadece anakartın darboğaz yapıup yapmayacağını öğrenmek istedim zaten o anakart ile bir yere gidilmez çünkü ramden anlaşıldığı üzere DDR2 bir anakart :D o yüzden değiştirmen lazım Komik olan nedir?
quote:Orijinalden alıntı: IuTKuI quote:Orijinalden alıntı: dendman quote:Orijinalden alıntı: berkocan9971 sistemi şu anda almayacağım sadece anakartın darboğaz yapıup yapmayacağını öğrenmek istedim zaten o anakart ile bir yere gidilmez çünkü ramden anlaşıldığı üzere DDR2 bir anakart :D o yüzden değiştirmen lazım Komik olan nedir? arkadaşım konuya sonradan müdahale edip artistlik yapma burada bana
quote:Orijinalden alıntı: dendman quote:Orijinalden alıntı: IuTKuI quote:Orijinalden alıntı: dendman quote:Orijinalden alıntı: berkocan9971 sistemi şu anda almayacağım sadece anakartın darboğaz yapıup yapmayacağını öğrenmek istedim zaten o anakart ile bir yere gidilmez çünkü ramden anlaşıldığı üzere DDR2 bir anakart :D o yüzden değiştirmen lazım Komik olan nedir? arkadaşım konuya sonradan müdahale edip artistlik yapma burada bana Cümlene bak. Artislik yapmıyorum burada sana. Dalga geçermiş gibi konuşuyorsun neyse bak keyfine sen.