Şimdi Ara

[ANA KONU] Supercell: Clash Royale !

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
30
Cevap
0
Favori
1.381
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Merhaba arkadaşlar Clash Of Clans 'ın Yapımcısı Supercell yeni oyun çıkardı adı Clash Royale IOS 'a bugün geldi Android 'de de var.

Google Play Link :https://play.google.com/store/apps/details?id=com.supercell.clashroyale
    Apple Store Link :https://appsto.re/tr/uf7W-.i

KLANIMIZIN İSMİ : Limit Yok TR

KLAN KODU : #9LUYC2

Açıklama
    Arenaya Gir! Clash of Clans'in yaratıcılarından Royale'ler, en sevdiğin Clash karakterleri ve kat kat fazlasının başrolde olduğu gerçek zamanlı çok oyunculu bir oyun geliyor.
    Bildiğin ve sevdiğin Clash of Clans birlikleri, büyüleri ve savunmaları ile birlikte Royale'leri içeren düzinelerce kartı topla ve yükselt. Royale'ler Prensler, Şövalyeler, Yavru Ejderhalar ve daha fazlasından oluşuyor. Düşman Kral ve Prensesleri kulelerinden indirerek rakiplerini yen ve Kupalar, Taçlar ve Arenada zafer elde et. Bir Klan oluşturup kartlarını paylaş ve kendi savaş topluluğunu oluştur.

Clash Royale Ailesini zafere götür!
    LÜTFEN UNUTMA! Clash Royale indirmesi ve oynaması ücretsizdir ancak bazı oyun öğeleri gerçek parayla satın alınabilir. Bu özelliği kullanmak istemiyorsan lütfen Google Play Store uygulamanın ayarlarından satın alımlar için parola koruması ayarla. Ayrıca Hizmet Koşulları ve Gizlilik Politikası uyarınca Clash Royale'yi indirmek ve oynamak için en az 13 yaşında olmalısın.

Bir ağ bağlantısı da gerektirir.

ÖZELLİKLERİ
    ● Dünyanın her yerinden gerçek zamanlı olarak oyucularla çekiş ve onların Kupalarını al
    ● Ödüllerin kilidini açmak, güçlü yeni kartlar toplamak ve hâlihazırda bulunanları yükseltmek için sandık kazan
    ● Rakibinin kulelerini yık ve destansı Taç sandıkları kazanmak için Taç kazan
    ● Clash Royale Ailesi ile birlikte en sevdiğin Clash birlikleri, büyüleri ve savunmalarından oluşan kart koleksiyonu oluştur ve bunları yükselt
    ● Rakiplerini yenmek için nihai Savaş Destesini oluştur
    ● Birden fazla Arenada ilerleyerek tepeye tırman
    ● Bir Klan oluşturup kartlarını paylaş ve kendi savaş topluluğunu oluştur
    ● Klan arkadaşların ve arkadaşlarına özel çekişme ile meydan oku
    ● TV Royale'den en iyi çekişmeleri izleyerek farklı savaş taktikleri öğren

[ANA KONU] Supercell: Clash Royale ! [ANA KONU] Supercell: Clash Royale ! [ANA KONU] Supercell: Clash Royale !

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Guest-1E24E8F01 -- 4 Mart 2016; 20:58:40 >
    < Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >

• daha bir savaş bile kazanmadım savaş kazanamadğım için adamları da geliştiremiyorum
  • Cidden güzel oyun herkese tavsiye ederim.

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • Oyun baya eğlenceli. Üst kupaları bilmem ama benim seviyemde (700-800 kupa) Cadı ve Prens biraz fazla iyiler.

• Klanımız yarın açılacak, clash of clanstaki ekibimizle iddialı bir başlangıç olsun dedik, editlenecek, herkesi bekleriz:)

Edit: klan etiketi #22RYPU2 (TUBORG) 18 yaş üstü veya saygılı küçüklerimizi, kalıcı arkadaşları bekliyoruz, gelin beraber gelişelim, herkese iyi oyunlar.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Broderick -- 4 Mart 2016; 12:52:24 >
    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: KissOfH3ll

daha bir savaş bile kazanmadım savaş kazanamadğım için adamları da geliştiremiyorum

+1
    Genelde askerini geliştirmiş kişiler geliyor sanırım taş ile kutu alıp yükseltilmiş

• Oyunun ayarını iyi yapamamışlar. Çok fazla para harcatmaya yönelik olmuş.
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    RUST [ANA KONU]
    11 yıl önce açıldı
    Fortnite [ANA KONU]
    12 yıl önce açıldı
    Daha Fazla Göster
  • Selguzest S kullanıcısına yanıt
    Evet zaten oyuna girince bi uyarı ekranı geliyor , bu oyun ücretsiz olsada içinde satın alınan ürünler vardır ve bunları alarak dahada çabuk gelişirsiniz diye , ama ileride düzelicektir zaten çok çok aşırı bir fark yok ama azda olsa bi fark oluyor

• oyundaki adım kullanıcı adım aynı yaşım 26 klan isteği yolladım
  • beyler nacizane önerim var oyundaki klan kalıcı olacaksa bazen sohbet için giriyorum oyuna sandıklar falan full oluyo ancak sırf sohbet için oyuna girmek bence anlamsız çünkü şarjı çok yiyo onun yerine whatsapp tan bi grup kursak daha mantıklı olur diyorum
  • SOLuk klanına bekleriz artı 600 kupa bağış bol klan yenidir

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • 2 gün önce çıktıktan yaklasik 2 saat sonra indirdim. İlk gelen askerleri biliyosunuz pek ise yaramaz levelsiz seyler, saldırmaya basladim adamlarda ejderha var 2 level 3 level, pekka vs var. Apk kullananlar sanıyorum bunlar. ilk 6-7 maçı kazanamadım. ama en sonunda biri afk kaldı ve kazandım
    denge sistemi gelmeli. Vuruşmalarda denk kişiler gelmeli. ayrıca kutu açılma süresi azalmalı veya istedigimiz kadar kutu biriktirebilelim. hic olmadi clashtaki insaatci gibi 2-3 kutu ayni anda acabilelim. cunku 3 saat kutuyu bekliyosun icinden cikan seyler tatmin etmiyor.

edit ayrıca biraz dusuk levellerde prens ejderha bana gore aşırı güçlü.
    (şu notu eklemeden gecemeyecegim, son 60 saniye asil aksiyon basliyor, bi yandan sp hizla artiyor bi yandan son saniyeler )

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi VezHack -- 4 Mart 2016; 21:52:42 >

• arkadaşlar sizce gemleri nereye harcayalım
  • Tabiki kutulara gem harca ve guclen ben öyle yapiyom sizede öneririm şimdi büyülü kutu aciyom çok güzel şeyler var içinde

• Kutulara gem harcamayın altın alın gemler ile.
  • Sert. kullanıcısına yanıt
    Bencede çünkü kutudan güzel şeyler çıkmıyor ama hergün yenienen asker tekliflerinde güzel askerlerden altın ile alınca kullanabiliyorsun daha mantıklı

• Hocam tüm sandık bölmelerim doluyken savas yaptım 2-3 kez bir zararı olur mu ? Kupa düşmek istediğimİz zaman -2,-3 azalıyor daha hızlı nasıl düşebiliriz?

• KaptaNn10 K kullanıcısına yanıt
    Yok bir zararı olmuyor sandıklar azaldıkça aynısı geliyor sonradan zaten o verdiği gri sandıklardan iyi birşeyler çıkmıyor

Kupa olayını anlamadım , yenilirsen -30 felan düşer yenincede +30 civarı verir ama sen 10 ise 10 düşer o mantık

• Klan 49/50 gösteriyor ama tıklayınca herhangi bir katıl yada katılma isteği gönder diye bölüm gözükmüyor.
  • LaToZaR kullanıcısına yanıt
    Kardeşim klan limiti 800 kupa diye öyledir şimdi sıfırlıyorum hemen gel

Sanırım burda değilsin burda olunca bana yaz hemen alım yapıcam

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Guest-1E24E8F01 -- 16 Mart 2016; 21:39:22 >
  • 
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.