Şimdi Ara

Anadolu Lisesinin önünden geçtim Geçmez Olaydım

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
17
Cevap
0
Favori
581
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Meslek lisesi öğrencisiyim okuldan kaçtım eve gidicektim durağa doğru yürürken yolumu değiştirdim ve ADEM TOLUNAY ANADOLU LİSESİNİN (AKDENİZ BÖLGESİNİN EN MODERN,KONFORLU VE EN İYİ EĞİTİM VEREN LİSESİ) 'NİN ÖNÜNDEN GEÇTİM BASKETBOL OYNAYAN ERKEKLER - AHAHA GERİZEKALI GELİYOR DEDİLER Bİ TANESİ SİZİN OKULDA HİÇ KIZ YOK DEĞİL Mİ DEDİ AYAKKABIM BİRAZ KİRLİYDİ FAKİR MİSİNİZ LAN SİZ DEDİLER AYNI ŞEKİLDE KIZLARDA IYYY TİPE BAK DİYE BAĞIRDI SİNİRDEN KAFAYI YEDİM VE -ERKEKSENİZ GELİRSİNİZ BURAYA DEDİM 7 TANESİ BİRDEN ÜSTÜME ÇULLANDI SİNİRLENDİM VE ERKEKLİĞE SIĞMAYAN HARAKETLE (TESTİSLERE TEKME) İLE HEPSİNİ YERE YATIRIP DÖVDÜM GÜVENLİKLERİ GELDİ AYIRDI FELAN İŞTE İŞİN KISA VE ÖZÜ ŞU MESLEK LİSESİNE GİDEN BİR ÖĞRENCİ ANADOLU LİSESİNE GİDEN ÖĞRENCİDEN DAHA MI AZ SAYGI GÖRÜR ?

• OKUMAYIN

< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
  • Emseydin bari

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Susadım çeşmeye varmaz olaydım.Elinden bir tas su içmez olaydım.
  • Anadolu lisesine giden bi çok öğrenci rekabet ortamına önceden ayak uydurduğu için arkadaşlık ilişkilerinin % 80'i çok samimiyetsiz. Anadolu Lisesi öğrencilerinin birçoğu ileriye yönelik idealleri olduğu için dersi daha ön planda tutuyor. (Onlarca arkadaşımdan duyduğum ve zaten benim de inandığım bi durum.)
    Düz lise, meslek lisesi ve diğer teknik liseler ise ortaokul sonunda Anadolu Lisesi tutturamamış veya okumaya niyeti olmayan laylaylom tayfa zaten. Muhabbetleri çok içtendir.
    Bizim düz lisede ise her gün bombalar patlıyordu, arkadaşlığımız şahaneydi. Felsefeci vardı bizim Ümit Hoca. Bizden taş çatlasın 4-5 yaş büyüktü. Sınıfta ettiğmiz muhabbet yetmeyince akşamları onun eve gider .. ... muhabbeti yapardık. Hey gidi günler hey!

• MESLEK LİSESİ CANDIR
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • Okumayın saçmalamış

• Bende meslek liseliyim gururluyum
  • quote:

Orijinalden alıntı: double or nothing

Okumayın saçmalamış

aynen.saçma olmakla birlikte imkansız
  • quote:

Orijinalden alıntı: Tipik 1 Doksanbesli

Anadolu lisesine giden bi çok öğrenci rekabet ortamına önceden ayak uydurduğu için arkadaşlık ilişkilerinin % 80'i çok samimiyetsiz. Anadolu Lisesi öğrencilerinin birçoğu ileriye yönelik idealleri olduğu için dersi daha ön planda tutuyor. (Onlarca arkadaşımdan duyduğum ve zaten benim de inandığım bi durum.)
    Düz lise, meslek lisesi ve diğer teknik liseler ise ortaokul sonunda Anadolu Lisesi tutturamamış veya okumaya niyeti olmayan laylaylom tayfa zaten. Muhabbetleri çok içtendir.
    Bizim düz lisede ise her gün bombalar patlıyordu, arkadaşlığımız şahaneydi. Felsefeci vardı bizim Ümit Hoca. Bizden taş çatlasın 4-5 yaş büyüktü. Sınıfta ettiğmiz muhabbet yetmeyince akşamları onun eve gider .. ... muhabbeti yapardık. Hey gidi günler hey!

son paragrfa özendim

• 7 kişi dövdün hll knk

• quote:

Orijinalden alıntı: MyCawres

Meslek lisesi öğrencisiyim okuldan kaçtım eve gidicektim durağa doğru yürürken yolumu değiştirdim ve ADEM TOLUNAY ANADOLU LİSESİNİN (AKDENİZ BÖLGESİNİN EN MODERN,KONFORLU VE EN İYİ EĞİTİM VEREN LİSESİ) 'NİN ÖNÜNDEN GEÇTİM BASKETBOL OYNAYAN ERKEKLER - AHAHA GERİZEKALI GELİYOR DEDİLER Bİ TANESİ SİZİN OKULDA HİÇ KIZ YOK DEĞİL Mİ DEDİ AYAKKABIM BİRAZ KİRLİYDİ FAKİR MİSİNİZ LAN SİZ DEDİLER AYNI ŞEKİLDE KIZLARDA IYYY TİPE BAK DİYE BAĞIRDI SİNİRDEN KAFAYI YEDİM VE -ERKEKSENİZ GELİRSİNİZ BURAYA DEDİM 7 TANESİ BİRDEN ÜSTÜME ÇULLANDI SİNİRLENDİM VE ERKEKLİĞE SIĞMAYAN HARAKETLE (TESTİSLERE TEKME) İLE HEPSİNİ YERE YATIRIP DÖVDÜM GÜVENLİKLERİ GELDİ AYIRDI FELAN İŞTE İŞİN KISA VE ÖZÜ ŞU MESLEK LİSESİNE GİDEN BİR ÖĞRENCİ ANADOLU LİSESİNE GİDEN ÖĞRENCİDEN DAHA MI AZ SAYGI GÖRÜR ?

anadoluyu bilmem ama ben adem tolunay fen lisesindeyim kimseye oyle laf atildigini hatirlamiyorum. okul antalyada degil bucakta

• cemaat lisesi oğlum o düzgün bi şey sallasaydın bari,burslu oku gel demişlerdi de gitmemiştim hatta,yıllar ne çabuk geçiyor :(
  • quote:

Orijinalden alıntı: Willy Willie

cemaat lisesi oğlum o düzgün bi şey sallasaydın bari,burslu oku gel demişlerdi de gitmemiştim hatta,yıllar ne çabuk geçiyor :(

sizin dediginiz torostur bu okul devlet. hen adem tolunayin cemaatle yakin olacagini hic sanmiyorum

• anadolu lisesi okudum iyi yapmışsın hll kanka
  •  Anadolu Lisesinin önünden geçtim Geçmez Olaydım
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.