Şimdi Ara

★★ANA KONU VICTOR U2 MTK6592/2GB/13MP/5.5'/3100MH★★ (13. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
3.171
Cevap
32
Favori
194.065
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
14 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 1112131415
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
    1 Şubat 2014 den beri cep telefonu sektöründe kanunla taksit kaldırılmıştır.
    Bunu aşmanın yolu ya mağazada ya da internet sitesinde tüketici kredisi ile satın almak ya da kredi kartından 9 taksitle nakit avans çekmektir
    2. yöntem genelde daha cazip olmaktadır, örneğin 1000 lira para çekince yaklaşık 100-130 lira kadar faiz ödeniyor bunun dışında maalesef başka taksitle alma şansı yok.
  • quote:

Orijinalden alıntı: hukom2014

Deli olacam yok yok yok o zaman şunu mu anlamam lazim benimki kitkat degil

hizli al ve hp sayfallarından nfc yok diyor. birinci partide vardı ikinci parti gelen üründe olmayabilir. ben dün akşam verdim siparişi bana gelecek olandada nfc olacagını sanmıyorum
  • quote:

Orijinalden alıntı: trabzonizm

quote:

Deli olacam yok yok yok o zaman şunu mu anlamam lazim benimki kitkat degil

hizli al ve hp sayfallarından nfc yok diyor. birinci partide vardı ikinci parti gelen üründe olmayabilir. ben dün akşam verdim siparişi bana gelecek olandada nfc olacagını sanmıyorum

ürün tek parti geldi hocam daha 2. parti gelmedi. dolayısıyla hepsinde nfc var
  • Garuda gercekten yok nfc ben telefonda

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: woodypecker

quote:

Orijinalden alıntı: benkimim50

quote:

güç tasarruf modu açık yoğun kullanım olmamış gördüğüm kadarıyla o bataryanın rahat dayanması gerekir belkide zamanla düzelecektir

hocam resimdeki cpu güç tasaruff modu o açık olmazsa telefon durduk yere kapanabilir hatta arıza yapabilir çünkü mtk işlemcilerin ısı değerleri telefona zarar verecek düzeye gelebiliyor firmalrda bunu yaparak işlemci hızını düşürüyor öyle olunca işlmecide soğuyor tabi işlemci çok daha az güç harcadığı için az da olsa pil tasarrfu yapıyor tabi bu durum bütün mtk6592 işlemcili cihazlarda var yani sadece bu cihaza özgü değil belirteyim.

mtk lı telefon kullanmıştım güç tassurruf modu yoktu sadece oyunları orta seviyede açıyordu üst seviyeye getirince hafif bir ısınma oluyordu demekki yeni mtklarda böyle benim kullandığım mtk 6577 di

hocam farkındaysanız mtk 6592 lerde dedim bu olay diğer mediatek işlemcilerde yok ondan sizin mtk6577 işlemcili telefonunuzda yok.

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >

• quote:

Garuda gercekten yok nfc ben telefonda

ekran görüntüsü eklermisin?
  • Başbakan Yardımcısı Ali Babacan’ın açıklamalarında sinyalini verdiği yeni sistem de, tüketicilerin gelirlerine göre cep telefonuna taksit yapılması öngörülüyor.

CEP TELEFONU SATIŞLARI DÜŞTÜ

Bankacılık Düzenleme ve Denetleme Kurulu (BDDK), tarafından hazırlanan ve 1 Şubat‘ta yürürlüğe giren ve cepte taksitli satışı sonlandıran düzenleme de değişiklik yapılması planlanıyor. Telekomünikasyon sektörünün temsilcileri cep telefonu satışlarını önemli ölçüde düşüren düzenlemenin değişmesi için harekete geçmişti.

BİR SİSTEM ÜZERİNDE ÇALIŞILIYOR

Babacan ve BDDK temsilcileri ile görüşen sektör temsilcileri, taksitin gelire göre düzenleneceği bir sistem üzerinde çalışıldığını söyledi. Sektör temsilcileri, görüşmelerde “Taksit sınırlandırması akıllı telefon satış hızını olumsuz yönde etkiliyor. Yolcu beraberinde getirilen telefonların sayısı bu dönemde hızla arttı. Bu durumda hem devletin kasası hem de satmadığı telefonun bakımını üstlenen ve avukat masrafı artan distribütörler zarar görüyor” mesajını iletiyor.

KUYUMCULUK GİBİ KALDIRILSIN

Mobil İletişim Araçları ve Bilgi Teknolojileri İş Adamları Derneği (MOBİSAD) yetkilileri, telekomünikasyon sektörünün taksit sınırlaması ile büyük sekteye uğradığını belirterek, “Bizim burada amacımız kuyumculuk sektöründe yapıldığı gibi taksit kısıtlamasanının tamamen kaldırılması. Sektör taksit sınırlandırması nedeniyle olumsuz yönde etkilendi” dedi. Yetkililer, yapılan üst düzey görüşmelere ilişkin ise, “Biz taleplerimizi uzun süredir farklı kademelere iletiyoruz. En son bize verilen bilgi tamamen kalkması yerine gelire göre taksit getirecek bir düzenleme hazırlığı olduğu. Ekim sonuna kadar düzenlemenin belirli bir olgunluğu geleceğini düşünüyoruz” dediler.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi ozzy353 -- 6 Eylül 2014; 12:32:16 >

• Bende tam bu telefonu almak üzereydim ki cep telefoncu arkadaşa ikinci el s4 geldi 700 Tl ye aldım. Bilmem iyi mi yaptım ?
  • quote:

Orijinalden alıntı: fba44

Bende tam bu telefonu almak üzereydim ki cep telefoncu arkadaşa ikinci el s4 geldi 700 Tl ye aldım. Bilmem iyi mi yaptım ?

Özellikleri aşağı yukarı aynı ama 2. el telefon aldım hep çok sorun yaşadım bunun 0 olması daha cazip geliyor bana ama inşallah sorun çıkmaz zarara girmiş olmazsın

+ victorun 8 işlemcisi var yanlış bilmiyorsam

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi ozzy353 -- 6 Eylül 2014; 17:59:04 >
  • Ben de bu telefonu almak istiyorum ama taksit olmayınca olmuyor bir yerde yüzde otuzunu peşin verince geri kalanını taksitlendirme yapıyorlar diye duymuştum ama varmı aslı

• quote:

Orijinalden alıntı: mercan2317

Ben de bu telefonu almak istiyorum ama taksit olmayınca olmuyor bir yerde yüzde otuzunu peşin verince geri kalanını taksitlendirme yapıyorlar diye duymuştum ama varmı aslı

Hocam iş bankasının bayrama özel kredisi var, sanırım en uygun yöntem o.

•  ★★ANA KONU VICTOR U2 MTK6592/2GB/13MP/5.5'/3100MH★★
     ★★ANA KONU VICTOR U2 MTK6592/2GB/13MP/5.5'/3100MH★★

• mercan2317 kullanıcısına yanıt
    Kredi kartıyla telefon aldım internetten sitede bölünme olmadı fakat aldıktan sonra banka mesaj attı böyle böyle 3e bölmek isterseniz aşağıdaki kodu şuraya gönderin diye. Kodu gönderip 3e böldürmüştük bankayla görüşüp öyle bişey yapabilirsiniz belki hani önce konuşup sonra alın her bankaya değişiyordur belki iş bankasıydı benimki
  • telefon ne renk hocam?
  • garuda kullanıcısına yanıt
    kardeşim batarya performansı güncellemeni sabırsızlıkla bekliyorum ve telefon yükte ısınıyor mu onu merak ediyorum teşekkürler şimdiden
  • quote:

Orijinalden alıntı: garuda

telefon ne renk hocam?

Siyah
  • batarya testini gece paylaşıcam hocam ama şöyle söyleyim ilk 2 güne nazaran çok daha iyi batarya süresi
  • quote:

quote:

quote:

quote:

güç tasarruf modu açık yoğun kullanım olmamış gördüğüm kadarıyla o bataryanın rahat dayanması gerekir belkide zamanla düzelecektir

hocam resimdeki cpu güç tasaruff modu o açık olmazsa telefon durduk yere kapanabilir hatta arıza yapabilir çünkü mtk işlemcilerin ısı değerleri telefona zarar verecek düzeye gelebiliyor firmalrda bunu yaparak işlemci hızını düşürüyor öyle olunca işlmecide soğuyor tabi işlemci çok daha az güç harcadığı için az da olsa pil tasarrfu yapıyor tabi bu durum bütün mtk6592 işlemcili cihazlarda var yani sadece bu cihaza özgü değil belirteyim.

mtk lı telefon kullanmıştım güç tassurruf modu yoktu sadece oyunları orta seviyede açıyordu üst seviyeye getirince hafif bir ısınma oluyordu demekki yeni mtklarda böyle benim kullandığım mtk 6577 di

hocam farkındaysanız mtk 6592 lerde dedim bu olay diğer mediatek işlemcilerde yok ondan sizin mtk6577 işlemcili telefonunuzda yok.

evet farkındayım yazdığınızı okumuştum zaten mtk 6577 e göre kıyasladım yeni mtklarda(mtk 6592 lerde) böyleymiş o olayın eskilerde olmadığınıda yazdım

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi woodypecker -- 6 Eylül 2014; 21:35:40 >

• quote:

quote:

quote:

quote:

quote:

evet farkındayım yazdığınızı okumuştum zaten mtk 6577 e göre kıyasladım yeni mtklarda(mtk 6592 lerde) böyleymiş o olayın eskilerde olmadığınıda yazdım

tamam hocam demekki ben mesajınızıiyi okuyamadım pardon.

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >

• quote:

Orijinalden alıntı: garuda

batarya testini gece paylaşıcam hocam ama şöyle söyleyim ilk 2 güne nazaran çok daha iyi batarya süresi

Merhaba,

Ben bataryasının ne kadar zaman şarj olduğunu merak ediyorum. Bilgi verebilir misiniz? Xiaomi red mi note ile aynı özelliklere sahip bir ürün. İkisi arasında kaldım ben işin açıkçası.
  • 
Sayfa: önceki 1112131415
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.