Şimdi Ara

★★ANA KONU VICTOR U2 MTK6592/2GB/13MP/5.5'/3100MH★★ (11. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
3 Misafir - 3 Masaüstü
5 sn
3.171
Cevap
32
Favori
194.065
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
14 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 910111213
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Bu hepimiz için iyi haber takipteyim ilerleyen günlerde bizi bilgilendirirsen sevinirim :)
  • Taksitle alabileceğimiz bir yer yokmu arkadaşlar

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • bak teredütte kaldım şimdi zenfone ikiye katlayan tel gördüm çok iyi özellikler var ama ilk izlenimim şuan biraz araştırmak lazım fiyata göre kat kat iyi bu fiyatdan aşa olursa küfür eder kusura bakmayın
  • quote:

Orijinalden alıntı: yilmazguney

Taksitle alabileceğimiz bir yer yokmu arkadaşlar

internetten aldım bi kere telefon , alınırken bölmedi site fakat aldıktan sonra kartın sahibi bunu 3e bölmek isterseniz aşağıdaki kodu yazıp gönderin gibi bir mesaj atmıştı o şekilde bölmüştü banka ama tekrar yapar mı bilemem
  • Garudo arkadaş telefonlar mi farkli anlamadim ki bende yok digerlerinde cikmiyor karsima

• Garuda sağolsun çok açıklayıcı oluyor bize.
    Ama başka arkadaşlar da yassa biraz. Şirket yetkilileri video falan yapsa..
  • Saat 20:50 suan batarya hala %39da birgunu cikaracak gibi duruyor batarya daha yavas azaliyor sanirim 1hafta sonra bataryanin tam performansini ogrenicez

★★ANA KONU VICTOR U2 MTK6592/2GB/13MP/5.5'/3100MH★★

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi garuda -- 5 Eylül 2014; 20:59:12 >
  • quote:

Orijinalden alıntı: garuda

Saat 20:50 suan batarya hala %39da birgunu cikaracak gibi duruyor batarya daha yavas azaliyor sanirim 1hafta sonra bataryanin tam performansini ogrenicez

★★ANA KONU VICTOR U2 MTK6592/2GB/13MP/5.5'/3100MH★★

Bunlar hep iyi haber :D

• bende bu akşam siparis verdim. umarım pişman olamam. zenfone 6 ile bunun arasında çok kaldım.
  • Cihaz kağıt üzerinde mükemmel görünüyor ama kullanan arkadaşlara birkaç sorum var, vereceğiniz cevaplar için şimdiden teşekkür ederim...

1) Telefon üstün özelliklerini tam anlamıyla yansıtıyor mu? (Menü geçişlerinde anlık kasılma, durduk yere cihazın resetlenmesi vs gibi sorunlar oluyor mu? Mesela Samsung telefonlar kağıt üzerinde hep iyidir ama bu tür problemleri amiral gemisi olarak sunduğu telefonlarda bile yaşatır)
    2) Temassız kontrol özelliği stabil olarak çalışıyor mu?
    3) Gorilla Glass ekran var mı?
    4) Bazı android cihazlarda belli başlı uygulamaları açarken "google play hizmetleri cihazınızla uyumlu değil" hatası veriyor, bu cihazda öyle bir problem var mı? (Youtube uygulaması çalışıyorsa böyle bir sorun yoktur)
    5) Firma hangi şehir veya şehirlerden garanti hizmeti veriyor belli mi?

• quote:

quote:

Orijinalden alıntı: hukom2014

Ya kusura bakmayin ayarlardan digerlere girdigimde cikmiyor karsima NFC.lutfen adim adim yazarmisiniz

Ayarlara girdiginde veri kullaniminin hemen altinda Diğer... Var ona tiklyinca direk karsina geliyor

cift klikle ekran açma var dimi?
  • İnceleme videosu yok bu cihazın nerden inceleyip bulacaz fiyatı ne kadar sipariş veren arkadaş hangi siteden verdi

• garuda kullanıcısına yanıt
    kullanım kılavuzunda sar değerleri yazıyorsa onuda konuya ekleyebilirmisin?
  • quote:

quote:

Orijinalden alıntı: aragorn20

sevindirici bir gelişme senin için batarya kullanımın neydi şu dakikaya kadar örneğin ekran süresi, wifi, 3g, oyun vs. ne kadar yordun telefonu paylaşır mısın bizimle...

yaklaşık 15dk civarı telefon görüşmesi 30dk civarında 2048 diye bir oyun var onu oynadım whatsapp facebook vs gündelik işler test ettiğim zamandan harici birşey yapmadım sadece 30dk civarı oyun oynadım ek olarak belki ilerleyen günlerde batarya tam performansına kavuşacak, 2 günlük kullanımda telefonda kronik bir soruna karşılaşmadım bug vs hiç denk gelmedim yazılımda sorun yok gibi görünüyor

telefonun sorunsuz olması lazım çünkü verecek yada güncelleme verileceğini zannetmiyorum victor sitesinde telefonlarına yer bile vermemiş gaming machine arakadaş bu konuda bilgi verirse iyi olur kullanıcısı az olduğundan yabancı forumlardada bu telefona farklı bir rom yok

• quote:

bende bu akşam siparis verdim. umarım pişman olamam. zenfone 6 ile bunun arasında çok kaldım.

telefondan pişman olacağını düşünmüyorum hocam parasının hakkını sonuna kadar veriyor

quote:

Bunlar hep iyi haber :D

şuan saat 22:18 ve batarya %32de gittikçe iyiye gidiyor gibi

quote:

Cihaz kağıt üzerinde mükemmel görünüyor ama kullanan arkadaşlara birkaç sorum var, vereceğiniz cevaplar için şimdiden teşekkür ederim...

1) Telefon üstün özelliklerini tam anlamıyla yansıtıyor mu? (Menü geçişlerinde anlık kasılma, durduk yere cihazın resetlenmesi vs gibi sorunlar oluyor mu? Mesela Samsung telefonlar kağıt üzerinde hep iyidir ama bu tür problemleri amiral gemisi olarak sunduğu telefonlarda bile yaşatır)
    2) Temassız kontrol özelliği stabil olarak çalışıyor mu?
    3) Gorilla Glass ekran var mı?
    4) Bazı android cihazlarda belli başlı uygulamaları açarken "google play hizmetleri cihazınızla uyumlu değil" hatası veriyor, bu cihazda öyle bir problem var mı? (Youtube uygulaması çalışıyorsa böyle bir sorun yoktur)
    5) Firma hangi şehir veya şehirlerden garanti hizmeti veriyor belli mi?

1: evet yansıtıyor menü geçişlerinde kasma yok reset fln olmadı hiç gayet stabil çalışıyor telefon
    2:temazsız kontrol sorunsuz çalışıyor
    3:bilgim yok
    4:google play hizmetleri hatası almadım kullandığım hiç bir programda sorun hata ile karşılaşmadım
    5:istanbulda servisi var

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi garuda -- 5 Eylül 2014; 22:28:27 >

• quote:

Orijinalden alıntı: ekrem.kolu

quote:

quote:

Ya kusura bakmayin ayarlardan digerlere girdigimde cikmiyor karsima NFC.lutfen adim adim yazarmisiniz

Ayarlara girdiginde veri kullaniminin hemen altinda Diğer... Var ona tiklyinca direk karsina geliyor

hayır yok hocam belki güncelleme ile gelebilir gm elitedede yoktu güncelleme ile gelmişti çift tıklama ile uyanma özelliği
  • quote:

Orijinalden alıntı: woodypecker

sar değerini bulamadım kılavuzda hocam ayrıca 20 noktada garanti servisi var kılavuzda adresler var
  • quote:

quote:

Orijinalden alıntı: ekrem.kolu

quote:

quote:

hayır yok hocam belki güncelleme ile gelebilir gm elitedede yoktu güncelleme ile gelmişti çift tıklama ile uyanma özelliği

hocam o özellık gm elite il çıktığında vardı.ayrıca çift tıkla ekran açma özelliği güncelleme ile olmaz o özelliğin kazandırılması için kernel atılması lazım buda güncellemeyle verilemeyecek bir olay.

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >

• ohalde ben yanlış hatırlıyorum ama bizim cihazımızda bu özellik maalesef yok
  • quote:

quote:

Orijinalden alıntı: woodypecker

sar değerini bulamadım kılavuzda hocam ayrıca 20 noktada garanti servisi var kılavuzda adresler var

Sar değeri benim içinde çok önemli günümüzun en tehlikeli olayi. Hp dan aldim kosursuz degistirme ozelligi yuzunden. sar degerini0.5 gibi bir şey okumuştum ama bulamadim kaynak

• 
Sayfa: önceki 910111213
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.