Şimdi Ara

anakart arıza (2. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
33
Cevap
0
Favori
1.513
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 12
Sayfaya Git
Git
Giriş
  • Hayırlısı artık hocam napalım bekleyecez :S
  • quote:

Orijinalden alıntı: senihcan

İnşallah halledebilirler exeter sizce tamir edebilirlermi birde 3 ram slotnu görmüyordu sizce nedeni o veriyollarının zarar görmüş olması olabilir mi?

Bilmiyorum ama boyle bir durumda anca kopru atarak cozume kavusulabilir.
    Tabi sunu unutmamak lazim. anakart sadece alt ve ust devreden olusmuyor. ara katmanda vardi diye hatirliyorum bazi modellerde... tek degilde 2 katmana zarar gelmisse sıkıntı olacaktir. ram slotlarının calismamasida bu yollara gelen zarardan olması tabi ki muhtemel...
  • ya orası resmen tornavida iyi adam açarken icinde tornavidayi kaydırmış o çizik baska türlü oluşması imkansız kisa devre yanık ya da su yoluyla olsa belli eder orayı sert bi cisim kuvvetli bir baskıyla çizmiş tabi @exeterin de dedigi gibi sadece üst katmanda ise zarar halledilir kolay is ama orta katmanlarda bir yola zarar verdiyse baya zor işleri..

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi yhackup -- 31 Mart 2012; 10:02:55 >
  • www.sahibindenbilgisayar.com sitesinden bize ulaşabilirsiniz.Firmamız Kadıköy/İstanbul dadır ve kolaycac sorununuzu hallederiz.
  • Selamlar bütün forum şimdi bugün bir mesaj geldi. Ürününüz iadeye çekilmiştir diye. Mail attım sorun giderildimi diye ürününüz iadeye çekilmiştir faturanızla aldığınız firmaya başvurun diye bir mail geldi. Şimdi ne demek istediklerini ben çözemedim. Şimdi ürün çizgi elektronikte ben dede değil ne yapmam gerekiyor ??????????????
  • quote:

Selamlar bütün forum şimdi bugün bir mesaj geldi. Ürününüz iadeye çekilmiştir diye. Mail attım sorun giderildimi diye ürününüz iadeye çekilmiştir faturanızla aldığınız firmaya başvurun diye bir mail geldi. Şimdi ne demek istediklerini ben çözemedim. Şimdi ürün çizgi elektronikte ben dede değil ne yapmam gerekiyor ??????????????

Selam
    Yazdığınızdan anladığıma göre, bilgisayarı size geri iade edeceklerini belirtmişler.

Mevcut bilgisayar faturası ile birlikte satın aldığınız yere götürmenizi de ayrıca belirtmişler. Ürün size geldiğinde istiyorsanız bunu yapabilirsiniz. Tabii ki, burada garanti zamanı sözkonusu olacağından, zamanının geçmemiş olması lâzım.

Ayrıca; Eğer bilgisayarın açılmış olduğunu hissederlerse, garanti kapsamı dışında bırakabilecekleri de söz konusu olabilir.
    Kolay gelsin..

• Hocam dün mail geldi faturanızı alın ve aldığınız mağazaya gidin çizgi elektronik tarafından iadeye çekildiğini söyleyin paranızı verecekler dediler. Şimdi gidecem bakim ne diyecek vatan..
  • quote:

Hocam dün mail geldi faturanızı alın ve aldığınız mağazaya gidin çizgi elektronik tarafından iadeye çekildiğini söyleyin paranızı verecekler dediler. Şimdi gidecem bakim ne diyecek vatan..

Selam
    Sizin adınıza bu çok iyi bir gelişme. Fakat Vatan bilgisayar ödediğiniz parayı verecek mi? Yoksa başka bir ürün almanız lâzım mı diyecek?
    Bekleyip göreceğiz. Hayırlısı olsun diyelim..
    Kolay gelsin..
  • Öyle de bugün gittim vatana çizgi elektronikten belge almanız lazım dediler çizgi elektroniktende gidip söylerseniz paranızı iade edecekler dediler. Şimdi ne yapacam onu bilmiyorum bu durum daha önce başına gelen var mı? Ne yapmam lazım tam olarak elimde belge yok birşey yok çizgiden gidip faturanızı gösterip iadeyi alın diyorlar.
  • quote:

Öyle de bugün gittim vatana çizgi elektronikten belge almanız lazım dediler çizgi elektroniktende gidip söylerseniz paranızı iade edecekler dediler. Şimdi ne yapacam onu bilmiyorum bu durum daha önce başına gelen var mı? Ne yapmam lazım tam olarak elimde belge yok birşey yok çizgiden gidip faturanızı gösterip iadeyi alın diyorlar.

Selam
    Adamlar anlaşılır bir şekilde söylemişler. Siz bunun neresini anlamadınız?

Bunu şöyle açıklayayım.

1. Çizgi elektroniğe elinizdeki mevcut bilgisayar faturası ile birlikte gideceksiniz. Hâttâ gelen mailleride birlikte götürebilirsiniz.
    2. Vatan bilgisayarın talebi, çizgi elektronikten iade belgesi almanız lâzım dediklerini onlara söyleyeceksiniz.
    3. Çizgi elektronikten aldığınız iade belgesi ve faturanızla birlikte Vatan bilgisayara gideceksiniz. Hepsi bu kadar. Bunda anlaşılmayan bir şey yok ki!

Kolay gelsin..

• Hocam siz daha yeni anlaşılır bir biçimde söylediniz :D Çizgiden bana gelen cevap gidin vatana iadeye çektiğimizi söyleyin onlar paranızı verecek dediler. :)
  • Herkese Tek Tek yazmak İsterdim Ancak Üzgünüm O kadar Çok Fikir Beğan Eden olmuş ki Bilsede Bilmesete Teşekkür ediyorum

Çizgi Elektronik Doğru Olarak Anakart Veri Yolu Kopmasından Dolayı Garanti Dışına Çıkartmış
    sebebi son kullanıcı bunu montaj yada demontaj esnasından yapmış olabilir temizlik için çıkartı esnada bıraktı yerde olmuş olabillir
    bu olay kesinlik ile ve kesinlik ile bir gün kapatım açtım ramler görmedi durumu değil görmemiş olabilir sizde söküp takmaya karar verdiğinizde
    yolları kopartmış ve antistatik kilitlenen cihazı düzetmiş olabilirsiniz milyonda bir size mi denk geldi milyarda bir için sayısal logo oynuyor insanlar sans inanmıyor olmasınız değil mi :)
    < Bu mesaj bir yönetici tarafından değiştirilmiştir >
  • quote:

Orijinalden alıntı: bilirugur

Herkese Tek Tek yazmak İsterdim Ancak Üzgünüm O kadar Çok Fikir Beğan Eden olmuş ki Bilsede Bilmesete Teşekkür ediyorum

Çizgi Elektronik Doğru Olarak Anakart Veri Yolu Kopmasından Dolayı Garanti Dışına Çıkartmış
    sebebi son kullanıcı bunu montaj yada demontaj esnasından yapmış olabilir temizlik için çıkartı esnada bıraktı yerde olmuş olabillir
    bu olay kesinlik ile ve kesinlik ile bir gün kapatım açtım ramler görmedi durumu değil görmemiş olabilir sizde söküp takmaya karar verdiğinizde
    yolları kopartmış ve antistatik kilitlenen cihazı düzetmiş olabilirsiniz milyonda bir size mi denk geldi milyarda bir için sayısal logo oynuyor insanlar sans inanmıyor olmasınız değil mi :)

Hocam hort yapmayınız. 2 yil once kapanmis konu siz hala hort peşindesiniz... yapmayin. yeni mesajlara cevap verebiliyorsaniz verin yoksa hiç denemeyin ayrica cevaplarinizda link olmasin şikayet yersiniz.

• 
Sayfa: önceki 12
Sayfaya Git
Git
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.