Şimdi Ara

Anadolu teknik lisesinden düz lüseye geçiş

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
4
Cevap
0
Favori
417
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Merhaba arkadaşlar ben şuanda 11 sınıfa geçtim fakat bölümüm ve okuldaki eğitimden dolayı düz liseye geçmek istiyorum kime danıştıysam üniversite okumak için düze geç dediler ve kafaya koydum geçmeyi düşünüyorum fakat düz liseye geçebilirmiyim bi yazıda okuduğumda yıl sonu ağırlıklı ortalaması 3.00 ın üzerinde olanlar değiştirebiliyolarmıi ne kadar doğrudur bu

• bu konuyla alakalı bir semineri düzenleyene sorduğumda bana meslek, teknik ve anadolu teknik liselerinden, düz liseye geçişin olmadığını söyledi.
  • quote:

Orijinalden alıntı: dergul

bu konuyla alakalı bir semineri düzenleyene sorduğumda bana meslek, teknik ve anadolu teknik liselerinden, düz liseye geçişin olmadığını söyledi.

ntv nin haberinde okumuştum fakat bizim sınıftan ticaret lisesine ve imam hatipe nakil olan arkadaşlar var düz lise neden olmasınki ?
  • quote:

Orijinalden alıntı: omerozkurtt61

quote:

Orijinalden alıntı: dergul

bu konuyla alakalı bir semineri düzenleyene sorduğumda bana meslek, teknik ve anadolu teknik liselerinden, düz liseye geçişin olmadığını söyledi.

ntv nin haberinde okumuştum fakat bizim sınıftan ticaret lisesine ve imam hatipe nakil olan arkadaşlar var düz lise neden olmasınki ?

bahsettiğin liseler meslek lisesi statüsündedir. düz lise ise faklı bir konumdadır.
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster

Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.