Şimdi Ara

anakart alacagım sızce ıyımı

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
12
Cevap
0
Favori
298
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
    işlemci:amd anthlon 64*2 dual cure pr. 5600 2,9ghz
    ram:2gb 667mhz
    ekran kartı:hıs 4830 512
    kasa:rc 690 600w
    hard disk:320 16mb 7200prm
    monıtor:samsung 932b plus
    suankı sıstem bu bır anakart almayı dusunuyorum oyun ıcın arastırmalarım sonucunda bu anakattı buldum...
    FOXCONN A7DA-S AMD790GX DDR2 S+V+GL PCIx 940p (Anakart)
    sızce nasıl bır anakart belkı ılerde crossfıre yapabılırım yalnız 8x desteklıyor her ekran kartı ıcın... bu 16x gore cok onemlımı performans acısından...
    tabı ıslemcıde degısecek dogal olarak...para yonunden bırazdaha cıkabılırım yalnız degermı cıkmaya...ben sadece oyun ve netle ugrasıyorum...
    yardımlarınız ıcın sımdıden tesekkurlerç......

• Anakart gayet güzel FOXCONN A7DA-S AMD790GX

x8'li c.f performansı düşük olur sağlam tek kart alırsanız daha iyi olur, 4870 serisi gibi

x16'lı c.f için x48 çipset bakmanız gerekiyor.
  • ksura bakmayın tekraren sormusgıbı olacakta ben bugun yarın alacagım bu kartı ve bır baskasını..bunun fıyatı bana uygun geldı..daha yusek bır anakart almama gerrek varmı yoksa bu her yonden ısımı gorurmu..suan 4830 var elımde ılerde alırım 4870...
  • Bence güzel kart bu fiyatta gayet iyi gx yonga seti olması ayrıca güzel sorunsuzca çalışır rahatlıkla alabilirsin uzun süre götürür seni phenoma geçersen ileride 1066mhz'lik ram upgradi yaaprsın o zaman performansı güzel olur, Foxconn'lar çok kalitelidir bunu unutmayın. Ucuz yollu işlemci değişimi yapmak isterseniz de AMD Athlon 64 X2 Dual 7750'yi öneririm yeni nesil az güç tüketimi var, 160 lira civarında.
  • tesekkur edeım kardes ıcım rahatladı.eskıden hıc arastırmadan alırdım ve tekraren almak zorunda kalırdım bu ıslerden fazla anlamadıgım ıcın tam 3 tane ekran kartı aldım hepsınıde 2 ay ya kullandım ya kullanmadım..aldıgım yere soruyorum satmak ıcın hep ıyı dıyor alıyorum sonra bos...ben sıstemı yazdım.sımdı ben bu anakrtı alsam ramları 1066 yapsam senın dedıgın ıslemcıyıde alsam oyunlarda dıgerıne gore kac fsp artar tahmını olarak...
  • Fsp işinde güçlü işlemci lazım en az phenom serisine geçmen lazım yazdığım 7750 cpu oyunda tatmin eder seni ama phenom gibi olmaz, 1066mhz ram frekansı da phenomlarda kullanabilirsin, sendeki ve benim yazdığım 7750 dual core mimarisine sahip. Aynı inteldeki pentium dual core gibi ama core 2 duo çok farklı bir mimari.Anakart performanslı yani, hepsi bir bütün gibi ekran kartı bazen işlemciyi dar boğaza sürüklerken akıcılığı da bellekler yüzündenkaybedebiliyorsun,

Sana tavsiyem amd triple serisini alma performansı hiç iyi değil bana göre,

En düşük x4 işlemci: AMD Phenom X4 QuadCore 9650 --- 285 lira
    Bellek olarakta : A-data vitesta 2*2 4gb 1066mhz soğutmalı --- 155 lira

4830 ile gayet iyi şekilde devam edersin yoluna....

Edit: FSP olayını 7750 ile deneyen var mı araştırmakta fayda var... Belki tatminkar boyutta ise 7750 alırsın.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi LEON-X -- 5 Mart 2009; 1:50:45 >
  • uamrım sıkmıyorumdur.forumda okudugumdan soyle kalmıs sankı aklımda..işlemcı 4 çekırdeklı olsa bıle 2 çekırdek olarak calısıyormus oyunlarda oyle testeklıyormus oyunlar aklımda oyle kalıs...sımdı ben 4 cekırdek aldıgım zaman ghz dusecek bu seferde..suan 2.9ghz 9650 aldıgım zaman 2.3 ghz olacak...bılmedıgım ıcın soruyorum cekırdek ve hız neye gore onem kazanıyor hızlı olmasımı ıyı cekırdek sayısın fazla olmasımı ıyı...tabı bunu oyun ıcın soruyorum....
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    BILGISAYARIMI SOGUTMAK ISTIYORUM
    19 yıl önce açıldı
    Daha Fazla Göster
  • Haklısın 4 çekirdek desteği şuan için oyunlarda yok ama ileride 4 çekirdek isticek oyunlar normalde oyun pclerinde core2duo daha üstün E8400-E8500 serileri gibi..
  • ben ıntele gecemek ıstemıyorum ıslemcı olarak cok pahalı...son olarak sunu soruyum oyunlarda bu işlemcı yuksek performans verır Athlon 64 X2 Dual-
    Core 6000 yoksa Phenom X4 9650 2.3Ghz 2MB L3 Cache 65nm CPU bumu...dıger bılesenlerı bılıyorsun...
  • Şu ara 6000+ daha iyi ama ilerisi için x4
  • fiytı kareşim 62 dolar civarında dediğin ana kartın
  • nerede 64 dolar 254 ytl suanda fıyatı
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.