Şimdi Ara

Anakart bozulunca garanti işleri nasıl oluyor?

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
13
Cevap
1
Favori
1.358
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Elimde geçen sene bozulan gigabyte marka anakart var. Garantisi daha dolmadı. Kart bozulunca bilgisayarsız kalmamak için idarelik bir anakart almıştım. Aylardır öyle gidiyor.
    Peki bu garantiye gönderme işleri nasıl oluyor? Bu kartın garanti belgesinde arena yazıyor. Şimdi bunu kutulayıp arenaya mı kargoluyorum? Yoksa başka işlemleri var mı?

• Ürünü nerden almıştınız? Aldıgınız yere verseniz daha iyi olur.Arenanın şöyle bir sitesi var.Olduguna göre arızalı üründe kabul ediyor anlamı çıkardım ben burdan.Son olarak arenanın adresi heryerde istanbul/gokturk diye geçer ama teknik servisi istanbul/pendikte.Sayfasında yazıyor zaten göndereceksinizde oraya gönderin yanlışlıkla genel müdürlüğe göndermeyin kargo geri döner.

http://www.cercev-e.com/
  • quote:

Orijinalden alıntı: Atesbaz

Ürünü nerden almıştınız? Aldıgınız yere verseniz daha iyi olur.Arenanın şöyle bir sitesi var.Olduguna göre arızalı üründe kabul ediyor anlamı çıkardım ben burdan.Son olarak arenanın adresi heryerde istanbul/gokturk diye geçer ama teknik servisi istanbul/pendikte.Sayfasında yazıyor zaten göndereceksinizde oraya gönderin yanlışlıkla genel müdürlüğe göndermeyin kargo geri döner.

http://www.cercev-e.com/

İnternetten aldım farklı şehirden aldığım yere göndermektense direkt olarak teknik servise göndersem olur mu?
    Her türlü kargoyla göndereceğim ama satın aldığım yere göndermek saçma geliyor.

• http://www.gigabyte.com.tr/media/about/contact-us/

hocam gecmis olsun, garanti sürecini burada paylasirsaniz seviniriz.
  • quote:

Orijinalden alıntı: Mukarnas

http://www.gigabyte.com.tr/media/about/contact-us/

hocam gecmis olsun, garanti sürecini burada paylasirsaniz seviniriz.

Vallaha hocam zamanında büyük bir heves almıştım gigabyte z170 hd3p modeli. Çabuk bozuldu idareten bir anakart aldım bunu unuttum bile ancak piyasaya bakınca 550 liralık anakart. Garantisi sürerken ziyan olmasın istedim.
  • ne yaptınız da anakart bozuldu hocam merak ettim
  • Vanished Man V kullanıcısına yanıt
    Sonuna kadar gidin hocam gigabyte in servisini forumdan gördüklerimiz üzere sevmiyoruz, o yüzden burayada yazin diyorum ki eger yapabilecegimiz birsey olursa gerekli yerlere sikayet etmek gibi, haziriz :) hic yapmadigimiz sey degil.. su forum gigabyte üzerine neler gördü..
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • quote:

Orijinalden alıntı: Pweck5

ne yaptınız da anakart bozuldu hocam merak ettim

Hiçbirşey. Yıllarca parasızlıktan düşük model 2.el işlemciler, anakartlarla takıldım ekran kartı bile onboardtı anca 2.el ucuz birşey bulsam alıyordum.
    Elime para geçti dedim keyfime göre toplayayım güzelinden sıfır parçalar seçeyim dedim doğru dürüst kullanamadan gitti. Kendi kendine gitti şu an bilgisayarı açıyorum 1 saniye çalışıyor kapanıyor tekrar çalışıyor yine kapanıyor sürekli böyle.
  • quote:

Orijinalden alıntı: Vanished Man

quote:

Orijinalden alıntı: Pweck5

ne yaptınız da anakart bozuldu hocam merak ettim

Hiçbirşey. Yıllarca parasızlıktan düşük model 2.el işlemciler, anakartlarla takıldım ekran kartı bile onboardtı anca 2.el ucuz birşey bulsam alıyordum.
    Elime para geçti dedim keyfime göre toplayayım güzelinden sıfır parçalar seçeyim dedim doğru dürüst kullanamadan gitti. Kendi kendine gitti şu an bilgisayarı açıyorum 1 saniye çalışıyor kapanıyor tekrar çalışıyor yine kapanıyor sürekli böyle.

Tam olarak bozuldugundan emin misiniz güc kaynagı yetmiyor olabilir mi ya da biosu bozmuş olabilir misiniz ? bios pili ile reset attınız mı?

• Vanished Man V kullanıcısına yanıt
    hocam birseyi dener misiniz? ekran kartini cikartin, ramleri cikartin sadece 1 adet rami takin monitörü onboarda baglayin ve tekrar acmayi deneyin. bakalim sonucu merak ediyorum

önce biosu sifirlayin.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Mukarnas -- 27 Ocak 2018; 1:35:50 >
  • Dediklerinizi yarın bir deneyeyim. Güç kaynağı 500w orta kalite olanlardan yetmeyeceğini sanmam.
    Biosun kendi kendine bozulacağına ihtimal vermiyorum ama.
  • Selamun aleykum benim bi anakartim var garantisi daha bitmedi guc kablosu takinca anakartin isigi yaniyor normal rgb isigi var sadece o yaniyor ama fanlar donmiyor bi tepki vermiyor guc kaynagimi baska anakartla denedim direk calisti yani on panel hic calismiyor neden kaynakli olabilir yada garatiya nasil gonderebilirim bir yardimci olurmusunuz anakartim asus ex a320m gaming

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Selamun aleykum benim bi anakartim var garantisi daha bitmedi guc kablosu takinca anakartin isigi yaniyor normal rgb isigi var sadece o yaniyor ama fanlar donmiyor bi tepki vermiyor guc kaynagimi baska anakartla denedim direk calisti yani on panel hic calismiyor neden kaynakli olabilir yada garatiya nasil gonderebilirim bir yardimci olurmusunuz anakartim asus ex a320m gaming

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.