Şimdi Ara

Anadolu Yakası BodyKit uygulama

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
10
Cevap
0
Favori
1.280
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş

Maltepede oturuyorum, anadolu yakasında Astra J (2012 model) aracıma arka cam üzeri abartı olmayan bir eklenti yaptırmak istiyorum. Bunlara ek olarak çift egzostda ekletmek istiyorum...

İlgilenen arkadaşlar buradan yada ÖM ile iletişime geçerlerse memnun olurum..

• Body kit için önerebileceğim bir yer yok fakat egzozlar için Bostancı Sanayi Gider Egzoz'a git. Mustafa Gider.
  • gözünü sevim öyle kafamızın içine eden egzostlardan taktırma egzost taktırcaksan!
  • ses falan istemiorum zaten üstad sadece görüntü
  • Bodykit'ten kastınız sadece cam üstü spoiler ise şu güzel bir tercih olacaktır

http://www.sahibinden.com/ilan/vasita-aksesuar-tuning-otomobil-arazi-araci-steinmetz-astra-j-cam-ustu-spoiler-74289149/detay
  • quote:

Orijinalden alıntı: esmf

Merhaba arkadaşlar,

Maltepede oturuyorum, anadolu yakasında Astra J (2012 model) aracıma arka cam üzeri abartı olmayan bir eklenti yaptırmak istiyorum. Bunlara ek olarak çift egzostda ekletmek istiyorum...

İlgilenen arkadaşlar buradan yada ÖM ile iletişime geçerlerse memnun olurum..

dostum crazy cars işini görür köklü bi firmadır , zaten yakınında oturuyosun.google da arama yaparsan cıkar hemen
  • kartalda elif tuning var oraya gidersen aradıklarını bulabilirsin.
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • quote:

Orijinalden alıntı: XperiaTM

Body kit için önerebileceğim bir yer yok fakat egzozlar için Bostancı Sanayi Gider Egzoz'a git. Mustafa Gider.

Aynen egzos için bu adresten şaşma. Çok başarılı ve garantili işler yapıyor Mustafa ağabey. Aracıma uzaktan kumandalı egzos vanası taktırmıştım çok memnunum.
  • Iki hafta önce bir arkadaşım da egzost taktirdi gider egzostta. Tavsiye edilir. :)
  • Mustafa Abinin muhabbeti de iyidir her türlü memnun eder müşteriyi.
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.