Şimdi Ara

Anabolic Steroids (3. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
86
Cevap
3
Favori
21.813
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
1 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 12345
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
Mesaj
  • Göğüs=Bench press 30-30
    Inclıne dumbell press=20-20
    Dumbell fly=14-14 [çok az][B)]
    Pullover=20

    Pes ediyorum.Benin vucudum Divinityden iyi olmasına rağmen onunla başedemiyorum.
  • Edemezsin tabi ben yüzde yüz doğal yapım Zion çocuğuyum[krl]
    Sen streoidlerle boşuna kasıyorsun kendini[dont]
  • VAAY O5 BELMA BEN DOĞALIM TRİPLERİ :)))
  • ehuehhe
    bende diom yapma etme steroid fln arada harbici ağırlık çalış göründüğü kdr kuvvetlide ol
  • Zuahaha, bir de body ci olacan ne lan bu pembe yazılar, sen ne tribine girdin bakim?
  • Abi adam steroidi sokunca kıçına gelişecem sanıyor, yanlış! eşşek gibi yatacaksın kilonun altına yoksa oturduğun yerden birşey olmaz, benden daha kalıplı adamlar benim bastığım kiloları basamıyorlar şaşırıyorlar, benim gittiğim salonda ciddi şekilde çalışan 4-5 kişi vardı, gerisi öylesine geliyor terliyor gidiyor, aerobik günü salon 100tane adamla doluyordu belli yani hiç bir amaçları yok karı kız kesecekler, uyuz oluyorum hepsine!
  • sakin ol dostum bende uyuz oluyorum . ama sen banada uyuz oluyorsun [bandt]
  • Vücut olayını gerçektende doğal şartlarda geliştirmekte daha çok fayda var.

    Diğer yöntemler kötü bir görünüm sağlıyor.

    Tabi bu benim fikrimce...

    Saygılar
  • abi böle klasik yazılar yazacaksanız hiç bişey yazmayın daha iyi.
    doğalmış! ben sizze şu yazıyı sunim bi dakika.
  • öncelikle şimdi yazdıklarım kesinlikle bir teşvik ya da akıl çelme olarak anlaşılmamalı.Eğer kuralına uygun olarak,yani dozu,süresi,beslenme,destekleyici ilaçlar,kan-karaciğer testleri vs. düzgün olarak uygulanırsa aslında steroidlerin vereceği yan etkiler hiç de sanıldığı kadar fazla değil.Yapılan araştırmalar bu şekilde bir uygulamanın aspirin kullanımı kadar tehlikeli olduğunu ispatlamıştır.Şimdiye kadar çok büyük rahatsızlıklara(karaciğerde kist,böbrek bozuklukları,kalp ritminde bozukluk)yakalananlar hatta ölenler bile olmuştur.Fakat bu kişiler bilinçsizce çok ağır kürlere girmişler ve çok uzun süre kullanıp vücudun tekrar kendini yenilemesine fırsat vermemişlerdir.Genelde ölümlerin %90'nın sebebi steroidler değil Diruetiklerdir.Günümüzde hemen hemen tüm sporlarda prefosyoneller tarafından doping uygulanmaktadır.Çoğunlukla da steroidler ya da insülin,beta agoinstler.. Zaten steroid kullanımının başlangıcı 1950'li yıllarda Amerikıalıların soğuk savaş esnasında Ruslar karşısında olimpiyatlarda ezimete uğramalarının steroid kullanımından ötürü olduğunun anlaşılmasından sonra.Amerikan milli spor komitesi tarafından da desteklenmiştir.Sonradan yapılan yanlışın farkına varılsa da iş işten geçmiştir.Zaten ne yapılırsa yapılsın doping kontrolünün önüne geçilememektedir.Mr.Olympia yarışmasında hiç bir zaman steroid kontrolü yapılmamıştır sadece dirüetik testleri,yani durum kabullenilmiştir.Steroid,büyüme hormonu,insülin.. kullanılmadan insan vücudunun bu kadar kas yapması imkansızdır.Hepimizin en büyük kabul ettiği sporcu Arnold da dahil.
    Durum böyle olunca müsabık bir sporcu veya müsabık olmayı planlayan bir sporcu ne yapabilir?İster istemez kullanmaya mecbur kalmakta.
    Kısacası eğer bu sporda bir yerlere gelmek istiyorsak bunu göze almış kişiler kullanmak zorunda zaten kullanıyorlar da.Burada önemli olan oyunu kuralına göre oynamak,tüm önlemleri alıp riskleri azaltmak.Yalnız sadece atletik bir vücut ya da formda olmak isneyorsa,hedefler çok büyük değilse kesinlikle ama kesinlikle hiç bir yapay sentetik madde kullanılmamalı.Dünyada hiçbir şey sağlığımızdan daha önemli değil.Zaten bu sporu ne amaçla yapıyoruz?


    SAYGILARIMLA SUNARIM EFENDİM
    [YAĞCILIĞI BECEREMEM]]

    DÜNKÜ HALUK GİBİ :)))))))




  • Harbiden bilgi için sağol

    Doğru bir çok yiyecek ve içeçekler de ona bakarsak sağlıklı olmayan içerikleri var ama yeme ve içme dozajı tabii etkiler.

    Yazına aynen katılıyorum bilinçli olmak lazım.
    +1
  • Ama yinede doğal hiç şişirmeden vücut daha seksi ve şekili oluyor tabi insandan insana da değişen bir yapıda...
  • Evet çevreden aldığım tepkilerden dolayı Sterodsiz yapılan ve hafif ağırlıklarla yapılan çalışmalar tam atletik ve estetik yapıyor vucudu.
    Ama ben buna sinir oluyorum ama üzülerek sölüyorum gerçek evet daha seksi duruyor.
    Ama bu işi bi iş olarak yapan sporculara bence iğrenç demek çok yanlış.Onlar ondna para kazanıyorlar sence yanlışmıyım? Sizin vucudunuza birisi iğrenç dese ne tepki gösterirsiniz?
    burdanda onların avukatlığımı üstlendiğimi çıkarmayın[nasıl yapacaksam ]

    Artık benim vucudum zaten biraz kaba duruyor atletik değil yani.Omuzlar dik değil badici omuzu gibi aşağı doğru onun için böle tam kasılmış durulmuyor kemiklerimde sertleşti baya kollarımdaki.

    Bide bişey hatırlatmak isterim.14-15-16 yaşlarında kimse varsa badide serbest ağırlıklarla çalışmasınlar.Çünkü o yaşlarda yapılan fazla zorlamalar kemiği sertleştirerek uzatmasını engellediğini açıklamıştır.Yani kemiğin çevresinide kas kaplıyor tutuyor kemiği işte.




  • Vücuğduma biri çirkin dese haklısın ama
    Olay farklı bir boyut sen kendi vücüdünu atletik ve seksi bir yapıya kavuşturmak istiyorsun.
    Ozaman bu ekdestek şekildeki Anabolic Steroids olayını bırakıp veya bu tarzda olan şeyleri bırakıp bu çalışmalara devam ettiğinde hem incelip hem daha şekili bir vücuda sahip olursun...

    Hayır diyecek kız bilemiyorum.
    Özellikle plajda ve güneşlenirken gözler üzerinde olur...
  • ya uffff ne kızı be. sen öle san dostum.yazın plajda göbekli adamların yanında gayet güzel vucutlu kızlar var. o eski devirde kaldı bence.sadece kendini tatmin etmedir bence.

    Ama tabi bendede yok değil. Kim vucudunu beğendirmek istemezki?
    Dostum şu an steroidi bırakırsam vucudum tanınmayacak hale gelir.Yenü kür aşamasındayım.Bence herkezin sana 4 gözle baktığı bi plajda o kişi ordan kaçar.Rahat olamaz.

    Bu son cevap saçma B i mantıktır.
    BOXING....1

    BAK BEN SANA BADİYE KIZLAR İÇİN GİDİYORUM DERSEM İNANMAZSIN BELKİ AMA SENİN İNANDIRMAK İÇİN ÇABAM OLMAZ.BEN KASTAN ZİYADE ORTALAMA 2 HAFTADA AĞIRLIKLARIMIN ARTIŞ DUYGUSU İÇİN GİDİYORUM. YANİ BADİDE KENDİ KENDİMİ YENİYORUM. KIZ BUNUN NERESİNDE? yatak dışında? zaten o kızlar ilerde görcekler...
    Kendi içleri yoksa sorun yok ama birazçık varsa sorucaklar kendilerine ve iyice psikolojileri bozulucak.


    BOXING...!




  • dostum hayatı nasılda rakibim olarak görüyorum dimi :))))
  • Sirf Body Building salonu diye ozel bir salon cesidi yoktur.Aletli Jimnastik,Aerobic,Fitness,etc...Butun bunlarin yapildigi ve icerisinde herkesin kendisi icin uygun buldugu ve zevk aldigi spor branslarini yapabilmesi icin makinalarin bulundugu butun bu komplekslere.Burada GYM adi verilir.Yani bir makina sadece Body Building sporu ile ugrasanlara hizmet vermez.Aradaki ince nokta,bu makinayi kullanan kisinin makinayi kendi spor bransina gore yada calisma programina gore kullanmasi olayidir..Ornegin bir makinayi hem Vucutcuda kullanir,hemde 70 yasindaki bir teyzede kullanir.Vucutcu adele gelisiminde bulunmak icin bu makinada 200 kg agirlik kullaniyorsa,yasli teyze 5kg'lik bir agirlikla ayni makinada bel fizyoterapisi icin calisabilir.Yani bir GYM'de aletlerin sadece Body Builder'lara hizmet vermesi diye bir olay yoktur.O GYM herkese aciktir.Salonun genelde ic ice olmasinin sebebi ya mekan darligindan,yada bir makinadan,diger makinaya gecerken aradaki zaman farkinda terin sogumasini onlemek icindir.NE alaka diyeceksin sana bir ornek vereyim;Dunya Sampiyonu Ahmet Enunlu yarismaya hazirlanirken bacaklarindan yururyupte olcu kaybetmesin diye salonda yatip kalkardi ve eve bile gitmezdi.Bu salon tiplemeleri genelde Venice beach'tede boyle,Texas'tada boyledir.Tabiiki daha genis salonlarin ornegi herzaman mevcuttur,ama genelde makinalarin movement'ini etkilemeyecek ve hareketinizi rahat yapabilecek bosluklar size birakilmistir.
    Trainer konusunda cok haklisin.Turkiye'deyken bende bu konudan baya sikayetciydim.Dedigin gibi bircok kadin kiz delisi Trainer'ler olabiliyor.Bu konuda bende memnun kalmadigim zaman salon degistiriyordum.Bu tarz kisiler her yerde var.Ne yaparsin?
    Selamlar.




  • <blockquote id='quote'><font size='1' face='Verdana, Arial, Helvetica' id='quote'>quote:<hr height='1' noshade id='quote'><i>Originally posted by ducati</i>
    <br />1.80*1.80=3.24

    80/3.24=24.6 Yetişkinlerde Normalle Hafif şişman arasında kalıyor tam sınırdasın yani ama bence makul olan 1.80 boy varsa 70 veya 72 ama sen sadece balkondan şikayet ediyosun o zmn 75 diyelim. bence yani....ama diyosan ben karın kaslarım sayılsın falan baktım mı baklavalar çıksın meydana allahın emri 70/72 kiloya düşmelisin.
    <hr height='1' noshade id='quote'></blockquote id='quote'></font id='quote'>
    bunu nasıl hesaplıyosun ve hangi katogeriye girdiğini nerden biliyosun siteden falanmı link verirmisin lütfen ben 1.80 boyunda 87 kiloyum normal koşullarda boyu 1.80 olan birinin 70 kg olması lazım ama body çalışan birinin 1.80 boya 80kg olması uygun hatta bu işte iyice sağlam olanların 1.80 e 90 bile normal benim herhalükarda 7-8 kg vermem gerekiyor.




  • 1.80*1.80=3.24

    87/3.24= 26.8 Yetişkin sınıfındaysan hafif şişman oluyorsun bunu internetten bakmıyorum bendeki kitaplardan birtanesinde var. İdeal kilonun bulunmasında kullanılan yöntemler diye nette arattır belki bulursun. Body yapan bir insanın kas gelişimine göre kilo alması gerekir heralde bunu Mike-Tyson a sor o daha iyi bilir. Ama normal bir vücüda sahip olmak istiyorsan eğer 72 kiloya fln düşmen lazım ama body building yapıyorsanonu bilemem Micky e sor.
  • <blockquote id='quote'><font size='1' face='Verdana, Arial, Helvetica' id='quote'>quote:<hr height='1' noshade id='quote'><i>Originally posted by MIKE-TYSON</i>
    <br />Sirf Body Building salonu diye ozel bir salon cesidi yoktur.Aletli Jimnastik,Aerobic,Fitness,etc...Butun bunlarin yapildigi ve icerisinde herkesin kendisi icin uygun buldugu ve zevk aldigi spor branslarini yapabilmesi icin makinalarin bulundugu butun bu komplekslere.Burada GYM adi verilir.Yani bir makina sadece Body Building sporu ile ugrasanlara hizmet vermez.Aradaki ince nokta,bu makinayi kullanan kisinin makinayi kendi spor bransina gore yada calisma programina gore kullanmasi olayidir..Ornegin bir makinayi hem Vucutcuda kullanir,hemde 70 yasindaki bir teyzede kullanir.Vucutcu adele gelisiminde bulunmak icin bu makinada 200 kg agirlik kullaniyorsa,yasli teyze 5kg'lik bir agirlikla ayni makinada bel fizyoterapisi icin calisabilir.Yani bir GYM'de aletlerin sadece Body Builder'lara hizmet vermesi diye bir olay yoktur.O GYM herkese aciktir.Salonun genelde ic ice olmasinin sebebi ya mekan darligindan,yada bir makinadan,diger makinaya gecerken aradaki zaman farkinda terin sogumasini onlemek icindir.NE alaka diyeceksin sana bir ornek vereyim;Dunya Sampiyonu Ahmet Enunlu yarismaya hazirlanirken bacaklarindan yururyupte olcu kaybetmesin diye salonda yatip kalkardi ve eve bile gitmezdi.Bu salon tiplemeleri genelde Venice beach'tede boyle,Texas'tada boyledir.Tabiiki daha genis salonlarin ornegi herzaman mevcuttur,ama genelde makinalarin movement'ini etkilemeyecek ve hareketinizi rahat yapabilecek bosluklar size birakilmistir.
    Trainer konusunda cok haklisin.Turkiye'deyken bende bu konudan baya sikayetciydim.Dedigin gibi bircok kadin kiz delisi Trainer'ler olabiliyor.Bu konuda bende memnun kalmadigim zaman salon degistiriyordum.Bu tarz kisiler her yerde var.Ne yaparsin?
    Selamlar.



    <hr height='1' noshade id='quote'></blockquote id='quote'></font id='quote'>

    Öncellikle dostum bizim yan komşuyu anlatayım sana belki güreş milli takımınnın karşılaşmalarını takip ediyorsundur.
    Bilal isminde soyadı Tank tı galiba herneyse babamın arkadşı eski güreşci adam dünya 3. lüğü ve benzeri dereceleri var geçmiş zamanda ve milli takımının da antrenörü ve adam vücut olarak fazlasıyla süper (yaşı 52)
    Hiç bir ilaç ta kullanmadan böyle

    saygılarımla




  • 
Sayfa: önceki 12345
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.