Şimdi Ara

Anahtar için yardım ss

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
5 Misafir (1 Mobil) - 4 Masaüstü1 Mobil
5 sn
24
Cevap
0
Favori
889
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Anahtarım çok kötü durumda bunu sustalıya nasıl çevirebilirim anahtarcılar ne kadara yapar ?

Anahtar için yardım ss

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi -Atletli -- 6 Şubat 2015; 22:32:55 >

• http://www.sanalpazar.com/Honda-Anahtar-Honda-Civic-Kumanda-Kabi-2-Buton__isp7792906#imgd

bunu buldum ancak bunun malzeme kalitesi kötü gibi sustalı anahtar bulamazmıyım ?
  • Hocam sizin araçta immobilizer yok galiba öyleyse daha kolay.İstediğiniz sustalı kabı alın anahtarcıda anahtarı çıkarttırın.Sustalı kabın ucunda düm düz bir demir olucak onu anahtarcı sizin ki gibi şekillendiricek.Sonra kumandayı kopyalattırıcaksınız sizin satın aldığınız kaba uygun devre kartına.

Araçta immo varsa şuan ki anahtarınızda ki immo çipini çıkartıp satın aldığınız kaba geçireceksiniz.
  • quote:

Orijinalden alıntı: bnym97

Hocam sizin araçta immobilizer yok galiba öyleyse daha kolay.İstediğiniz sustalı kabı alın anahtarcıda anahtarı çıkarttırın.Sustalı kabın ucunda düm düz bir demir olucak onu anahtarcı sizin ki gibi şekillendiricek.Sonra kumandayı kopyalattırıcaksınız sizin satın aldığınız kaba uygun devre kartına.

Araçta immo varsa şuan ki anahtarınızda ki immo çipini çıkartıp satın aldığınız kaba geçireceksiniz.

Hocam içindeki baskı deevre sadece bu
     Anahtar için yardım ss

Herhalde immobilizer yok

bir de bu açı var

Anahtar için yardım ss

İnternetten bunu buldum sizce uyarmı ve aracımda immobilizer varmı ?
    http://www.sahibinden.com/ilan/yedek-parca-aksesuar-donanim-tuning-yedek-parca-otomobil-arazi-araci-honda-2-buton-sallama-kumanda-kabi-sustaliya-cevirici-197240914/detay

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi -Atletli -- 6 Şubat 2015; 23:08:21 >

• Hocam anahtarı açmışsınız içinden dikdörtgen ufak siyah birşey çıkmadıysa immo yoktur.

http://www.sahibinden.com/ilan/yedek-parca-aksesuar-donanim-tuning-yedek-parca-otomobil-arazi-araci-honda-2-buton-sallama-kumanda-kabi-sustaliya-cevirici-197240914/detay

Bu kaba şuan ki devre kartınız cuk oturucak şekilde tasarlamışlar galiba eskisinide yanına koymuşlar zaten.Bu kabı aldıktan sonra geriye bir tek anahtarı çektirmek kalıyor.

• quote:

Orijinalden alıntı: orhanbilgin

merhaba görünce yardımcı olamak istedim benimde aynı araçtan vardı bu araçlarda immobilizer var kumanda da değil anahtardadır eger sustalıya cevirmek isterseniz size yardımcı olabilirim kendi anahtarımı yaptırdıgım yerin linkini vereyim bakarsınız
    http://www.otoanahtari.web.tr/sustali-kumanda-kablari/honda-sallama-kumandayi-cevirme-aparati-2-tuslu-2

Hocam ne kadar tutar bur anahtarciya sordum 250 TL dedi

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

• +
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • aynı durum bende de oldu kumanda bozuldu honda yetkili servis 600 tl dedi bende anahtarcıya gittim ankara batıkentte orjinal kumandalı honda anahtarını 135 tl ye yaptırdım nakitte anlaştım 180 den kapak açmıştı. İmmoyu anahtarın içine macun gibi birşey ile yapıştırdığı bir çiple yaptırdı ve bir makine ile aracın direksiyon altından sisteme bağlayıp arabaya tanıttırdı. Orjinal anahtarda kaldı onu kesmedi yani. Fiyatta 135 tl gayet makul bence :) 3-4 ay önce yaptırdım
  • valla korkutmak gibi olmasın ama, geçenlerde burda bi konu gördüm. bir arkadaşımız ford connect'in anahtarını kopyalatıyor, immo'yu falan. 2 gün sonra araba kapının önünnden çalınıyor. baştan aşağı sıkıntı..
  • quote:

Orijinalden alıntı: Devilsbutcher

aynı durum bende de oldu kumanda bozuldu honda yetkili servis 600 tl dedi bende anahtarcıya gittim ankara batıkentte orjinal kumandalı honda anahtarını 135 tl ye yaptırdım nakitte anlaştım 180 den kapak açmıştı. İmmoyu anahtarın içine macun gibi birşey ile yapıştırdığı bir çiple yaptırdı ve bir makine ile aracın direksiyon altından sisteme bağlayıp arabaya tanıttırdı. Orjinal anahtarda kaldı onu kesmedi yani. Fiyatta 135 tl gayet makul bence :) 3-4 ay önce yaptırdım

hocam normal bi anahtarcı anahtarı çekse çalışmazmı yani
  • quote:

Orijinalden alıntı: nsmsngl

quote:

aynı durum bende de oldu kumanda bozuldu honda yetkili servis 600 tl dedi bende anahtarcıya gittim ankara batıkentte orjinal kumandalı honda anahtarını 135 tl ye yaptırdım nakitte anlaştım 180 den kapak açmıştı. İmmoyu anahtarın içine macun gibi birşey ile yapıştırdığı bir çiple yaptırdı ve bir makine ile aracın direksiyon altından sisteme bağlayıp arabaya tanıttırdı. Orjinal anahtarda kaldı onu kesmedi yani. Fiyatta 135 tl gayet makul bence :) 3-4 ay önce yaptırdım

Çipsiz olmaz araba çalışmaz immo olduğu için

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

quote:

Orijinalden alıntı: nsmsngl

quote:

Çipsiz olmaz araba çalışmaz immo olduğu için

Bizim anahtar da buton yok immo anahtarın içindeki anahtar plastik cip kumanda da var ama ?

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >

• ben 50 tl ye çizdirmiştim chip ve immobilizer i içine oturtmuştu normalde tanesi 35 tl dedi ben 50 tl ye 2 tane yaptırdım 25e geldi ama sen direk 20-25 yapan yer bulursun benim yaptırdığım yer biraz kazıkçıydı ama lazımdı yapacak birşey yoktu komple anahtarda alacam diyorsan tanesi 50tl ye patlar herşeyiyle
  • quote:

Orijinalden alıntı: M.C Seringen

ben 50 tl ye çizdirmiştim chip ve immobilizer i içine oturtmuştu normalde tanesi 35 tl dedi ben 50 tl ye 2 tane yaptırdım 25e geldi ama sen direk 20-25 yapan yer bulursun benim yaptırdığım yer biraz kazıkçıydı ama lazımdı yapacak birşey yoktu komple anahtarda alacam diyorsan tanesi 50tl ye patlar herşeyiyle

hocam bana lazım olan sustalı anahtar kabı ve anahtar çip lazım deil
  • zaten o parçalar 50 tl çip senin normal anahtarının içinde normal anahtarının içinde kini söküp sustalıya takacak anahtarın kabına ve çizmesine para alıyor çizmesi zor olan iyi bir ustaya yaptır tavsiyem düzgün çizemezse sıkıntı yaşarsın bir de sustalıyı olabildiğinde kontağa yakın yerden tut çok geriden tutup marş yaparsan belli bir süre sonra sustalının kabını ortadan ikiye kırarsın
  • quote:

zaten o parçalar 50 tl çip senin normal anahtarının içinde normal anahtarının içinde kini söküp sustalıya takacak anahtarın kabına ve çizmesine para alıyor çizmesi zor olan iyi bir ustaya yaptır tavsiyem düzgün çizemezse sıkıntı yaşarsın bir de sustalıyı olabildiğinde kontağa yakın yerden tut çok geriden tutup marş yaparsan belli bir süre sonra sustalının kabını ortadan ikiye kırarsın

Tamam hocam bidahaki ay yaptiricam Mesajınızı alintilarim

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • tamamdır.hatta yarın sorabilirsem yaptırdığım anahtarcıya sorayım bir kaç para istiyor ona göre kesin cevap vereyim sana aşağı yukarı hepsi aynı parayı istiyor
  • quote:

tamamdır.hatta yarın sorabilirsem yaptırdığım anahtarcıya sorayım bir kaç para istiyor ona göre kesin cevap vereyim sana aşağı yukarı hepsi aynı parayı istiyor

teşekkürler hocam
  • birşey değil :)
  • 60 liraya sustalı 45 lıraya normal anahtar yapıyorlar birkaç ay once yaptırdım fd6 civic için
  • 
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.