Şimdi Ara

Turkcell Coştu Bir Kere / 12 Ay Taahhütlü Kampanyalar (373. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
7.723
Cevap
4
Favori
355.821
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 371372373374375
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

Orijinalden alıntı: hakansant

quote:

Orijinalden alıntı: wayofway

quote:

Orijinalden alıntı: hakansant

Turkcell 90 dk olayını neden bitirdi ki?
    Daha yeni almaya başlamıştı millet,
    Keşke PM den paylaşsaydık bu kampanyayı

Sistemde kısa süreli bir sorun olabileceğinden bahsetmiştiniz. Kampanya bilgisini aldığınız yerden, sona erdirildiği bilgisini mi aldınız?

Tahmin etmiştim onu,
    Bilgi kaynagımın telefonu kapalı,görüşsem soracam.

- Kampanyanın durumu ile ilgili bilgi alabildiniz mi?
    - Kampanya katılımı sonlandı ise, alternatif bir kampanya yapılması düşünülüyor mu?

• quote:

Orijinalden alıntı: hakan_80

90 dk yi hattın açıldığı gün aldım 10 günden fazla oldu ama genç tarifeye geçemedik

sabitsiz genç tarifeye geçemedikten sonra 90dk nın hiçbir anlamı kalmıyor zaten
  • quote:

90 dk yi hattın açıldığı gün aldım 10 günden fazla oldu ama genç tarifeye geçemedik

Neden geçemiyorsunuz? sorun nedir?
  • quote:

turkcele taşınarak evet 90 yazıp 90 dk yi aldım ve sabit ücretsiz genç tarife için başvurdum başvuru red edilmiş sebep ise sabit ücretsiz genç tarifeye geçişin kalktığı imiş bu tarifeyi kaldırdılar mı yoksa bilgisi olan var mı

Ben bütün hatlarımı genc tarifeye geçirmek için müşteri hizmetlerini aradığımda, her seferinde ilk çıkan müşteri temsilcisi bu tarifeye abone alımı kapandı diyor. Bu 10 defa basıma geldi. Bende her seferinde beni başka temsilciye bağlayın diyerek bu tarifeye geciyorum.
  • quote:

Orijinalden alıntı: hurshit

Bu 120 yeni ama galiba. İlk 500 dediğine göre eski kampanya yeniden başlayacak belki de. 120dk her yöne olacak inşallah. Haberleri bekliyoruz...

Eski kampanyam birkaç güne kadar bitecek. Az önce 12AY yazıp 2222 gönderdim. Cevap olarak kampanya için başvuru talebiniz daha önce alınmıştır. İlginiz için teşekkür ederiz mesajı geldi. Acaba otomatik yenileyeceklermi.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: karantina61

quote:

Bu 120 yeni ama galiba. İlk 500 dediğine göre eski kampanya yeniden başlayacak belki de. 120dk her yöne olacak inşallah. Haberleri bekliyoruz...

Eski kampanyam birkaç güne kadar bitecek. Az önce 12AY yazıp 2222 gönderdim. Cevap olarak kampanya için başvuru talebiniz daha önce alınmıştır. İlginiz için teşekkür ederiz mesajı geldi. Acaba otomatik yenileyeceklermi.

Numara taşıma yapıp geri gelirseniz sanırım kabul eder ama hangi kampanyaları vereckler bilmiyorum halen aramamışlar..
  • quote:

Orijinalden alıntı: GokhanAtas

quote:

quote:

Numara taşıma yapıp geri gelirseniz sanırım kabul eder ama hangi kampanyaları vereckler bilmiyorum halen aramamışlar..

http://turkcell.com.tr/bireysel/kampanyalar/Sayfalar/12-ay-taahhutlu-kampanyalar.aspx

burda yazıyo bi kaç bişey ama işe yarar bişey yok gibi..

edit:imla

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi eseslisemih26 -- 17 Şubat 2012; 16:17:21 >

• quote:

Orijinalden alıntı: eseslisemih26

quote:

quote:

quote:

http://turkcell.com.tr/bireysel/kampanyalar/Sayfalar/12-ay-taahhutlu-kampanyalar.aspx

oradaki yazılanları biliyorum ama MH ile yaptığım görüşmeyi anlattım bir kaç gün önce MH sadece 120 dakika veriliyor şuan dedi..İnşallah öyle bir şey vardır...

• quote:

quote:

Orijinalden alıntı: eseslisemih26

quote:

quote:

quote:

oradaki yazılanları biliyorum ama MH ile yaptığım görüşmeyi anlattım bir kaç gün önce MH sadece 120 dakika veriliyor şuan dedi..İnşallah öyle bir şey vardır...

Bende sizin mesajınızı okuduktan sonra mesaj attım aynı mesaj bana da geldi ilk 500 kişiye diye başlayan..inşallah 120 dk olayı vardır ama bu linkte alıma kapandığı yazıyor bakalım bekleyip görecez.

• quote:

Orijinalden alıntı: fusem

heryone 120 dk. 06.09.2011 de bitti.

12 ay taahhutlu kampanya 17.02.2011 de yani bugun bitecekmis.

bu kampanyanin yerine yillik abonelik kampanyasi cikti.

yıllık aboneliğin turkcellilerle konuşma haricinde bir avantajı yok sanırım

ayrıca numara taşıma olayı çıktığından beri kim hangi gsm operatörünü kullanıyor karıştı iyice.

gençtarifeye geçişler de kalkmış mı şimdi ?
  • Yol göründü. Haftada iki gün bitti, cayma bedelliler de bitti, yani Turkcell ile saadetimiz bitti.
  • Numara taşıma ile ücretsiz paket alımında gönderilen mesajlar için 7400, 7050 ... gibi bilinenlerden farklı bir dört hane belirlenmiş de olabilir. Kampanya bittikten sonra, tekrar paket tanımlandığı forumda duyuruldu ve kısa süre içinde bu tanımlamalar da sonlandırıldı.
  • Yıllık abonelik çıkarmış turkcell normal tarifelere hediye dakika veriyor,bu kampanya tarih oldu bence bidaha aktif olmaz,yıllardır bedava konuşuyorduk,buraya kadarmış
  • avea 9tl 120 dakika fenere geçtim.
    Diğer hatlarım bitince onları da geçireceğim. Ayda sadece 40-50 dk konuşuyorum.
  • Kalan dakikaların devir olduğunu bilmiyodum, iyi olmuş

• quote:

Orijinalden alıntı: Noxco
    iyi olmuş

yinemi geldin turkcelle
  • quote:

Orijinalden alıntı: Basri Mutaf

quote:

iyi olmuş

yinemi geldin turkcelle

Avea ya gectim 3g yok burda, vodafone ile hep kavgalıyım, zaten bu ara görüşmeleride epey azalttım, Turkcelle devam dedim
  • quote:

quote:

quote:

iyi olmuş

yinemi geldin turkcelle

Avea ya gectim 3g yok burda, vodafone ile hep kavgalıyım, zaten bu ara görüşmeleride epey azalttım, Turkcelle devam dedim

vodafone ile niye kavgalısın

• quote:

Orijinalden alıntı: mustafa_(87)

quote:

quote:

quote:

iyi olmuş

yinemi geldin turkcelle

vodafone ile niye kavgalısın

Burda bir tane vodafone shop var, onlarda ne zaman gitsem güçlük çıkartıyor, onların suratlarını görmek istemiyorum artık

• quote:

Orijinalden alıntı: tikak

Yol göründü. Haftada iki gün bitti, cayma bedelliler de bitti, yani Turkcell ile saadetimiz bitti.

bu durum hala üstteki gibi mi?
  • 
Sayfa: önceki 371372373374375
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.