Görende avrupadan hat çekiyorlar sanacak ben böyle çalışma görmedim |
[ANA KONU] TurkNet GigaFiber altyapı yayılım takibi (171. sayfa)

-
-
Ya herşey hazır gelip bitirmiyolar saha ekiplerinin sayısını çoğaltsalar 1 ay da tüm mahalleye sokak sokak çekerler fiberi tek ekiple olacak iş değil
< Bu ileti Android uygulamasından atıldı > -
Adresiniz ile ilgili bir gelişme olması durumunda size bilgi vereceğiz. -
2-3 ay önce mail atmıştınız son durumu öğrenmek için hala cevap gelmedi.. bunu da 1-2 sene bekleriz artık
Merhabalar
... mahallesinde proje veya devam eden kablolama işlemi varmı?
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi IznickX -- 24 Aralık 2021; 10:40:28 > -
Merhaba, ilettiğiniz bölge planlama listesinde yer almaktadır. Maalesef bu konuda süre bilgisi veremiyoruz. Ancak ben süreç hakkında size bilgi vermek isterim. ilk aşamada kablolama yapılıyor. Kablolama yapıldıktan sonra kutulama işlemine geçilecektir. Kutu konulduktan sonra son aşama olan aktivasyon aşamasına geçilecektir. Kutu konulduktan sonra aktif olup olmadığınıhttps://turk.net/internet-hiz-altyapi-sorgulama/ sayfamızdan sorgulayarak öğrenebilirsiniz. -
peki bilgilendirme için çok tşk ederim
-
Merhaba pendik çamçeşme mah.kemalpaşa da gelişme var mı
Merhaba, planlama listesinde yakın zamanda çalışma başlayacak olan bölgedesiniz. Henüz net tarih iletilmedi ama 2022 yılı içinde gigafiber tamamlanacaktır. -
Merhaba, Zeytinburnu /Maltepe Mah. Davutpaşa Cad Avrupa Kale Konutları 2022 projenizde var mıdır yoksa talep olarak iletebilir misiniz ? @TurkNetDestek
-
Bugün binaya fiber kutusu takılmış. Nasıl bir yol izlemem lazım şuandan itibaren. Direk başvuru yapayım mı?
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > -
Hayırlı olsun
Merhaba İstanbul Bahçelievler Kocasinan Merkez Mah. Kandilli 1 Sok. Adresine Gigafiber gelecektir yazıyordu altyapı sorgulamasında ancak son zamanlarda o yazı çıkmıyor. İptal mi oldu yoksa Gelecek mi?
-
-
Bugün ekip gelip bağlantılarımı yaptı.Wi-fi ile 300-400Mbps'leri gördüm ama masaüstü PC'yi ayrıca laptopu ethernet ile bağlayıp hız testi yaptığımda download&upload 99 çıkıyor,ne yaptıysam çözemedim sorunu.Yardımcı olabilir misiniz acaba?
-
bizim sokaktaki kablolar da herhangi bir etiket yok hep telekomla karıştırılıyor
-
pc gigabit desteklemiyordur veya kablon desteklemiyordur.
-
kabloları nasıl çekiyorlar sokaklarda binalar arası ?
-
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X