Şimdi Ara

Anafen'de okudum 2 sene, dershanesinden de Feto'sundan da nefret ediyorum.

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
11
Cevap
0
Favori
386
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Dersahne değil, dinhane, abuk subuk kitapalr okutuyorlar fetonun yazdığı, kendi fikirlerini aşılıyorlar küçük çocuklara, tek faydası din dersim 5ti.

• Geçmiş olsun kardeşim soruşturmalar detaylanırsa seni de alırlar şimdiden hazırla kendini
  • TheCaliph_ kullanıcısına yanıt
    yok ya hiçbir yerde kayıtlı değildir, zaten yurtdışındayım.
  • quote:

Orijinalden alıntı: A.F.Y.D

yok ya hiçbir yerde kayıtlı değildir, zaten yurtdışındayım.

O zaman pensilvanya'ya doğru yanaş bro sen

Ülkemizde olsan önemli pozisyonda olsan neyse de normal öğrencileri toplasalar en az 1 milyon göz altı olur
  • Onların dershanelerinde üniversite sınavlarına hazırlananları içeri alsalar zaten stadyumlar yetmez bu ülkede. O yüzden kafan rahat olsun. Bizim Anadolu Lisesi'nin yatılı öğrencileri 1 kişi hariç komple onların dershanesindeydik. Çünkü hepimiz derece yaptığımızdan bedava kurs kazanmıştık.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Allaha şükürler olsun sınavlarına bile girmedim.
    Biz bile biliyorduk da neden devlet büyükleri bilmiyordu. Vatana ihamet değil mi bu?

• Çocukluğumda gittim, sonra bırakmıştım. Aslında güzel yanları yok değil.
    Arkadaş çevren oluyor, ders çalıştırıyorlar, çeşitli aktiviteler yapıyorsun, yani sosyal anlamda güzeldi.
    Üniversite okuyan veya bitirmiş abiler vardı, çoğu iyi insanlardı en azında öyle gözüküyorlardı. Birde lise için askeri sınavlara girmemizi sürekli söylerlerdi.
    Ben hiç askeriyeyi girmek istemediğim içim sınavına girmedim. Amaçlarının yapılaşma olduğu gözüküyordu ama bu kadar gaddar ve darbe yapmayı planlamasını kimse düşünemedi.
    Tabi bu dediklerim yaklaşık 10 yıl evvel ve çoğu kişi zamanında gitti o evlere.
    Birçoğu fetonun cani biri olduğunu anlamıştır umarım.
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Bu Sene De Batırdım
    5 yıl önce açıldı
    Daha Fazla Göster
  • Konu ders olduğunda cidden başarılılar ama propaganda işinde de çok iyiler.3 sene burslu okudum cemaatin kurumlarında hep ayrılmak istedim o yüzden.maddi durumumuz iyi olmadığı için annem gitmemi istiyordu o yüzden gidiyordum.

• Ne dershanelerine ne evlerine ablalarina abilerine vs hic gitmedim. Gitmezdim de zaten. Adamlar oyle bir psikolojik oyun oynuyorlar ki suan onlarin evlerinden yurtlarindan vs. yetişmiş insanlar hic kötü bir sey görmedik diyorlar. Ya hala konduramiyorlar ya da gercekten oyle düşünüyorlar. Ancak su bir.gercek ki hepsinde az cok bir kafa karisikligi var.
    Adamlar virüs gibi nasıl yayildilar ama. Demiştik uyarmıştık demek istemiyorum çünkü onların yurtlarina bağış yapan insanlar da iyi bir sey yaptıklarını sanıyorlardı.
    Ancak geri dönüşü çok zor olan bir 'darbe' yedik.

• Forumun en büyük gerizekalısı Desmond gelip birazdan egmye şikayet edildin yazar

• yiğidi öldür hakkını ver.

adamlar eğitim olayında kusursuz

gerek dersane, gerekse okulları hep zirvedeydi.

• 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.