Şimdi Ara

Anadolu Liseleriyle İlgili Bir Soru :)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
60
Cevap
0
Favori
1.145
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 123
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Merhaba arkadaşlar foruma yeni katılmama rağmen uzun süredir takip ediyorum ve böyle konularda sık sık karşıma DH çıkmaktadır.Peki bu konu ne? Şöyle açıklayayım:8.Sınıfı bitirdim ve artık malum lise hayatı başlayacak benim için ve puanlara bakılırsa anadolu liselerinden birine gideceğimi söyleyebilirim.Sormak istediğim şey şu:Anadolu liselerinde genelleme yapacak olursak sosyal hayat nasıl ve güzel kızlar mevcut mu(Bu soru şimdi aklıma geldi sormuşken bunuda sorayım dedim yoksa çapkın,abaza vs.. değilim ) ? Burda güzel kızlardan kastım dediğim gibi çapkınlık ve abazanlık değil Kız arkadaş edinme ortamı nasıl desem daha doğru olur Lütfen bu ortamları bilen abi ablalarım(Kız konusunda abi tavsiye olunur ) varsa yardım etsinler.Eminimki bir çok abimiz bu soruyu sormuştur

Cevaplarınızı bekliyorum

• Liseden liseye değişen bir durum burdan bakarak şu iyidir bu iyidir diyemeyiz ama genel olarak anadolu liseleri iyidir. Arkadaş edinme de tamamen seninle alakalı bir durum.
  • Anadolu lisesi diye öyle asosyal, kötü alışkanlığı olmayan, mülayim tipler bekleme her kafadan insan var. Kızlar genelde kezbanlar ve güzeller olarak ikiye ayrılır. Gerçi okuldan okula değişir giddceğin çevre vs önemli faktörler
  • Sen bi ilk sınavlarına girde ondan sonra kız düşünecek halin kalmaz zaten
  • Kardesım her cıns var gorunce elın ayağın kesılen kızlarda var bıyıklı kızlarda var

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • valla canim kardesim bende senin gibi hepsi inek olacak zannediyordum ama her turlu kiz var okuldan okula degisir tabi ama oyle apaci ve serseri tipler de cok cok az olur

• Bende hazır konu açılmışken bir soru sormak istiyorum. Al'de sınıf geçme oranı 2.50'mi yoksa 3'mü arkadaşla iddiaya girdik o yüzden soruyorum.
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • Okulun yerinin çok önemi değil.Gecekondu içindeki anadolu lisesinde dehşet kızlar varken İzmir'in göbeğindeyiz ve sadece kezbanlar var.Arkadaşlar biraz okulun seviyesine göre değişir.Puanın alakası yoktur düşük puanda da anlaşabileceğin vardır ve iyi okullar da dangalak yuvasıdır(Anadolu liseleri)

@rinkhal 3.00

ve 9.sınıf cidden fena çarpar 8.sınıfta takdir almıştım ve 9'un ilk dönemi 4 tane 1im vardı

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Pibi Ayıcık -- 24 Haziran 2012; 2:23:51 >
  • quote:

Orijinalden alıntı: [ILKER]

Sen bi ilk sınavlarına girde ondan sonra kız düşünecek halin kalmaz zaten

+1... 9.sınıf fena çarpar.

• anadolu lisesindeyim ben hergün parti yapıyoruz okulda sosyal hayat çok iyi bütün kızlar güzel

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi qqwwwq -- 24 Haziran 2012; 2:20:55 >
  • şehrine göre değişir nerdesin sen ?
  • quote:

Orijinalden alıntı: Zamanyok

Merhaba arkadaşlar foruma yeni katılmama rağmen uzun süredir takip ediyorum ve böyle konularda sık sık karşıma DH çıkmaktadır.Peki bu konu ne? Şöyle açıklayayım:8.Sınıfı bitirdim ve artık malum lise hayatı başlayacak benim için ve puanlara bakılırsa anadolu liselerinden birine gideceğimi söyleyebilirim.Sormak istediğim şey şu:Anadolu liselerinde genelleme yapacak olursak sosyal hayat nasıl ve güzel kızlar mevcut mu(Bu soru şimdi aklıma geldi sormuşken bunuda sorayım dedim yoksa çapkın,abaza vs.. değilim ) ? Burda güzel kızlardan kastım dediğim gibi çapkınlık ve abazanlık değil Kız arkadaş edinme ortamı nasıl desem daha doğru olur Lütfen bu ortamları bilen abi ablalarım(Kız konusunda abi tavsiye olunur ) varsa yardım etsinler.Eminimki bir çok abimiz bu soruyu sormuştur

Cevaplarınızı bekliyorum

bu söylediklerin liseden liseye değişir puana göre de değişmez sen pertevniyale git sonra gör güzel kızları sonra bir de bizim liseye gel

• Tabiki çevre edinmek büyük çoğunlukla benimle alakalı ama edinmek için bi çevre olması lazım ilk önce dimi? Ben daha çok süt olmayan (Yani inek olmayanda diyebiliriz.Başarılı bir öğrenciiyim ama böle olsunda istemiyorum.Neden derseniz süt gibi gösteriyor insanı.Geleceğim önemli tabikide ama anlıyorsunuzdur umarım beni :)) tiplerle kafa dengiyim :) Bu arada İstanbul'da oturuyorum.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Zamanyok -- 24 Haziran 2012; 2:24:42 >
  • quote:

Orijinalden alıntı: Rinkhal

Bende hazır konu açılmışken bir soru sormak istiyorum. Al'de sınıf geçme oranı 2.50'mi yoksa 3'mü arkadaşla iddiaya girdik o yüzden soruyorum.

3.00
  • valla istanbulu bilmiyorum ama ben izmirdeyim her lisede istesende istemesende güzel kız var burda.
  • Verdiğiniz cevaplar için çok teşekkür ederim.Zaten anadolu liseleriyle ilgili okuduğum şeylerde sizin dediğiniz gibi her tür insan varmış anadolu liselerinde.Benim daha çok istediğim diğer mesajımda belirttiğim gibi kafa dengi bir ortam + bıyıkları olmayan kızlar

Tamam güzel kız elbet vardır ama yüzde durumu ne durumda ?

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Zamanyok -- 24 Haziran 2012; 2:32:41 >
  • quote:

Orijinalden alıntı: Kemâl

anadolu lisesindeyim ben hergün parti yapıyoruz okulda sosyal hayat çok iyi bütün kızlar güzel

+Anadolu liselerinde kızlar teklif ediyor
  • Kiz okuldan okula degisir . Bu arada kan aliyolar 9.sinifta.

• 8.sınıf ortalama 95 le tak. geçtim 9.sınıfta ortalamam 58 küsürdü düz geçtiydim kız mız unut onları derslere asıl çok fena tökezletir.
  • Bizim okulda manyak kızlar var gayet de anadolu lisesi yani
  • 
Sayfa: 123
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.