Şimdi Ara

Anahtarsız Giriş ve çalıştırma hakkında. (2. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
31
Cevap
1
Favori
4.492
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 12
Sayfaya Git
Git
Giriş
  • Hayir hic bir sekilde stop etmiyor arac. Ama anahtarlida calisir halde birakip iniyorsaniz biri gelse goturse ayni sey. Hatta daha kotu anahhtarlida tekrar calistirabilir ama anahtarsizda stop edince bir daha calistiramaz. Bu sebepten bu opsiyonu almiyoruz diyen arkadasa sasirdim.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Stop etmiyor fakat uyarı sesi geliyor anahtar araçtan uzaklaştığı an araç bağrıyor resmen
  • Hemican kullanıcısına yanıt
    anahtarlıda inanın aklında hep bir şey oluyor arabaya binerken anahtarı sokmak inerde çıkartmak refleks halini alıyor ama anahtarsızda o start/stop düğmesine basmayı reflekse çeviremiyor insan, inerkende unutabiliyor
  • quote:

Orijinalden alıntı: ozbayram

quote:

Orijinalden alıntı: MaTaDoR

Son paragrafta olmasını umduğunuz şeyler olmadığı için ben dahil birçok kişi bu opsiyonu asla araçlarına eklettirmiyorlar.

Araca asla eklettirmemek sadece son paragrafta olan şeyler yüzündenmi? Anahtarlı araçlardada aynı durum geçerli değilmi? Yani anahtarsiz çalıştırmadaki risk ile anahtarlı çalıştırma arasındaki risk aynı değilmi?

Anahtar bendeydi sonra bir plan yapmıştık arkadaşa vermiştim o da çantasına atmış. Evine bıraktım başka bir yere geçtim. Aracı stop ettirdim olaya uyandım ama bir daha çalıştıramadım çünkü anahtar yok :)

Benzer şekilde bu sistemde aracı stop etmeden bıraktığınız da oluyor. Ama anahtarı takıp çalıştırma ve çıkartıp motoru kapatma refleksi ayrı birşey. Kolay kolay yanlışlık yapmıyorsunuz. Ayrıca anahtarı her türlü yanınıza almak zorundasınız, cebinizden çıkartıp konsola takmak mı zor geliyor. Yani bazı yeni teknolojiler kolaylık değil aksine sorun doğurabiliyor. Anahtarsız çalıştırma da en azından benim gibi dalgın kişilere hiç uygun bir sistem değil.

• Burda bayağı detaylı anlatıyor.
  • quote:

quote:

quote:

Son paragrafta olmasını umduğunuz şeyler olmadığı için ben dahil birçok kişi bu opsiyonu asla araçlarına eklettirmiyorlar.

Araca asla eklettirmemek sadece son paragrafta olan şeyler yüzündenmi? Anahtarlı araçlardada aynı durum geçerli değilmi? Yani anahtarsiz çalıştırmadaki risk ile anahtarlı çalıştırma arasındaki risk aynı değilmi?

Anahtar bendeydi sonra bir plan yapmıştık arkadaşa vermiştim o da çantasına atmış. Evine bıraktım başka bir yere geçtim. Aracı stop ettirdim olaya uyandım ama bir daha çalıştıramadım çünkü anahtar yok :)

Benzer şekilde bu sistemde aracı stop etmeden bıraktığınız da oluyor. Ama anahtarı takıp çalıştırma ve çıkartıp motoru kapatma refleksi ayrı birşey. Kolay kolay yanlışlık yapmıyorsunuz. Ayrıca anahtarı her türlü yanınıza almak zorundasınız, cebinizden çıkartıp konsola takmak mı zor geliyor. Yani bazı yeni teknolojiler kolaylık değil aksine sorun doğurabiliyor. Anahtarsız çalıştırma da en azından benim gibi dalgın kişilere hiç uygun bir sistem değil.

Yaklaşık 4 senedir kullanıyorum ve hiç sorun yaşamadım. Sanırım sizin dalgin olmanız durumu değiştiriyor. Özellikle akıllı giriş çok güzel bir özellik. Elleriniz doluyken anahtar aramak zorunda kalmıyorsunuz.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

• Metal dinleyen biri konuyu okuyunca çıldırır
  • Valla bende clio icon var.Hiç denemedim.Lakin uzaklaşınca ötmeye başlıyor kart algılanmadı diye.Ama denemedim gidiyor mu gitmiyor mu diye.Ama kesin gidiyordur
  • quote:

quote:

quote:

Anahtarı takıp motoru çalıştırma, çıkarıp durdurma işleminin yerini düğmeye bas çalıştır, işin bitince düğmeye bas durdur alıyor, refleks bazında pek değişen bir şey yok aslında.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi rst78 -- 23 Ekim 2017; 10:43:29 >

• Bir de araç stop etmeden nasıl bırakılabilir :

1 - İnerken zaten araç uyarı veriyor,

2 - Araçtan indiğinizde motor sesini, çalışır durumda olduğunu nasıl duymuyorsunuz,

3 - Motor çalışır unuttunuz, uyarıyı duymadan indiniz, hadi üzerine motor sesini de farketmediniz, kapıları kilitlemeye çalıştığınızda kilitlemez zaten, ne oluyor dersiniz.

Ha bunca şeyin üzerine hala farkedilmiyorsa sıkıntı zaten büyük, anahtarlı olmuş anahtarsız olmuş farketmez

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi rst78 -- 23 Ekim 2017; 10:44:31 >
  • 
Sayfa: önceki 12
Sayfaya Git
Git
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.