Şimdi Ara

Anakart (1 uzun 2 kısa bip) Sorunu

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
6
Cevap
0
Favori
208
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş

Msi 970 soket - G46
    Fx4100
    Sapphire 6850

Geçen sene topladığım sistemim ilk aldığımdan beri nadirde olasa(ayda 1 2 defa) açılışta bu hatayı veriyor ve görüntü gelmiyor.Kapatıp açınca düzeliyor.Uyarıya göre ekran kartı sorunu.
    Ne yapmalıyım arkadaşlar ? Ekran kartını ve ramleri söküp tekrar taktım düzelmedi .Ana kartta sorun olduğunu düşünüyorum.Board un garantisi devam etmekte göndersem hızlı dönüş olurmu acaba ?

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi hatabo -- 21 Temmuz 2013; 15:53:21 >

• quote:

Orijinalden alıntı: hatabo

Sistemin

Msi 970 soket - G46
    Fx4100
    Sapphire 6850

Geçen sene topladığım sistemim ilk aldığımdan beri nadirde olasa(ayda 1 2 defa) açılışta bu hatayı veriyor ve görüntü gelmiyor.Kapatıp açınca düzeliyor.Uyarıya göre ekran kartı sorunu.
    Ne yapmalıyım arkadaşlar ? Ekran kartını ve ramleri söküp tekrar taktım düzelmedi .Ana kartta sorun olduğunu düşünüyorum.Board un garantisi devam etmekte göndersem hızlı dönüş olurmu acaba ?

ekran kartınız düzgün takılmamış olabilir ya da anakartın soketi bozuk olabilir garantiye vermeniz tavsiyemdir
  • Bendede olmuştu yanlış hatırlamıyosam ya ekran kartını söküp takmıştım yada ramlari ama hallolmuştu
  • birde bu konuya bakın isterseniz

http://forum.donanimhaber.com/m_34050255/tm.htm
  • Ekran kartı arızasıdır 1 uzun 2 kısa bip

Ekran kartını söküp takın.

ekran kartının takılı olduğu yerlerdeki tozu alın.

Ekran kartının veya anakartın üzerinde kondansatörlerde bozukluk var mı bakın

sonucu buraya yazın
  • quote:

Orijinalden alıntı: Creedence Clearwater R.

Ekran kartı arızasıdır 1 uzun 2 kısa bip

Ekran kartını söküp takın.

ekran kartının takılı olduğu yerlerdeki tozu alın.

Ekran kartının veya anakartın üzerinde kondansatörlerde bozukluk var mı bakın

sonucu buraya yazın

Ekran karti slotunu iyice temizldm. Akşam En az 20 kere açıp kapattm bi sorun yaşamadm. Umarım dûzelmiştir.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    HP PC 5 BİP SORUNU
    6 yıl önce açıldı
    Daha Fazla Göster

Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.