Şimdi Ara

Anadol Modifiye Etmek Ne Kadara Mal Olur?

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir (1 Mobil) - 1 Masaüstü1 Mobil
5 sn
13
Cevap
0
Favori
1.289
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş

Ben İlk önce Anadol daha sonra volkswagen beetle alıp modifiye etmek istiyorum ama şu an önceliğim (öncelik dediğime bakmayın uzun vadede bir plan şu an piyasa araştırması aşamasındayım) Anadol almak.

Araştırdığım kadarıyla yürür halde bir anadol 3 - 5 bin tl civarı alına biliyor.

benim yapmak istediğim arabayı alıp modifiye etmek
    örneğin arabanın içini siyah olacak şekilde koltuk (deri olacak), ön konsolu, tavan ve yerdeki kaplamaları yeniletmek.
    Arabanın dışını Beyaz olarak yeniden boyatıp cila vs yapmak, üst tavan tekrar yeniletmet siyah olacak şekilde
    mümkünse motoru yenilemek ama büyük gürültü yapan bir motor yerine daha az yakan bir motor yerleştirmek istiyorum.

arabada modifiye yapim derken ekstra işler değil orjinal bütünlüğünü koruyup yeni gibi börünmesini sağlamak istiyorum örneğin arabayı yere sıfırlamak yok rüzgarlık takmak sunroof olsun falan değil derdim.

Bu tarz işlemlerin maliyeti ne kadar olur bunun hakkında bilgisi, ilgi yada tanıdığı olan birisi var mı?

• Modifiyeden çok restarasyon gibi sizin isteğiniz. Bu konuda deneyimli ve bilgili insanlar var ülkemizde,ince eleyip sık dokursanız bulunur rahatlıkla. Ücret olarak bence en az bir 10bin tl gibi bir miktarı gözden çıkarmanız gerekecektir(aracın fiyatı hariç sadece işlemler ve parçalar).
  • Restorasyon olsun o zaman :D bende tahmini 10 bin olarak düşünüyorum ama bilen birilerinede biraz danışmak yardım almak onların önerilerini dinlemek istedim.
  • ben de hacı murat ya da taunus alip restore etmeyi planliyorum.. forumdan bi arkadas taunus alip 4-5 civari masrafla duzgunce yurur hale getirtmisti..
  • Kendiniz yapacağınıza yapılmisini alın bence daha kârlı.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Merhaba

Şimdi burada ilk önemli olan şey alacağınız araba.

Anadol alacaksanız 73-75 arası modellerden alın . Diğer modellerinde şasede çürüme olur .

Yapıcağınız masrafları bilmiyorum ama full restore edecekseniz en az 8 -10 bin lira civarı harcarsın

Anladığım kadarıyla elin bollaştıkça araca biraz biraz birşeyler yapacaksın .
    Ben de coupe anadol arıyordum ama fiyat anlamında düzgün olanlarından 7 bin lira aşağısında bulamadım .

Alacağın araçta aksesuarlara dikkat etmeni öneririm . Gerçekten zor bulunuyor ve pahalılar . Alacağın araçta bunların üstünde olması sana avantaj sağlar

Arkadaşların dediği gibi hazır yapılı alırsan senin için daha avantajlı olur . Hem fiyatta toplamda daha ucuza gelir hem uğraşmassın .

Bu arada eski taunuslara da bakmanı öneririm .

Sormak istediğin bir şey olursa yardımcı olmaya çalışırım

• Abiler reno 12 SW'ye ne dersiniz, nostalji yapılsa nasıl olur? Krem renk, teneke jant, pasta cila, su yeşili cam filmi, deri koltuklar, alüminyum kapı kolları ve tamponlar, uzunca bir anten, parlak temiz park lambaları, sarı farlar ve ön taraf ağırlıklı olarak aracı basmak.
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    En İyi Modifiye Edilecek Araba
    21 yıl önce açıldı
    Daha Fazla Göster
  • TroubleTrouble kullanıcısına yanıt
    73-75 arası modellere bakmamı önerdiğin için saol.

birde bir şey soracağım .
    bazı modellerinde ön koltuk tek ve bütn bazılarında iki tane var arabanın orjinal fabrika çıkışında tek koltuk var diye biliyorum acaba iki koltuklu modellerinide ürettiler mi bilgin var mı?
  • o2bucak kullanıcısına yanıt
    O konuda tam emin değilim ama bende tek koltuk diye biliyorum . İki koltuklu stc 16 birde böcekte ürettiler diye hatırlıyorum .

Ama önde tek koltuk biraz kullanışsız oluyor
  • TroubleTrouble kullanıcısına yanıt
    Tek kapılı olursa tek koltuk kullanışsız olur ama çift kapıda orjinalliği bozmak istemem hem ayrı bir esntantenesi şıklığı oluyor bence...
  • STC 16 olsa modifiyeye gerek yok,orjinali de güzel gayet

Anadol Modifiye Etmek Ne Kadara Mal Olur?
  • o2bucak kullanıcısına yanıt
    Unutmuşum birde tek kapılarda 2 koltuklu
  • Gökhan G. kullanıcısına yanıt
    Onları bulmak zor bulsan fiyat biraz daha pahalı ve hadi onuda karşıladın diyelim bu kadar temiz tutulmuş bulmak gerçekten çok zor.
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.