Şimdi Ara

Anakart CPU Güç Bağlantısı

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
7
Cevap
0
Favori
385
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Kullanmakta olduğum anakartın cpu güç pağlantısı 4pin. Yeni takmak istediğim anakartınki ise 8pin. PSU mun 8pin güç kablosu yok.

Dönüştürücü baktım internette, 8to4pin çok ama 4 to 8pin göremedim, yapabileceğim ne var ?

• denediniz mi benim elimde de bir anakart var şu anda asus serisinden 8 pin olmasına ragmen açtı.. anakartının marka modeli nedir?

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi arda1811 -- 15 Şubat 2009; 14:35:06 >
  • şimdi araştırdımm

HB de 8 pinli güzel bir power var eğer sisteminde ekran kartı yoksa veya modeli söylersen kaldırabilecek ise

şu psu yu tavsiye edebilirim 8 pinli ve makul bir fiyat

http://www.hepsiburada.com/productdetails.aspx?categoryid=1012&productid=bd850287

Anakart CPU Güç Bağlantısı

• Yeni psu almayı düşünmüyorum.
    Kartı denemedim henüz. Üst düzey işlemcilerde sanırım 8pin olması şart. Ama orta seviye işlemcilerde 4pin bağlamak yeterli olurmuş.
  • her iki şekilde de çalışması lazım
    çok güçlü bir işlemciniz yoksa pek sorun olmaz
    ama yine de kabloyu araştırın, eminim bulacaksınız

quote:

Orjinalden alıntı: ucanturk41

Kullanmakta olduğum anakartın cpu güç pağlantısı 4pin. Yeni takmak istediğim anakartınki ise 8pin. PSU mun 8pin güç kablosu yok.

Dönüştürücü baktım internette, 8to4pin çok ama 4 to 8pin göremedim, yapabileceğim ne var ?
  • Evet. C2D e6320 4pin ile sorun olmayacak anlaşılan.
    Nette yaptığım aramada kabloya uşaşamadım malesef.
  • quote:

Orjinalden alıntı: ucanturk41

Evet. C2D e6320 4pin ile sorun olmayacak anlaşılan.
    Nette yaptığım aramada kabloya uşaşamadım malesef.

benden sana bir uyarı eğer oc yapacaksan işlemci veya ekran kartına bu şekil kullanıpta ilerde sorun olan kişiler gördüm şu anlık bir sorun teşkil etmez ama ilerisi için pek sağlıklı dğeilim sonuçta sisteme belli bir süre sonra yük binmeye başlayacak..
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Anakart kasa fanı bağlantısı
    4 yıl önce açıldı
    Daha Fazla Göster

Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.