Şimdi Ara

Anadolu Üniversitesi %100 İngilizce ?

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
24
Cevap
0
Favori
300
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Eskişehir anadolu üniversitesi %100 ingilizce bilgisayar mhendisliği yazıcam(DGS). Fakat meslek lisesi çıkışlı olduğum için ingilizce iyi değil. Herkes sıkıntı çekersin yapamazsın vs. diyor. Evet zor olduğunu biliyorum ama içinde bir şüphe var yazsam mı yazmasam mı diye. Ama çalışıpta yapamadığım birşey yoktur sizler ne diyorsunuz ?

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi SendqrenS -- 2 Eylül 2015; 20:57:33 >

• İngilizce iyi değilse niye yazıyorsun ki ?
  • quote:

Orijinalden alıntı: Raiden.

İngilizce iyi değilse niye yazıyorsun ki ?

Hocam günümüzde önüne gelen mühendis. Bölümde bilgisayar olunca mecbur öğrenmek lazım.
  • en azından ingilizce nasıl yazılıyor onu öğrenebilirsin
  • Hazırlık oluyordur 1 sene mutlaka. Seviyene göre sınıflara yerleşiyorsun, hiç bilmiyorsan hiç bilmiyenlerle öğrenirsin işte.
  • quote:

Orijinalden alıntı: Overdust

meslek liseleri üniversite okuyamaz,en iyisi sen in abilerinle parkta torba tut.

istemsizce anırdım.

Bu arada kardeşim azim eden adam herşeyi yapar.dgsden boğaziçine itüye geçen adamlarda var ve bunlar okuyup bitiriyorlar.iş sende bitiyor isteyip istemedigine karar ver.yapabilirsin bence.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Tal. -- 2 Eylül 2015; 20:54:07 >
    < Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: Overdust

meslek liseleri üniversite okuyamaz,en iyisi sen in abilerinle parkta torba tut.

sen öyle yapıyorsun sanırım
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • İngilizce muafiyet sınavına falan girmeyecek misin?
  • quote:

Orijinalden alıntı: PeerNet*

İngilizce muafiyet sınavına falan girmeyecek misin?

Hocam girsem bile ne alaka ki benim anlatmaya çalıştığım o değil.
  • Sen mühendis olma, ticarete gir. Daha çok kazanırsın. Eskişehir üniversitesinden mezun olunca ne kadar maaş verecekler? En azından kendi işinin patronu ol. İngilizce bilmeden hiçbir şey yapamazsın o bölümde.
  • quote:

Orijinalden alıntı: cihanfsm

Sen mühendis olma, ticarete gir. Daha çok kazanırsın. Eskişehir üniversitesinden mezun olunca ne kadar maaş verecekler? En azından kendi işinin patronu ol. İngilizce bilmeden hiçbir şey yapamazsın o bölümde.

Dostum ot geldik ot mu gidelim. Zamanında çalışmayıp hata yaptık meslek lisesine gittik hayatımız karardı şimdi telafi etmek lazım.
  • Hazırlık gorceksen yaz bence anadolu üniversitesi kötü bir üniversite değil

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: Ahlaki Adam

Hazırlık gorceksen yaz bence anadolu üniversitesi kötü bir üniversite değil

Kötüülüğünde değilim tam tersi çok iyiymiş hazırlığı zormuş işte temel hiç olmayınca insan tırsıyo
  • Öğrenirsin kaçırma bu şansı
  • quote:

Orijinalden alıntı: SendqrenS

quote:

Orijinalden alıntı: PeerNet*

İngilizce muafiyet sınavına falan girmeyecek misin?

Hocam girsem bile ne alaka ki benim anlatmaya çalıştığım o değil.

anlıyorum ona göre bir şey diyecektim, eğer direkt olarak bölüme başlayacaksan ona göre tavsiyeler vereceğim. Eğer hazırlık okuyacaksan iyi çalışman lazım, bizim zamanımızda zordu, temeli olmayanlar çok zorlanıyordu. İngilizce bilmeden de bölüme geçersen çok zorlanırsın. Sınavlarda soruları anlayamazsın ve cevap veremezsin. Kısacası ben çalışırım yaparım diyorsan yaz ama 1 sene hazırlık okumayı da göze al.
  • Eskisehirliyim o kadarda zor degil bu yil bircok arkadasim gecti hazirliktan derslere devam edersen ilgi gosterirsen gecersin kasma bu kadar birtek ingilizce yavv hazirlik ne kadar zor olursa olsu normal universite siniflari daha zordur ozellikle muhendislikler icin tecrubeyle sabit yaz kardesim ben kefilim

• quote:

Orijinalden alıntı: SendqrenS

quote:

Orijinalden alıntı: Ahlaki Adam

Hazırlık gorceksen yaz bence anadolu üniversitesi kötü bir üniversite değil

Kötüülüğünde değilim tam tersi çok iyiymiş hazırlığı zormuş işte temel hiç olmayınca insan tırsıyo

Üniversite de bunun için var be hocam. Bilmediğini tam anlamıyla öğrenmek için. Hazırlık eğitimi alacaksan neden düşünüyorsun ki?

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • Yorumlarınız için teşekkürler arkadaşlar anadolu üniversitesini tercih listemden çıkarttım. Osmangaziyi yazıcam %30 ingilizce.
  • Tercihler bitti %30 yazacaksan hazırlık okuma bir işe yaramaz

• quote:

Orijinalden alıntı: matrisintranspozu

Tercihler bitti %30 yazacaksan hazırlık okuma bir işe yaramaz

Dostum dgs ile giricem :) Neden hazırlık işe yaramaz ?
  • 
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.