Şimdi Ara

Anadolu Lisesinde 69.5 ile teşekkür?

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir (1 Mobil) - 1 Masaüstü1 Mobil
5 sn
24
Cevap
0
Favori
11.332
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Daha 3 hafta önce 5 zayıf varken oturduk çalıştık final verir gibi verdim hiç zayıf yok ama bu sefer teşekkür işi çıktı

Anadolu Lisesi 10.sınıf öğrencisiyim ortalamam 69.58 şimdi bu otomatik olarak 70 olur mu birde teşekkür alabilir miyim?

yoksa illa 70.00 olmasımı gerek

• biz de bi çocuk geçen sene 84.90 dan teşekkür almıştı.
  • benim bildiğim illa 70.00 olması gerekiyor sen yinede garantiye al git hocalardan dilen
  • Şu durumda teşekkür alamıyorsunuz..En mantıklısı hocalarla son bir konuşma yapmak gibi gözüküyor
  • ya sallamayın ben geçen sene 68,54 le teşekkür aldım kanıt istersenizde e okuldan ss koyabilirim
  • quote:

Orijinalden alıntı: yeni bir üye daha
    ya sallamayın ben geçen sene 68,54 le teşekkür aldım kanıt istersenizde e okuldan ss koyabilirim

• alamazsın 69.5 a vermiyolar 69.99 olsa bile vermezler 70.00 olması lazım
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • Eğer not olsaydı 69.5 tan 4 olurdu ama malesef takdir-teşekkür hesaplamada böyle değil mutlaka 70.00 ve 85.00 olmalı
    bir de küsüratları hesaplamadıysan onları da hesapla belki değişir.
  • ya millet öyle diyoda ben nasıl 68,54 den aldım ya
  • quote:

ya millet öyle diyoda ben nasıl 68,54 den aldım ya

koy bi ss, yoksa inanmam
  • Ben lise 1'in ilk dönemi 69.76'dan alamamıştım.. Fazla umutlanma yeğen.. Bide bu işlerden anlamayan
    kimseye yarım puanla teşekkürü kaçırdım bilmem ne deme çünkü hep öyle olur derler..
  • quote:

tahminimce 2.dönem aldın teşekkürü.68.54 senin yıl sonu ortalamandır 2.dönem ort. 70 in üstündedir onun için vermişlerdir teşekkürü

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi recko -- 12 Haziran 2010; 9:52:45 >
  • Bende 69.7 den kaçırıyorum.Şeref yoksunu hocalar sağolsun.
  • Ben geçen dönem teşekkür aldım ama e-okulda yazmıyor, fake mi attılar bana :o
  • 2 zayifim var.68.93 teyim.eger 1 ler 2 olursa tesekkur xD sinir 70 eminim .
  • quote:

Orijinalden alıntı: recko

quote:

tahminimce 2.dönem aldın teşekkürü.68.54 senin yıl sonu ortalamandır 2.dönem ort. 70 in üstündedir onun için vermişlerdir teşekkürü

hm evet bende öyle düşünüyodum ilk dönem alamamıştım zaten

• Ben ilk dönem zar zor aldıydım ingizce haftada 10 saat not 84 olunca aldım:D bu dönem de alacağız inşallah bakalım
  • YA Bİ SALLAMAYIN KARDEŞİM Bİ TARAFINIZDAN UYDURUYORSUNUZ BARİ ÇOCUĞU KANDIRMAYIN.DOSTUM BAK ŞİMDİ YENİ E OKUL SİSTEMİYLE GELEN Bİ YENİLİK BU.SİSTEM OTOMATİK .50 VE SONRASINI OTOMATİK DÜZ HESAP YAPAR.YANİ SENİN 69.50 OLDUĞUNDAN O SİSTEM DİREK 70 OLARAK KABUL EDER VE SEN TEŞEKKÜR ALIRSIN
  • quote:

Orijinalden alıntı: GENÇFIRAT

YA Bİ SALLAMAYIN KARDEŞİM Bİ TARAFINIZDAN UYDURUYORSUNUZ BARİ ÇOCUĞU KANDIRMAYIN.DOSTUM BAK ŞİMDİ YENİ E OKUL SİSTEMİYLE GELEN Bİ YENİLİK BU.SİSTEM OTOMATİK .50 VE SONRASINI OTOMATİK DÜZ HESAP YAPAR.YANİ SENİN 69.50 OLDUĞUNDAN O SİSTEM DİREK 70 OLARAK KABUL EDER VE SEN TEŞEKKÜR ALIRSIN

Asıl sen sallıyorsun. Bilip bilmeden konuşuyorsun. Bak kardeşim, ders notlarında 69.5 ve üzeriyse yuvarlar. Yani 69.5, 69.7 bunlar 4 olarak kabul edilir. Fakat karne ortalamasında 69.99 gelsin bunu yuvarlamıyor. Yani bu arkadaşın dönem ortalaması 70 ve üzeri olmadığı sürece teşekkür alamaz.

Not:@spike_lee seni bir yerden hatırlıyorum. GTA IV Türkçe yaması devam ettiriyorum diye milleti kandırmıştın sanıyorsam. Eğer doğru hatırlıyorsam, inşallah alamazsın teşekkür.

• Kesinlikle Vermezler Benim Sınıf Arkadaşımının 69.99 ' du millet dalga geciyordu zhahahahahahahahahahahahahahahahhahahahahahahahahah D::D:D:D:d
  • 
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.