Bildirim
Anakart CPU Güç Bağlantısı

Daha Fazla 
Bu Konudaki Kullanıcılar:
Daha Az 

2 Misafir - 2 Masaüstü

Giriş
-
denediniz mi benim elimde de bir anakart var şu anda asus serisinden 8 pin olmasına ragmen açtı.. anakartının marka modeli nedir?
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi arda1811 -- 15 Şubat 2009; 14:35:06 > -
şimdi araştırdımm
HB de 8 pinli güzel bir power var eğer sisteminde ekran kartı yoksa veya modeli söylersen kaldırabilecek ise
şu psu yu tavsiye edebilirim 8 pinli ve makul bir fiyat
http://www.hepsiburada.com/productdetails.aspx?categoryid=1012&productid=bd850287
-
Yeni psu almayı düşünmüyorum.
Kartı denemedim henüz. Üst düzey işlemcilerde sanırım 8pin olması şart. Ama orta seviye işlemcilerde 4pin bağlamak yeterli olurmuş. -
her iki şekilde de çalışması lazım
çok güçlü bir işlemciniz yoksa pek sorun olmaz
ama yine de kabloyu araştırın, eminim bulacaksınız
quote:
Orjinalden alıntı: ucanturk41
Kullanmakta olduğum anakartın cpu güç pağlantısı 4pin. Yeni takmak istediğim anakartınki ise 8pin. PSU mun 8pin güç kablosu yok.
Dönüştürücü baktım internette, 8to4pin çok ama 4 to 8pin göremedim, yapabileceğim ne var ?
-
Evet. C2D e6320 4pin ile sorun olmayacak anlaşılan.
Nette yaptığım aramada kabloya uşaşamadım malesef. -
quote:
Orjinalden alıntı: ucanturk41
Evet. C2D e6320 4pin ile sorun olmayacak anlaşılan.
Nette yaptığım aramada kabloya uşaşamadım malesef.
benden sana bir uyarı eğer oc yapacaksan işlemci veya ekran kartına bu şekil kullanıpta ilerde sorun olan kişiler gördüm şu anlık bir sorun teşkil etmez ama ilerisi için pek sağlıklı dğeilim sonuçta sisteme belli bir süre sonra yük binmeye başlayacak..
Sayfa:
1
Benzer içerikler
- bios şifresi nedir
- pdf dosyası açılmıyor
- tanılama ilkesi hizmeti çalışmıyor
- bu eylemi gerçekleştirmek için izne gereksiniminiz var
- windows 7 fotoğraf görüntüleyicisi indir
- ping düşürme
- bilgisayar internete bağlanmıyor
- komut istemi
- donanım sanallaştırma nasıl açılır
- suya düşen telefona ne yapılır
Ip işlemleri
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X