Şimdi Ara

ANADOLU LİSESİ İÇİN HAYATINIZI BOZAR MISINIZ ?

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
12
Cevap
0
Favori
683
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Arkadaşım bu yıl sbsden 370 aldı ve köyü olan edirne uzunköprüde anadolu lisesi tutturdu oraya gitti kalmaya burayı bırakıp kurulu düzenini evini bırakıp ufacık köyde yaşamak için degermiydi 370 puanlı anadolu lisesi ?

• Köye gitti demişsiniz..Orada yaşayacak diyorsunuz.. Son sınıfta dersane bulması zor olabilir.. Hele özel ders almayı da isterse sıkıntı yaşayıp şehre dönmek düz lisede okumak isteyebilir. Bunu göz önünde bulundurmalı..

Anadolu lisesinde hep kendi ayarında öğrenciler ile okuyacağından iyi olacaktır.Düz liseye giderse onlardan daha istekli ve başarılı olacaktır..Ben neredeyim tipinde sorular soracaktır kendine..Ben anadoluyu kazanamayarak düz liseye gitmeme rağmen bu soruyu fazlasıyla sordum kendime..

Düz lise şartlarından bahsedip kısaca anadolu lisesiyle karşılaştırdım.http://forum.donanimhaber.com/m_42655543/mpage_1/f_/key_//tm.htm#42690054 bu konuya bakabilirsiniz..

• bozmazdım ve bozmadığım için daha başarılı olurdum
  • değmez bence.370 değil daha yüksek olsa yine değmezdi.yaşadığı şehirde iyi bilinen bi düz liseye gitse arkadaşlarına da ayak uydurmasa onun için daha mantıklı olurdu.
  • Bir daha elime verseler şu hayatı başarı için herşeyi bozardım. ev aile memleket herşeyimi. Yalnız burda biraz mantıklı hareket etmekte yarar var. Anadolu liseleri icin oğretmenler sanırım bir sınava giriyorlar ve en yuksek puanlılar en iyi okula yerleşiyorlar. Kotuler taşralara. Yani eger buyuk bir şehirdeyseniz oranin en iyi duz lisesini seçmek daha avantajli olabilir. Cunku en iyi yerlere en iyi puanli adaylar yerleşir ve o okulun kaliteside yuksek olur.
  • Anadolu Lisesi çıkışlıyım sonuna kadar "hayır". Gitsin bi meslek yada düz lisede okusun daha iyi.
  • bende anadolu lisesi mezunuyum. bgün sorsalar nereye gitmek istersin diye.
    anadolu teknik derdim. yada anadolu öğretmen lisesi
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • Bence 370 lik bi anadol lisesi için değmez.Bende anadolu lisesi çıkışlıyım. Eğer 430 ve üstü bi okul olsaydı gitsin derdim.Hele ki Fen lisesi olsaydı koşa koşa gitsin derdim.
  • quote:

Orijinalden alıntı: bl@ckh@wk

Anadolu Lisesi çıkışlıyım sonuna kadar "hayır". Gitsin bi meslek yada düz lisede okusun daha iyi.

Katılıyorum anadolu lisesi diye gittim hayatım karardı.Adım atıyorum sen anadolu liselisin hay lisenizi.
  • Anadolu lisesi yerine anadolu tekniğe gitmek isteyen arkadaş,mesajı atarken kafan mı iyiydi?saçmalayın
    ne avantajı var meslek lisesinin .kesinlikle kocaman bir sıfır
  • Anadolu lisesi mezunuyum kesinlikle değmez
  • quote:

Orijinalden alıntı: sungate

Anadolu lisesi yerine anadolu tekniğe gitmek isteyen arkadaş,mesajı atarken kafan mı iyiydi?saçmalayın
    ne avantajı var meslek lisesinin .kesinlikle kocaman bir sıfır

aradaki puan farkı ztn iyice azaldı. öss yi kazanamıcak olsam bile elimde yapabileceğim bi mesleğim olur ki biraz zeki bi insansanız ztn dersaneyle çalışıp aradaki farkı kapatabilirsiniz diye düşünüyorum ben.
    Anadolu lisesini bitirdim tüm günümü almaktan başka hiç bişey kazandırmadı bana. ilköğretimdeki altyapımla kazandım öss yide.

not: bitirdiğim anadolu lisesi şuan 450+ civarıyla öğrenci alıyor.

• 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.