Şimdi Ara

ANADOLU ÜNİVERSİTESİ - AÖF ÖĞRENCİ TOPLULUĞU.. (823. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
11 Misafir (6 Mobil) - 5 Masaüstü6 Mobil
5 sn
35.372
Cevap
184
Favori
1.732.165
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
7 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 821822823824825
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

Orijinalden alıntı: kadir_meric

quote:

Orijinalden alıntı: Feel Me

quote:

Orijinalden alıntı: samed61

arkadaşlarr iktisata giriş diyorum girenn yo galiba gene kaldım heraldee ya

%80 kalırım ben iktisattan. Muhasebe de aynı şekilde. Diğerleri fena değildi.

ya birisi şu iktisat ve muhasebeden geçmenin yolunu bi söylesin ya bıktım o iki dersten ya 2 kere hazırlık okudum şimdi 3 teyim yine bi türlü atamadım başımdan şunları vizeler iktisat 23 muhasebe :33 bugün olduğum sınavda da yine çok büyük bir umudum yok artık bütlerde hesaplaşıcaz . ama herlde artık pintilikten vazgeçip kursa yazılırım diye düşünüyorum yaz boyunca gidicem artık ... aöf konusunda uzman ve çok ciddi bir dershane arıyorum arkadaşlar yardımcı olursanız sevinirim .

valla bende 2.defa kalırsam bunlardan şu bi pratik eğitim diye bir set var onu alcam. malum olduğum yerde kurs yok :) bi açıklansında, kalan dersler için sıkı çalışma yapacam.

• spk ve st. Yonetim kolaydı . Girisimcilikten surpriz beklıyordum pek surpriz olmadı o da İyıdı.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

Orijinalden alıntı: az sonra

spk ve st. Yonetim kolaydı . Girisimcilikten surpriz beklıyordum pek surpriz olmadı o da İyıdı.

dünki sınavlara göre biraz daha iyiydi ama ilk dönemkilere göre biraz daha zordu :)
    genel olarak baktığımızda herkesin zor geçmiş

Orijinalden alıntı: james carter

Bugün soru kitapcığı üzerinde salon sıra no mu yazmayı unuttuğumu çıkarken gözetmen farketti. salon no nun yanında olduğu icin pek dikkat de cekmıyor.söylede yazayım

Soyadı .........
    adı ------------
    tc kımlık..........
    salon no ................. salon sıra no...

şimdi ben bunu dün olduğum sınavda işaretlememiş olabilirim. sınavım iptal mi olacak acaba ?

Hayır iptal olmaz kıtapçıktakı bılgılere bır sorun olursa bakılıyor dıye bılıyorum.

Evet arkadaşlar bugünüde atlattık gözümüz aydın.

< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >

Orijinalden alıntı: az sonra

quote:

Orijinalden alıntı: :S

uluslararası işl. ve muhasebe denetimi beklediğim gibi değişik sorular geldi. 17 soru lazım uluslararasından pek sanmıyorum ama

ulus. İslt. Banada 16 doğru lazım 11 cepte var kalan 19 da 5 gelir mi sence hocam ?

İnşallah hocam 12 - 13 tane aklıma gelenler var çıkarsa 4 kurtulurum valla.

Bugünde kolay değildi ama çok zorda değildi. Değiştirmişler soruları gerçi eskiden kel aliyi soruyorlardı şimdi ali keli , büt tede kasarlarsa aöf tarihinin rekorunu kırar bence

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi :S -- 3 Haziran 2012; 17:32:17 >

• bu kadar basit sorular olamaz ya. bu eğitim sisteminde saçmalıklar var.

Orijinalden alıntı: Leroyy

quote:

@Leroyy evet kardeşim aynen final yerine geçer kasma kendini vallahi benımde en buyuk korkum gece uyuyamamak ve sabah kalkamamak sınav vakıtlerı
    ama rahat ol sen bunaltma kendını bugunden ıtıbaren butlere asıl gıren arkadaslarına sor fınalı zor yapmıslarmı yapmamıslarmı zor yaptılarsa bütlerde fazla kasmıyolar ama fınal kolaysa bütlerde kasıyolar yanı tek şansın bütler var şuan sıkılcak bişey yok...

Türk vergi çok basit diyorlar, zıçtık galiba bütte he mi?

türk vergi sistemi harbiden çok kolaydı. geçemezsek eğer bütte ayvayı yedik

• quote:

Orijinalden alıntı: GENERAL006

quote:

Orijinalden alıntı: james carter

Bugün soru kitapcığı üzerinde salon sıra no mu yazmayı unuttuğumu çıkarken gözetmen farketti. salon no nun yanında olduğu icin pek dikkat de cekmıyor.söylede yazayım

Soyadı .........
    adı ------------
    tc kımlık..........
    salon no ................. salon sıra no...

şimdi ben bunu dün olduğum sınavda işaretlememiş olabilirim. sınavım iptal mi olacak acaba ?

Hayır iptal olmaz kıtapçıktakı bılgılere bır sorun olursa bakılıyor dıye bılıyorum.

Evet arkadaşlar bugünüde atlattık gözümüz aydın.

sağolasın. şimdi 3-5 güne sorular çıkar.temmuz ortasına doğruda sonuçlar açıklanır.bekleyelim

• quote:

Orijinalden alıntı: Or_By

quote:

quote:

@Leroyy evet kardeşim aynen final yerine geçer kasma kendini vallahi benımde en buyuk korkum gece uyuyamamak ve sabah kalkamamak sınav vakıtlerı
    ama rahat ol sen bunaltma kendını bugunden ıtıbaren butlere asıl gıren arkadaslarına sor fınalı zor yapmıslarmı yapmamıslarmı zor yaptılarsa bütlerde fazla kasmıyolar ama fınal kolaysa bütlerde kasıyolar yanı tek şansın bütler var şuan sıkılcak bişey yok...

az önce bir konuda gördümde bi soru vardı hangisi motorlu taşıtlar vergisine tabii değildir diye, ne yaptın cevabını acaba..

• quote:

Orijinalden alıntı: SilverQuasar

bu kadar basit sorular olamaz ya. bu eğitim sisteminde saçmalıklar var.

Şaka yapıyosun değilmi kardeşTürkiye ekonomisinden giren varmı ne biçim soru onlar seçmece gibi

Orijinalden alıntı: HÜSAMCIK

quote:

Şaka yapıyosun değilmi kardeşTürkiye ekonomisinden giren varmı ne biçim soru onlar seçmece gibi

Yapmıyorum. Zordur doğrudur da bu sistemde yanlışlık var. Açıktan okumak çok saçma geliyor bana. Neyse bunu burda tartışmayalım. Zaten tartışsak kime ne. Sizlerde üstünüze alınmayın, ben kendi halimde takılıyorum.

• quote:

Orijinalden alıntı: HÜSAMCIK

quote:

Evet bende gırdım tahmın ettiğım gıbı zor çıktı bu sene cok farklıydı sorular, bunun sebebıde gecen sene mufredat değışmış soru farklılığı için değışık yerlerden çıktı dıye tahmın edıyorum

• quote:

Orijinalden alıntı: hardday

İktisata giris bildigin kazıktı'muhasebe uygulamalari son 3/4 yilin kazigiydi.. iktisat teorisi ucuucuna 50 alirsam iyidir. Zor zor olmayacak bu is.

İktisada giriş hakatten biraz benide kastı... 12-13 tane kesin doğru yaprım diyebilceğim soru var. Kalanlardan 4-5 tane daha doğru çıksa geçicem. Ama kesin doğru dediklerim şaşarsa yanarım. En basit soruyu yanlış yapıyordum son anda düzelttim.. Tüketicilerin satın almaya hazır oldukları mal ve hizmet sorusunu arz yapmışım düzelttim. Diğerleride orta diyeyim. İyi diyorum kötü geliyor

Orijinalden alıntı: karamurat_670

quote:

quote:

quote:

az önce bir konuda gördümde bi soru vardı hangisi motorlu taşıtlar vergisine tabii değildir diye, ne yaptın cevabını acaba..

aynı sorumu hatırlamıyorum ama şıklar aklındaysa yazarsan cevaplayabilirim.

bir soruda hürkuşa ait taşıt gibi bişey geçiyordu. cevap onu işaretledim ben kamu malı olduğu için vergi vermiyorlar.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Or_By -- 3 Haziran 2012; 20:00:11 >

• Motorlu taşıtlar vergisi ilk olarak kaç yılında alınmaya başlandı diye soru vardı

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Ctrlshft -- 3 Haziran 2012; 20:15:20 >

Orijinalden alıntı: Ctrlshft

Emlak vergisi ilk olarak kaç yılında alınmaya başlandı diye soru vardı

motorlu taşıtlar vergisi ilk kaç yılında alınmıştır değilmiydi o?

quote:

Evet mtv olacak... Karıştırdım

Ben 1957 mi ne yaptım galiba. Yanlıştır kesin.

quote:

quote:

bende salladım onu 1923 de cumhuriyet kuruldu. olsa olsa 50 lilerde başlamıştır diye düşündüm birde en yakın şık 56-57 vardı herhalde ya 56 ya 57 yi işaretledim bende

• quote:

quote:

quote:

quote:

bende salladım onu 1923 de cumhuriyet kuruldu. olsa olsa 50 lilerde başlamıştır diye düşündüm birde en yakın şık 56-57 vardı herhalde ya 56 ya 57 yi işaretledim bende

Bu aöf sınavlarında her şıktan 6 tane var ya 6a, 6b, 6c şeklinde... Bir baktım 9 tane a yapmışım Kesin en az garanti 3 tane yanlış var.. Ama geriye dönüp tekrar bakmadım. Çünkü çoğu sorudan eminim. 15ten fazla doğrum var. Beni daha çok finansal yönetim ve İktisada giriş düşündürüyor.

• 
Sayfa: önceki 821822823824825
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.