Şimdi Ara

Anadolu Lisesinden Düz Liseye Geçmek

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
10
Cevap
0
Favori
595
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • anadolu lisesinden düz liseye geçeceğim.Sizce doğru mu yapacağım şey?
    ben istiyorum fakat orda mutlu olabileceğimden şüpheliyim.Fakat burdada mutlu değilim.
    Saatler çok yoruyor.Ve bilgisayara oturmadan ders çalışamıyorum.Saatlerim kısıtlı olduğu için ders çalışmaya fazla vakit olmuyor ve derslerim şuanda çok kötü durumda.
    Ne yapayım ? Nedenleriyle birlikte söyler misiniz ?

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi VolumeOn -- 27 Aralık 2011; 0:37:51 >

• lütfen kafam çok karışık.
  • quote:

Orijinalden alıntı: VolumeOn

lütfen kafam çok karışık.

Düz liseye kaydolduğunda okulda diploma notunda kaçıncı olduğun önemli.Eğer notların kötüyse düz liseye geçmen okul puanını çok düşürebilir.
  • notlarım düşük evet
    60 gibi bi ortalamaya sahibim.
  • Geçme.
  • bende geçme derim, yazık edersin kendine.
  • quote:

Orijinalden alıntı: VolumeOn

anadolu lisesinden düz liseye geçeceğim.Sizce doğru mu yapacağım şey?
    ben istiyorum fakat orda mutlu olabileceğimden şüpheliyim.Fakat burdada mutlu değilim.
    Saatler çok yoruyor.Ve bilgisayara oturmadan ders çalışamıyorum.Saatlerim kısıtlı olduğu için ders çalışmaya fazla vakit olmuyor ve derslerim şuanda çok kötü durumda.
    Ne yapayım ? Nedenleriyle birlikte söyler misiniz ?

Geçersen hayatın biter , nekadar it kopuk var onlarla birlikte okursun .
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • düz lise ile anadolu lisesinin artık çok da bir farkının kalmadığı bir zamanda yaşadığımızdan dolayı geçmende bana kalırsa bir sıkıntı olmaz. Düz liseye gidersen de dershanenin öğrettiklerini çalışacaksın, anadolu lisesinde de aynı durumu yapacaksın. Ayrıca anadolu lisesi insana bir ışık katıp öss'de 1. yapmıyor, bir yeri kazanamayan bir çok anadolu lisesi mezunu arkadaşlarım oldu.

quote:

Orijinalden alıntı: babun31

Geçersen hayatın biter , nekadar it kopuk var onlarla birlikte okursun .

düz liseler it kopuk kaynamıyor, bilmeden konuşmamak lazım. her okulda çıkıntı tipler olur
  • Düz lisede okul puanı daha düşük gelir.Eğer ortalaman iyi olsaydı geç diyebilirdim çünkü düz lisede sıralaman daha yüksek olurdu ve okul puanı daha fazla alırdın.Fakat ortalaman düşük o yüzden düz lisede daha az bir okul puanı gelir sana.Ayrıca evet her düz lise sıkıntılı değil ortam konusunda fakat genel anlamda düz liselerde bi sıkıntı mevcut.Bu demek değilki anadolu lisesinde olmuyor aksine daha fazla olayların olduğu anadolu liseleride var.Ankaranın iyi anadolu liselerinden birinde okumama rağmen kötü olaylar oluyordu benim lisemdede
  • bende özel lisedeyim anadolu bölümünde seneye değiştirebilirsem değiştirecem düz e mi geçeyim anadolu lisesine mi yoksa kalıyımmı özelde hiç devlette okumadım
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.