![]() Fenerbahçe'den bir rezillik daha, adam maça fişekle gelmiş, İsmail Yüksek'in lisansı iptal edilmeli. |
|

1 Mobil
![]() Fenerbahçe'den bir rezillik daha, adam maça fişekle gelmiş, İsmail Yüksek'in lisansı iptal edilmeli. |
|
adamın kafasına 100lerce çakmak atıldı ne yapmasını bekliyorsun acaba? |
| _____________________________ |
< Bu ileti iOS uygulamasından atıldı > |
|
|
hocam taraftar müdahalesi sahada kabul edilebilir birşey değil. bunun suçlusu o çakmağı atana, hatta inip hakem dövene ceza vermeyenler. ankaragücü taraftarı da aynı trabzon taraftarı gibi. yarin aynı şeyi ankaragücü stadındada yaşayabiliriz. ilk dakikadan itibaren osayi, oosterwolde ceza alsın diyenlere kızıp olaylara bu şekilde yaklaşmak olmaz. maç sonu sahaya girilme durumu dışındaki şeyler orda da oldu. hatalı olan futbolcular değil. adil olmaya çalışmak lazım. < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Johnny Quid -- 21 Mart 2024; 18:20:16 > |
|
Bizim futbolculara ceza aldırmak için kıl tüy arayanlara, ts'nin yanına siyasileri alıp yaptığı basın toplantısına laf etmediği/edemediği sürece cevap vermeyin. Çünkü onlar OBJEKTİFİMSİ. Ancak kendi çıkarları için ne gerekirse onu savunurlar, onun algısını yaparlar. Gövde gösterisi yapmak isterken ellerine ayaklarına dolaştırdılar tabii o da iyi oldu. En büyük eğlence hamsispor. |
|
hocam nerede eşdeğer dedim? şiddetin bir sürü şekli var, illa fiziksel olmasına gerek yok. birine küfür etmekte, kafasına atmakta şiddet. sen futbolcuya şiddet gösterip, anormal tepkiler verdiğinde futbolcuyu cezalandıramazsın. temelde şöyle düşünmek lazım bugün sahaya çakmak atıp, küfür etmesine ceza vermezsen. yarin sahayada girerler, oyuncuda döverler. buna da birşey demezsen sonraki adımı söylemek bile istemiyorum. caydırıcı cezalar vermek lazım mesela bıçakla atlayan adamın, kale direği söküp futbolculara sokmaya çalışan adamın çok uzun bir süre gökyüzü görmemesi lazım. yumruk atanların, fiili saldırı yapanların tutuklanması lazım. şiddete karışmayıp sahaya birşeyler atanların bir daha hiç bir futbol maçına girilmesine izin verilmemesi lazım. gerçi bizim maçta farklı bir durumda var. normalde maça girmek çok daha zorken, sanırım en az 3 aylık paso ve başkasının pasosu ile girme durumları yasakken. bizim maçın bir gün öncesinde trabzon veya tff tam bilmiyorum burasını bunu serbest bırakmış. stadda hakem yok, beyaz kafalı çevik kuvvetler olur maç sonları yüzlerce. kadiköye maça gidenler bilir. trabzon stadında 3-4 tane var, bu kadar tansiyonu yüksek maçta inanilmaz. ben bunlarda art niyet arıyorum. araştırılması lazım. gerçi daha bizim otobüs sıkılan kurşunun bile faili bulunamadı. ben bunların hepsini temelde siyasi ayaklı olduğunu düşünüyorum. bize bunları yapanlara, yaşatanlara oy falan yok. bize 3 temmuzu yaşatanlara oy falan yok. umarım anlatabilmişimdir, derdimi. |
|
Yine aynı senaryo olacak. Sezon sonu GS şampiyon olacak. Sen yeni yönetim seçimine gideceksin. Bu olay da sümen altı edilip kapatılacak. Ligden çekilme olayları falan hikaye. Bu yönetimde onu yapacak irade ve cesaret yok. Çok değil daha 2-3 ay önce avrupa süper ligi projesine Türkiye'de ilk karşı çıkan kulüp Fenerbahçe oldu. Madem bu ülkede sana karşı bir yapı var. Ne diye ayağına gelen bu fırsatı hemen geri çeviriyorsun? Ali Koç hiçbir zaman Fenerbahçe'nin haklarını savunamadı, savunamaz da. Daha dün senin kulübüne şike imasında bulunanlar oldu. Çıkıp bir açıklama yaptı mı? |
![]() Güneşin doğuşunu yakalayamazsınız. Yağmuru durduramazsınız. Suları durgunlaştıramazsınız. Havayı temizleyemezsiniz. Hayatta kalma arzusunu hafifletemezsiniz. Şartlar için pazarlık yapamazsınız. Çağrıyı göz ardı edemezsiniz. Neden isteyesiniz ki? Doğa evcilleştirilemez. Onu böyle kabul edin! Gelen yanıtlara cevap yazmıyorsam üşendiğim içindir. |
< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı > |
|
Dursun Özbek yine yalan konuşmuş. Ortak dost olan Olgun Aydın'dan açıklama geldi. Bu kadar da olmaz ya. Ali Koç demişti ki Dursun Özbek gidip ortak arkadaşa Ali Koç ile görüşelim bu sorunları çözmeye çalışalım demiş ve ortak arkadaş aracılığıyla bu talep Ali Koç'a gelmiş. Bunu kabul eden başkan ise 1 gün kala gs'den yapılan saçma sapan bir açıklama sonrası samimiyetsizliği görüp bunu reddetmişti. Bunun üstüne Dursun Özbek de öyle olmadı ben görüşme talebinde bulunmadım, ortak arkadaş gelip böyle bir buluşma teklif etti diye açıklama yapmıştı. Yalan üstüne yalan. Buna ne diyecekler? ![]() ![]() ![]() < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Shieldwall -- 21 Mart 2024; 18:48:23 > |
|
![]() Güneşin doğuşunu yakalayamazsınız. Yağmuru durduramazsınız. Suları durgunlaştıramazsınız. Havayı temizleyemezsiniz. Hayatta kalma arzusunu hafifletemezsiniz. Şartlar için pazarlık yapamazsınız. Çağrıyı göz ardı edemezsiniz. Neden isteyesiniz ki? Doğa evcilleştirilemez. Onu böyle kabul edin! Gelen yanıtlara cevap yazmıyorsam üşendiğim içindir. |
|
74 yaşındaki atanmış bir başkan neden yalan söyleme ihtiyacı duymuş? Olgun Aydın'ın açıklama yapacağını hiç düşünememiş mi? Başkanı yalan söyleyen bir kulüpten samimiyet beklemek... |
|
Al buradan yak. Küme düşmeleri lazım söylüyoruz. Trabzonun kendi futbolcusu bile bu bir tuzaktı diyor:))) < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi hasanmerto -- 21 Mart 2024; 18:56:14 > < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > |
|
Ligin, pilotların, arka bahçelerin, "yalancı atanmışların" ayarlarıyla oynadı. ![]() |
|
< Bu ileti Android uygulamasından atıldı > |