Şimdi Ara

Anadolu iibf'mi Dokuz Eylül iibf'mi ?

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
9
Cevap
0
Favori
1.354
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş

• Ben de ikisi arasında kararsızım. 3 tane aynı konudan açtım kimse cevap vermedi. Konuya dönersek ben Dokuz Eylül yazmayı düşünüyorum dostum çünkü Anadolu Üniversitesinde iibf okumak açıköğretim okumakla aynı şeye denk geliyor. Gerçi babamın işini yapacağım için benim açımdan bir sorun yok Anadolu'ya gitsem de olur ama bence 9 Eylül yaz sen. 9 Eylül'ün iibf yeri iyi değilmiş ama şehir merkezlerine 15 - 20 dk'da ulaşabiliyormuşsun. Ayrıca kampüs büyük değilmiş. Benim bildiklerim bunlar.
  • Anadolu Üniversitesini okumak neden açık öğretimden okumakla bir tutuluyor peki? Bunu biraz açabilir misin rica etsem.
  • quote:

Orijinalden alıntı: Winster

Anadolu Üniversitesini okumak neden açık öğretimden okumakla bir tutuluyor peki? Bunu biraz açabilir misin rica etsem.

Açıköğretim diplomasında açıköğretim yazmıyor çünkü direk Anadolu Üniversitesi İktisat Fakültesi diye geçiyor. Ha sen örgün okursan o diplomada iktisat fakültesi değil de iktisadi ve idari bilimler fakültesi yazacak ama gel de başkalarına anlat bu durumu. Genelde de Anadolu Üniversitesi diyince açıköğretim mi diye sorarlar ilk.

Düzeltme: AÖF'de İşletme Fakültesi değil İktisat Fakültesi yazıyormuş.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi webmaster33 -- 25 Temmuz 2011; 13:05:19 >

• Peki senin için neresi daha ağır basıyor? Ben 9 Eylül yazacam büyük ihtimal.
  • Arkadaşlar yeriyken sormak istiyorum yeni başlık açmadan. Marmara Üni. İİBF mi , İstanbul Üni. İİBF mi ?

Bu arada bence de 9 Eylül.
  • quote:

Orijinalden alıntı: InTheEnd

Arkadaşlar yeriyken sormak istiyorum yeni başlık açmadan. Marmara Üni. İİBF mi , İstanbul Üni. İİBF mi ?

Bu arada bence de 9 Eylül.

Ben olsam Marmara'yı yazardım. Tabi pek bir bilgim yok benim tutmadığı için araştırmadım.
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • Marmara iibf binası falan pek iç acıcı değil. Resmen lise binası gibi geldi bana.

Açıkcası bana Anadolu daha yakın geliyor.
  • Bina için mi okunur yoksa EĞİTİM için mi.. ?

Her ikisi de bu bölümde iyi üniv.
    Ama biri medya - iletişim merkezi olan İSTANBUL da...
    diğeri de Anadolu'nun merkezinde..

Ne Anadolu Ün. küçümsüyorum , ne de Marmara'yı yüceltiyorum.
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.